evlilikte ayrı yatmak

Eşimde psikolojik bozukluklar vardı şimdi boşanıyoruz sonradan çok pişman oldu duzetrm diye lakin bugün içten gelmesi lazim kadın dilinden anlayan biri deil bende soğudum
Boşanmanıza üzüldüm ama belliymiş 10 günlük evlilikte ayrı yatmak istemek normal değil hakkınızda hayırlısı olsun inşallah

6 yil ne demek... cok sasirdim ben arada esim cok horlayinca salonda yatarim ama sizinki nerdeyse ayrilik sebebi esinle konusup bu isi halletmen en iyisi

1 ay sonra evli olacak bir insan olarak eşimle ayrı yatmayı istemem, oda istemez.
Eskiler ne demiş küssen bile yatağını ayırma ben bu söze inanıyorum.

Acaba bu durumdan karşı taraf rahatsız değil mi ? Sadece sizin mi canınızı sıkıyor bu durum?

Rahatsız olduğunu söylüyor bi ara düzletmeye çalışıyor sonra işlerin e vs
Morali bozuluyor mış bırakıyor sporu , gerçekten çok çok önemsese halletmez mi diyorum içim içimi yiyor , ayrıca ben hassasmışım herkesin kocası horlarmış

ayrı yatan var mı arkadaşlar?
ya kavga sebebi ile ya da eşimin horlaması yüzünde altı yıldır ayrı yatıyoruz,
misafir geldiğinde veya bir otele gittiysek tek yataklı ise birlikte yatıyoruz

Gripken ayrı yatıyoruz ama diğer zamanlar birlikteyiz. Sizin sorununuz doktorluk bence. Horlama çözülür herhalde

tamam yazmiyorum ..

benim gibi düşünen bir piremses daha
10 senedir ayrı yatıyoruz
horlamasından sürekli hareket etmesinden
ve benim gece aklımı alan bombadan hallice çıkan gaz seslerinden dolayı ayrı yatıyoruz halimden memnunum aynı yatağa dönmeye hiç niyetim yok

tamam yazmiyorum ..
sen bilirsin ben polemik cikarmak icin yazmadim inan sadece okuyunca kızdım ve üzüldüm çünkü zaten konu sahibesi bu konudan cok dertli ve cok yarali eee simdi sen yazıyorsunki yok iste biz birbirimize cok duskunuz yok asla ayri yatamayız ne guzel iyi hosta bir cozumun varmi yoksa eger nispet eder gibi yazmak hic dogru degil bir kadini uzmekten baska ise yaramiyor iyi forumlar

gerçekten çok yaralı üzgün ve çaresizim,
artık eşimi azarlamak yok saymak hatta evden gitmesini talep etmek bile istiyorum

gerçekten çok yaralı üzgün ve çaresizim,
artık eşimi azarlamak yok saymak hatta evden gitmesini talep etmek bile istiyorum
anliyorum yazdiklarinizdan gercekten hussettim ve cok uzuldum dunden beri peki cift terapisi alsaniz acaba faydasi olurmu

:) soğukluk girdi mi aranıza

kusura bakma.. konu sahibi ayrı yatiyormusun diye sormuş bende cevabimi verdim. peki benden önceki benim yazima benzer kişilere neden bişey demiyorsun ?

Ne ilginc insanlarsiniz. Bunu mu sormuslar. Ne yapsin simdi konu sahibi kendine mi uzulsun yoksa sizi kidkanip catlasin mi? Hey yarabbim. Ve burada bin bes yuz kere de ban yesem yinede yazacagim asla inanmiyorum boyle yazanlara.

ayrı yatan var mı arkadaşlar?
ya kavga sebebi ile ya da eşimin horlaması yüzünde altı yıldır ayrı yatıyoruz,
misafir geldiğinde veya bir otele gittiysek tek yataklı ise birlikte yatıyoruz
çok saçma gerçekten. her ne kadar tartışsam da ayırmam yatağımı. eski eşimde de öyle olmuştu. hiç bir şekilde ayırmadım yatağımı. eşimin horlamasından da rahatsızlık duymuyordum açıkçası :) değişik geldi bana, ne olursa olsun karı koca beraber aynı yatakta uyumalı.

Ne ilginc insanlarsiniz. Bunu mu sormuslar. Ne yapsin simdi konu sahibi kendine mi uzulsun yoksa sizi kidkanip catlasin mi? Hey yarabbim. Ve burada bin bes yuz kere de ban yesem yinede yazacagim asla inanmiyorum boyle yazanlara.
bende üzüldüm benim yazima benzer insanlar var.
onlar niye yaziyo.
polemige girmek istemiyorum. kıskasndirmak için yazmadim.
yazmak da istemeyecegim bu son olsun.
ayri yatan varmi diye sormuş bende cvbını verdim sanirim hata ettim.
iyi forumlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…