- 20 Mart 2018
- 1.337
- 1.359
- 83
- Konu Sahibi Prensescann
-
Boşanmanıza üzüldüm ama belliymiş 10 günlük evlilikte ayrı yatmak istemek normal değil hakkınızda hayırlısı olsun inşallahEşimde psikolojik bozukluklar vardı şimdi boşanıyoruz sonradan çok pişman oldu duzetrm diye lakin bugün içten gelmesi lazim kadın dilinden anlayan biri deil bende soğudum
Küstük!Neden ?
Yıllardır küs müsünüz?Küstük!
Evet. Yüzeysel bir muhabbetimiz var o kadar.Yıllardır küs müsünüz?
Çok zordur eminim böyle evlilik sürdürmek. mecburiyetiniz var anladığım kadarıyla. allah yardımcınız olsunEvet. Yüzeysel bir muhabbetimiz var o kadar.
Rahatsız olduğunu söylüyor bi ara düzletmeye çalışıyor sonra işlerin e vs1 ay sonra evli olacak bir insan olarak eşimle ayrı yatmayı istemem, oda istemez.
Eskiler ne demiş küssen bile yatağını ayırma ben bu söze inanıyorum.
Acaba bu durumdan karşı taraf rahatsız değil mi ? Sadece sizin mi canınızı sıkıyor bu durum?
ayrı yatan var mı arkadaşlar?
ya kavga sebebi ile ya da eşimin horlaması yüzünde altı yıldır ayrı yatıyoruz,
misafir geldiğinde veya bir otele gittiysek tek yataklı ise birlikte yatıyoruz
tamam yazmiyorum ..bunu neden yaparsiniz bic bilmem her konuda muhakkak oluyor bakin cok yarali bi kadin yaziyor buraya akil almak icin karsidaki insan yaraliyken aman da aman biz acaip duskunuz bir saniye ayrilmadik adeta cifte kumruyuza ne gerek var bunu mu soruyor bize soyle nispet yapat gibi yazmayin cok goze batiyor emin olun varsa oneriniz yaz gec yoksa bari boyle yazmayin
benim gibi düşünen bir piremses dahavalla 5 senelik evliyim
5 senedir eşim yatakta çok hareket ettiği için ben eşimden ayrı yatıyorum
yataga birlikte giriyoruz
eşimin boyu 1,92 kilosu da 95 kilo
o dönerken ben uyanıyorum ve birdaha dalamıyorum.
gece birlikte yatıp ben uykumdan uyanınca saat 2-3 gibi farklı odaya geçip sabah ayrı yatakya uyanıyorum.
eşimle çok bağlıyız
5 senedir sevgimiz hiç tükenmedi,ikimiz de birbirimize çok düşkünüz
yatarken uykuda oluyorz zaten
bu illa birlikte uyuma mantıgını hıc anlamıyorum
sen bilirsin ben polemik cikarmak icin yazmadim inan sadece okuyunca kızdım ve üzüldüm çünkü zaten konu sahibesi bu konudan cok dertli ve cok yarali eee simdi sen yazıyorsunki yok iste biz birbirimize cok duskunuz yok asla ayri yatamayız ne guzel iyi hosta bir cozumun varmi yoksa eger nispet eder gibi yazmak hic dogru degil bir kadini uzmekten baska ise yaramiyor iyi forumlartamam yazmiyorum ..
gerçekten çok yaralı üzgün ve çaresizim,sen bilirsin ben polemik cikarmak icin yazmadim inan sadece okuyunca kızdım ve üzüldüm çünkü zaten konu sahibesi bu konudan cok dertli ve cok yarali eee simdi sen yazıyorsunki yok iste biz birbirimize cok duskunuz yok asla ayri yatamayız ne guzel iyi hosta bir cozumun varmi yoksa eger nispet eder gibi yazmak hic dogru degil bir kadini uzmekten baska ise yaramiyor iyi forumlar
anliyorum yazdiklarinizdan gercekten hussettim ve cok uzuldum dunden beri peki cift terapisi alsaniz acaba faydasi olurmugerçekten çok yaralı üzgün ve çaresizim,
artık eşimi azarlamak yok saymak hatta evden gitmesini talep etmek bile istiyorum
:) soğukluk girdi mi aranızabenim gibi düşünen bir piremses daha
10 senedir ayrı yatıyoruz
horlamasından sürekli hareket etmesinden
ve benim gece aklımı alan bombadan hallice çıkan gaz seslerinden dolayı ayrı yatıyoruz halimden memnunum aynı yatağa dönmeye hiç niyetim yok
kusura bakma.. konu sahibi ayrı yatiyormusun diye sormuş bende cevabimi verdim. peki benden önceki benim yazima benzer kişilere neden bişey demiyorsun ?sen bilirsin ben polemik cikarmak icin yazmadim inan sadece okuyunca kızdım ve üzüldüm çünkü zaten konu sahibesi bu konudan cok dertli ve cok yarali eee simdi sen yazıyorsunki yok iste biz birbirimize cok duskunuz yok asla ayri yatamayız ne guzel iyi hosta bir cozumun varmi yoksa eger nispet eder gibi yazmak hic dogru degil bir kadini uzmekten baska ise yaramiyor iyi forumlar
ben 4 senedir evliyim hiç ayrı yatmadik. yatamadik çocuk doğdu yanimda yattı:) kavga etsek de ;küssek de 2 dk sonra barişan çiftiz. biz birbirimze dayanamiyoruz. çok da düşkünüz. Allaha bin çok şükürler olsun.
bide kızımız kattı iki katı oldu.. zaman su gibi akip gidiyo:)anlayamadim valla.
çok saçma gerçekten. her ne kadar tartışsam da ayırmam yatağımı. eski eşimde de öyle olmuştu. hiç bir şekilde ayırmadım yatağımı. eşimin horlamasından da rahatsızlık duymuyordum açıkçası :) değişik geldi bana, ne olursa olsun karı koca beraber aynı yatakta uyumalı.ayrı yatan var mı arkadaşlar?
ya kavga sebebi ile ya da eşimin horlaması yüzünde altı yıldır ayrı yatıyoruz,
misafir geldiğinde veya bir otele gittiysek tek yataklı ise birlikte yatıyoruz
bende üzüldüm benim yazima benzer insanlar var.Ne ilginc insanlarsiniz. Bunu mu sormuslar. Ne yapsin simdi konu sahibi kendine mi uzulsun yoksa sizi kidkanip catlasin mi? Hey yarabbim. Ve burada bin bes yuz kere de ban yesem yinede yazacagim asla inanmiyorum boyle yazanlara.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?