Evlilikte aşk ??

Bakın kendiniz diyorsunuz yıllarca tanıyan bile hüsrana uğruyor diye insanlar şunu anlamıyor kusursuz kimse yoktur her insanın bi kusuru kötü bi yanı vardır. Hele ki evlilik konusunda öyle masal gibi bi şey yaşamayı planlayanlar büyük hata eder bence illaki sıkıntılar sorunlar olacak hiç bir şey mükemmel kusursuz olamaz.

Önce atan ne olursun önce bi atan sonra çok pişman olursun ben ettim sen etme

Ya mesela
Önce atan ne olursun önce bi atan sonra çok pişman olursun ben ettim sen etme

Evet kesinlikle bakmayın böyle konuştuğuma ben kesinlikle önce atanmak istiyorum içim rahat etmiyor mutsuz hissediyorum. İşim olsun istiyorum

Zamana bırak hemen karar verme. 3 hafta hele ki 1 seferlik görüşme ile tanıyamazsın. Ben ilk 6 ay ayaklarım yerden kesilmişti, hayatın bana verdiği bir mucize gibi görüyordum, bu kadar iyi biri nasıl oldu da karşıma çıktı diyordum. Ama zamanla farklılıklar VS çıktıkça evlenmeyeceğime karar verdim. Bazen iyi insan olmak bile yetmiyor kaldı ki 1 görüşmeyle iyi biri olduğuna karar veremezsin.
Bu arada böyle hemen 1 ayda 2 ay da evlenmeye nasıl karar veriyor insanlar, benim çevremde de çok var da anlam veremiyorum. İçlerine nasıl siniyor nasıl emin oluyorlar ben 3 4 senede emin olamadım ben mi anormalim :)) mutluluklar dilerim

Niyet evlilik ama 1 ay içinde hop evlenelim değil :)
Sene sonu gibi ciddi bi adım olur eğer sende istersen dedi.

Niyet evlilik ama 1 ay içinde hop evlenelim değil :)
Sene sonu gibi ciddi bi adım olur eğer sende istersen dedi.
O zaman sene sonuna kadar vakit geçirmeye çalışın, bakın bakalım her şey içinize sinerse atarsınız adımınızı. Zaman gösterir size her şeyi :)

O zaman sene sonuna kadar vakit geçirmeye çalışın, bakın bakalım her şey içinize sinerse atarsınız adımınızı. Zaman gösterir size her şeyi :)
Aynen bu şekilde plan yani :) ben biraz zamana bırakayım şuanda hadi hadi hemen karar vermen lazım kafasına sokmuştum kendimi uzaktan geldiği için hemde o çok duygu beslediği için. Ben insanları üzmekten çok korkarım.
Ama bunu güzel bi dille anlatıp zaman vermesini istiycem

Daha sadece 1 kez gördüğünüz birisi için, 5-6 ay sonra nişan teklifini kabul etmeyin. Tanımaya devam edin.

Nişan için aşırı erken.

Onu kendine döndürüp eğlenceli , kıpır kıpır bir insana çevirmen çok zor değil.

Nişan için aşırı erken.

Onu kendine döndürüp eğlenceli , kıpır kıpır bir insana çevirmen çok zor değil.

Aslında bunu da düşündüm benim üniversite hayatım oldu haliyle dışarı da çok zaman geçirdim o yavrum da zaten 23 yaşında 20 yaşında polis olmuş yoğun çalışıyor ama benimle değişme ihtimali de var gibi geldi bilmiyorum

Daha sadece 1 kez gördüğünüz birisi için, 5-6 ay sonra nişan teklifini kabul etmeyin. Tanımaya devam edin.
Kabul etmek değil de eğer aramız böyle giderse hâlâ birlikte olursak çok uzatmak istemem dedi. Bende zaten öyle istiyorum.

İlk görüşme gerçekleşene kadar nette ya da telefonda görüşmenin kötü tarafı bu işte. Konuştuklarınız, yazım tarzı hatta ses tonu bile kafanızda bir profil oluşturmuştur. Yüz yüze gelince o profil yıkılmış.

Yaşını da yeni gördüm. 23 yaşındaki birinden çok şey bekliyorsunuz bence.
O yaştaki bir erkek ortamları alev alev yakacak baskınlıkta olamaz ki zaten.

Bunu flört döneminde gözet tart bakalım.

Evet görüşmeden tanışmanın yanlış olduğunu hep onada söyledim zaten farkındaydım bunları yaşayacağımı ama yapacak bi şey yok tecrübe etmeden de olmuyor bazı şeyler bi şey kaybetmem deyip denedim şansımı.

Birde bahsettiğim şeylerin yaşla ilgili olduğunu düşünmüyorum karekter değil midir bunlar

Evet karakterle ilgili ama ergenlik döneminin beyindeki etkileri 24-25 yaşa kadar devam eder. O yüzden karakter de tam oturmamış oluyor o dönemde.

Kestirip atmayın bence. Zaten çoğu insan ilk görüşte aşık olmaz. Bir süre birbirinizi daha iyi tanımak adına zaman tanıyın. Sonra zaten neyin ne olduğu belli olur. Sonuçta şuan ki devirde çoğu insan ilk sevgilisi/flörtüyle evlenmiyor denersiniz olmazsa yolları ayırırsınız. Hakkınızda hayırlısı olsun derim ama denemekten zarar gelmez

Yasin daha genc acele etmenin bi anlami yok. Ama insani sevdiren huyudur simdi kizlar k9nuskan ozguvenli sosyal erkek istiyor ama evlenince o durumlar sıkıntı yaratiyor. Bence huyu guzelse sevmeye calis onemli olan guvenebilecegin ve sana deger verecek sevecek biri olmasi evlilikte gercekten bunlar onemli ha cok saf pasif hicbirseyden haberi olmayan erkekleri bende sevmiyorum ama polis olabildigine gore cokta pasif bi insan degildir sizinle gelecek planlari falan yaptigina gore bukadar kisa surede cok asiri sessiz saf salak biride degil demekki giyimide degistirirsiniz nolacak benim esimde cogu huyu hic bana hitap etmezdi evlenince giyimde degisti suan kiyafetlerini hep ben secerim o giyer tavirlarida degisti bende sirf bana guven verdigi agirbasli oldugu icin evlendim sevdim. Suan hatta oda bana benzedi. Iyi bir erkekse sana itici wgelmiyorsa bence sevebilmeyi dene ask zaten gecici sevgi saygi onemli

Baskın erkek mi istiyorsun?
O zaman hiç vaktini alma adamın
Kendimden örnek vereyim
Hayatımda baskın erkek olmasını istediğimi sanıyordum ama ilişkide benim baskın olduğum bir ilişkiye başladığımda "hayat buymuş" dedim
Eğer kararın kesinse ikinizin de vakti gitmesin

Eşimde başlarda çekingendi ama zamanla açılıyo insan. Giyim konusunda da siz yardımcı olabilirsiniz ilerledikçe. Ben öyle yaptım gerçi biz lise sonda başlamıştık. Alışverişe birlikte çıkarız ama kıyafetlerini ben seçerim. Bazı insanlar telefonda daha rahat olabiliyolar öyledir büyük ihtimal. Bide şöyle düşün girişken full özgüvenli olsa ama sana değer vermiyo bi yazıyo bi yazmıyo daha mı iyi. Zaten onun sana verdiği değeri gördükçe seninde hoşuna gidecek hemen kestirip atma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…