- 15 Kasım 2014
- 4.158
- 11.070
- 558
- Konu Sahibi Prensescann
-
Var ☺ gece çalıştığı için ayrı degilde ben yatiyorsm o ayakta o yatiyorsm benayrı yatan var mı arkadaşlar?
ya kavga sebebi ile ya da eşimin horlaması yüzünde altı yıldır ayrı yatıyoruz,
misafir geldiğinde veya bir otele gittiysek tek yataklı ise birlikte yatıyoruz
artik aliskanlik haline gelip tuhafiniza gitmemeye baslamis olabilir, o açidan dedim aslinda. Cok uzun bir sure cunkuEve t altı yılın sonunda bugün dank etti bana !!!! İlk defa aklıma düştü
6yildir ayri yatmak ne demek anlam veremedim.Kusura bakmayin ama bana cok sacma geliyor yataklari ayirmak. Evlilik boyle olmamali.ayrı yatan var mı arkadaşlar?
ya kavga sebebi ile ya da eşimin horlaması yüzünde altı yıldır ayrı yatıyoruz,
misafir geldiğinde veya bir otele gittiysek tek yataklı ise birlikte yatıyoruz
Afedersiniz de çok saçma değil mi daha 10günlük evliyken şimdi nasıl alışabildi mi pekiCanim ben on günlük evliyken eşim ayrı yatmak istedi iki kişi uyuyama diye tek uyurdu
Sonra hep öyle mimdevam ettinizCanim ben on günlük evliyken eşim ayrı yatmak istedi iki kişi uyuyama diye tek uyurdu
Neden ?Ben de eşimle uyumuyorum. Kaç yıl oldu hatrlamıyorum bile.
6 seneye yaklaştı biz iyi anlaşırız eşim beraber yatmak istiyo kucuk bebegim benimle yatıyor horladığı icin istemiyorum zaten iki çocuğa cok kalkıyorum bi de onun horlamasın çekemiyorum zaten uykuya zor dalan biriyim geceleri zulüm oluyo ameliyatta oldu ama horlamaya çare yok ne yaziknormal şartlard açok iyi anlaşsak belki bu derece yıpranmam ama artık zıvanadan çıktım boşanacağım dedim ayrı yatma yüzünden tabi altında bi süür şey de var aslında,
çok da dokunsal biri değil zaten maalesef,
iyice çıkmazdayım çok yoruldum,
siz kaç yıllık evlisiniz durumunuz nasıl
Eşimde psikolojik bozukluklar vardı şimdi boşanıyoruz sonradan çok pişman oldu duzetrm diye lakin bugün içten gelmesi lazim kadın dilinden anlayan biri deil bende soğudumAfedersiniz de çok saçma değil mi daha 10günlük evliyken şimdi nasıl alışabildi mi peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?