Önce atan ne olursun önce bi atan sonra çok pişman olursun ben ettim sen etmeMerhaba herkese. Burda gerçekten çok mantıklı akıllı kişiler var herkesin yorumu fikri benim için çok değerli şimdiden teşekkür ederim.
24 yaşındayım üni mezunuyum atanmak için uğraşıyorum.
Birisi benimle tanışmak istedi arkadaşımın nişanında görmüş ama ben onu görmedim. Kendisi ist yaşıyor polis.
Ben ankara dayım. 3 hafta kadar konuştuk acaip güzel anlaştık hem eğlendik hemde çok ciddi planlar yaptık görüşmeden bi anlamı yok dedim her seferinde ama çok da etkilendim. Neyse 3 hafta sonunda sırf benim için çıktı geldi 14 saat yol çekti. Çok düzgün efendi sadık bana aşırı düşkün olabilecek biriisi.
Yalnız karşıma gelince bi şey fark ettim sandığım kadar özgüvenli, baskın biriisi değil biraz da giyimi vs çocukça geldi konuşurken ki heyecanım söndü ama tam anlamıyla hayır olmaz yapamam demedim.
Ben daha kıpır kıpır konuşkan pratik bi tipim ama o ağır durıyor telefonda konuşurken öyle değildi halbuki.
Sonuç olarak içimdeki heyecan söndü aşık olacağımı düşünmüyorum ama evlilik açısından baktığımda gözünün içine bakacak seni her anlamda düşünecek kırmamaya özen gösterecek birisi. Çok efendi, düzgün karekterli bundan eminim.
Sorum şu, sizce onunla ciddi adımlar atmak için devam mı etmeliyim? 5 6 ay sonra nişan yapmak istiyor. Evlilik nasıl bi şey bilmiyorum zaten öyle çok aşık olarak evlenmiyor mu insanlar? Önemli olan size değer veren sevip sayacak birisi olması mı?
O kadar yolu çekip yanıma gelmesi beni çok etkiledi onu da böyle elimin tersiyle Red etmek istemiyorum her zaman insanın karşına iyi niyetli biriisi çıkmıyor.
Ve onu kesinlikle üzmek istemiyorum.
Peki sizce ben şimdi ne yapıcam??
Ya meselaÇok efendi düzgün karakterli eminim demissiniz ,emin olmayın evet evlilik fikriyle ciddiyetle başlamak güzel ama bu kadarı çok erken . İnsanlar öyle uzaktan telefonda tanınmaz . Ayrıca çekingen tavırlı olması onun sizden etkilendiğini gösterir o yüzden davranışlarını yüksek otokontrolle yapmaya çalışmış.
Açıkçası ben ağzı çok laf yapan erkeklerden eş sevgili olarak biraz korkarım ilk zamanlarda çekingenlik iyidir.
İnsanlara guvenebilirsiniz ama her daim temkinli olun
Önce atan ne olursun önce bi atan sonra çok pişman olursun ben ettim sen etme
Zamana bırak hemen karar verme. 3 hafta hele ki 1 seferlik görüşme ile tanıyamazsın. Ben ilk 6 ay ayaklarım yerden kesilmişti, hayatın bana verdiği bir mucize gibi görüyordum, bu kadar iyi biri nasıl oldu da karşıma çıktı diyordum. Ama zamanla farklılıklar VS çıktıkça evlenmeyeceğime karar verdim. Bazen iyi insan olmak bile yetmiyor kaldı ki 1 görüşmeyle iyi biri olduğuna karar veremezsin.
Bu arada böyle hemen 1 ayda 2 ay da evlenmeye nasıl karar veriyor insanlar, benim çevremde de çok var da anlam veremiyorum. İçlerine nasıl siniyor nasıl emin oluyorlar ben 3 4 senede emin olamadım ben mi anormalim :)) mutluluklar dilerim
O zaman sene sonuna kadar vakit geçirmeye çalışın, bakın bakalım her şey içinize sinerse atarsınız adımınızı. Zaman gösterir size her şeyi :)Niyet evlilik ama 1 ay içinde hop evlenelim değil :)
Sene sonu gibi ciddi bi adım olur eğer sende istersen dedi.
Aynen bu şekilde plan yani :) ben biraz zamana bırakayım şuanda hadi hadi hemen karar vermen lazım kafasına sokmuştum kendimi uzaktan geldiği için hemde o çok duygu beslediği için. Ben insanları üzmekten çok korkarım.O zaman sene sonuna kadar vakit geçirmeye çalışın, bakın bakalım her şey içinize sinerse atarsınız adımınızı. Zaman gösterir size her şeyi :)
Daha sadece 1 kez gördüğünüz birisi için, 5-6 ay sonra nişan teklifini kabul etmeyin. Tanımaya devam edin.Merhaba herkese. Burda gerçekten çok mantıklı akıllı kişiler var herkesin yorumu fikri benim için çok değerli şimdiden teşekkür ederim.
Birisi benimle tanışmak istedi arkadaşımın nişanında görmüş ama ben onu görmedim. Kendisi ist yaşıyor polis.
Ben ankara dayım. 3 hafta kadar konuştuk acaip güzel anlaştık hem eğlendik hemde çok ciddi planlar yaptık görüşmeden bi anlamı yok dedim her seferinde ama çok da etkilendim. Neyse 3 hafta sonunda sırf benim için çıktı geldi 14 saat yol çekti. Çok düzgün efendi sadık bana aşırı düşkün olabilecek biriisi.
Yalnız karşıma gelince bi şey fark ettim sandığım kadar özgüvenli, baskın biriisi değil biraz da giyimi vs çocukça geldi konuşurken ki heyecanım söndü ama tam anlamıyla hayır olmaz yapamam demedim.
Ben daha kıpır kıpır konuşkan pratik bi tipim ama o ağır durıyor telefonda konuşurken öyle değildi halbuki.
Sonuç olarak içimdeki heyecan söndü aşık olacağımı düşünmüyorum ama evlilik açısından baktığımda gözünün içine bakacak seni her anlamda düşünecek kırmamaya özen gösterecek birisi. Çok efendi, düzgün karekterli bundan eminim.
Sorum şu, sizce onunla ciddi adımlar atmak için devam mı etmeliyim? 5 6 ay sonra nişan yapmak istiyor. Evlilik nasıl bi şey bilmiyorum zaten öyle çok aşık olarak evlenmiyor mu insanlar? Önemli olan size değer veren sevip sayacak birisi olması mı?
O kadar yolu çekip yanıma gelmesi beni çok etkiledi onu da böyle elimin tersiyle Red etmek istemiyorum her zaman insanın karşına iyi niyetli biriisi çıkmıyor.
Nişan için aşırı erken.
Onu kendine döndürüp eğlenceli , kıpır kıpır bir insana çevirmen çok zor değil.
Kabul etmek değil de eğer aramız böyle giderse hâlâ birlikte olursak çok uzatmak istemem dedi. Bende zaten öyle istiyorum.Daha sadece 1 kez gördüğünüz birisi için, 5-6 ay sonra nişan teklifini kabul etmeyin. Tanımaya devam edin.
Aslında sorun şu konuşmasından fotoğraflarından kafamda böyle baskın karizmatik bi tip canlanmıştı karşımda çok onu göremedim ama baştan aşağı zıttı değildi işte tam anlamıyla bu pısırık ezik diyemiyorum.
Tipine gelince de ayhı şey var fiziği gayet iyiydi ki benim için önemli bi bu. Ama yüzü kafa yapısı beni rahatsız etti.
Hislerimi göz önünde bulundurursam yanındayken işte bu demedim bi şey ezildi içimde işte kafam karıştı
Bunu flört döneminde gözet tart bakalım.Aslında bunu da düşündümbenim üniversite hayatım oldu haliyle dışarı da çok zaman geçirdim o yavrum da zaten 23 yaşında 20 yaşında polis olmuş yoğun çalışıyor ama benimle değişme ihtimali de var gibi geldi bilmiyorum
Evet görüşmeden tanışmanın yanlış olduğunu hep onada söyledim zaten farkındaydım bunları yaşayacağımı ama yapacak bi şey yok tecrübe etmeden de olmuyor bazı şeyler bi şey kaybetmem deyip denedim şansımı.İlk görüşme gerçekleşene kadar nette ya da telefonda görüşmenin kötü tarafı bu işte. Konuştuklarınız, yazım tarzı hatta ses tonu bile kafanızda bir profil oluşturmuştur. Yüz yüze gelince o profil yıkılmış.
Yaşını da yeni gördüm. 23 yaşındaki birinden çok şey bekliyorsunuz bence.
O yaştaki bir erkek ortamları alev alev yakacak baskınlıkta olamaz ki zaten.
Evet görüşmeden tanışmanın yanlış olduğunu hep onada söyledim zaten farkındaydım bunları yaşayacağımı ama yapacak bi şey yok tecrübe etmeden de olmuyor bazı şeyler bi şey kaybetmem deyip denedim şansımı.
Birde bahsettiğim şeylerin yaşla ilgili olduğunu düşünmüyorum karekter değil midir bunlar
Eşimde başlarda çekingendi ama zamanla açılıyo insan. Giyim konusunda da siz yardımcı olabilirsiniz ilerledikçe. Ben öyle yaptımMerhaba herkese. Burda gerçekten çok mantıklı akıllı kişiler var herkesin yorumu fikri benim için çok değerli şimdiden teşekkür ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?