- 12 Temmuz 2006
- 3.505
- 2.033
- 698
- Konu Sahibi Prensescann
-
Yok bea:) soğukluk girdi mi aranıza
bana da değişik geliyor maalesef,çok saçma gerçekten. her ne kadar tartışsam da ayırmam yatağımı. eski eşimde de öyle olmuştu. hiç bir şekilde ayırmadım yatağımı. eşimin horlamasından da rahatsızlık duymuyordum açıkçası :) değişik geldi bana, ne olursa olsun karı koca beraber aynı yatakta uyumalı.
bizim yatak 2ye 2 ,Eşimin çalışma düzeni 3 evde 3 gün yok şeklinde durum böyle olunca ben tek yatmaya alışıyorum o tek yatmaya alışıyor gelince birlikte oda uyuyamıyor bende uyuyamıyorum çocuk odasındaki yatak alttan çekmeli bir tane daha yatak çıkıyor eşim dalıp horlamaya başlayınca gece bir iki gibi falan çaktırmadan çocuk odasına geçiyorum aslında bende bir çözüm arayışındayım Battal boy yataklar var onlara baktım ama odaya sığmıyor maalesef
aldık bir kaç defa. devamı gelmedi....anliyorum yazdiklarinizdan gercekten hussettim ve cok uzuldum dunden beri peki cift terapisi alsaniz acaba faydasi olurmu
bunu neden yaparsiniz bic bilmem her konuda muhakkak oluyor bakin cok yarali bi kadin yaziyor buraya akil almak icin karsidaki insan yaraliyken aman da aman biz acaip duskunuz bir saniye ayrilmadik adeta cifte kumruyuza ne gerek var bunu mu soruyor bize soyle nispet yapat gibi yazmayin cok goze batiyor emin olun varsa oneriniz yaz gec yoksa bari boyle yazmayin
Rahatsız olduğunu söylüyor bi ara düzletmeye çalışıyor sonra işlerin e vs
Morali bozuluyor mış bırakıyor sporu , gerçekten çok çok önemsese halletmez mi diyorum içim içimi yiyor , ayrıca ben hassasmışım herkesin kocası horlarmış
Umarım bir an evvel biter de eski soy adıma donerimBoşanmanıza üzüldüm ama belliymiş 10 günlük evlilikte ayrı yatmak istemek normal değil hakkınızda hayırlısı olsun inşallah
bana da değişik geliyor maalesef,
zaten sürekli tartışma halindeyz, uykum derin olmuyr,
ertesi gün işe geleceğim, hem morla bozuk hem uykusuz yıllardır böyle böyle panik atak başladı bende,
Gebelikte tuvalet tutmak çok sakıncalı belki biliyorsunuzdur ama yine de uyarmak istedimBen hamileyim.Geceleri bikaç kez tuvalete kalkma ihtiyacı hissediyorum.Kalkıp ilaç almam gerektiği de oluyor.Eşim zor uyuyan biri,uykusu da çok hafif.Benim bu kalkmalarımdN rahatsız oluyor aslında.onu uyandırmamak için başka odada yatmayı düşündüm ama yapamadım.Uzaklaştırır gibi geliyo.Artık wc ihtiyacımı hissetmez oldum sabahlıyorumsiz 6 Yıldır iyi devam ettiriyorsunuz bişeyler eksilmedi mi aranızda ?
Hakkınızda hayırlısı neyse o olsun inşallah :)Umarım bir an evvel biter de eski soy adıma donerim
AminHakkınızda hayırlısı neyse o olsun inşallah :)
Evet öyle malesef Ramazan bitince gerekirse başka odaya geçicem.Gebelikte tuvalet tutmak çok sakıncalı belki biliyorsunuzdur ama yine de uyarmak istedim
Çok şey eksildi. Artık sinir krizleri geçiriyorumBen hamileyim.Geceleri bikaç kez tuvalete kalkma ihtiyacı hissediyorum.Kalkıp ilaç almam gerektiği de oluyor.Eşim zor uyuyan biri,uykusu da çok hafif.Benim bu kalkmalarımdN rahatsız oluyor aslında.onu uyandırmamak için başka odada yatmayı düşündüm ama yapamadım.Uzaklaştırır gibi geliyo.Artık wc ihtiyacımı hissetmez oldum sabahlıyorumsiz 6 Yıldır iyi devam ettiriyorsunuz bişeyler eksilmedi mi aranızda ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?