evlilikte ayrı yatmak

Evli degilim ama erkek arkadasim asiri horlar hatta ben kukrer diyorum. Heleki deniz yol falan yorulsun.... aman yarabbi :)) ama bende kolay uykuya dalabilenlerden degilim ama yinede pek duymuyorum duymamaya calisiyorum. Bazen ciddi rahatsizlik versede alistik ya. Bende cok horlarim yorulunca hatta baya bayyaa dalga gecer :)))

ayrı yatan var mı arkadaşlar?
ya kavga sebebi ile ya da eşimin horlaması yüzünde altı yıldır ayrı yatıyoruz,
misafir geldiğinde veya bir otele gittiysek tek yataklı ise birlikte yatıyoruz
Var ☺ gece çalıştığı için ayrı degilde ben yatiyorsm o ayakta o yatiyorsm ben

Ben evlenmeden önce anneme kızardım, kavga edince hemen ayrı yatardı. Evlendim bende aynısını yaptım :) bazen beni o kadar deli ediyor ki gercekten aynı yatağa girmek istemiyorum. Biraz da üzmek için ayrı yatıyorum. Ama şunu fark ettim,eşim buna o kadar bozuluyor ki ben konu da haklı bile olsam bunu önüme sürüyor. O yüzden ayrı yatmıyorum artık. Yatagın en ucunda kımıldamadan tutula tutula yatıyorum :)

Kavga sebebiyle ayrı yatmanın, cogunlukla aradaki soğukluğu artırdığını öğrenmis oldum.
Siz de gurur yapmayın bence, bundan sonra beraber yatalım diyin ne olacak ki

Çok nadir ayrı yattığımız olur...
Çocuklar hastaysa giderim onlarla uyurum...
Onda bile,ben uyuyamam gece boyu...
Eşimin yanında değilim diye mi? Yoksa kendi yatağımın konforundan mahrum kalıyorum diye mi bilemedim:)))

Eşimde aynı şekilde...
‘Benden ayrı yatma,hoşlanmıyorum’der...

Ama onun dışında ayrı yatamam...

Sizin durum tuhaf geldi bana...

Alışkanlıkları değiştirmek elbette kolay değil ancak buraya konu açtığınıza göre bu durum düzelsin istiyorsunuz belli ki. Sizin durumunuz horlamanın çok dışında bir hal almış aslında. Günlük rutininizde de aksamalar var anladığım kadarıyla. Uyumadığınız zamanlarda size ilgisini ve sevgisini gösterse belki bu kadar dert etmeyecektiniz. Tabiki bir anda düzelmez 6 yıldan bahsediyoruz sonuçta. Ama denemeye değer bence, denemeden bilemezsiniz. En başa saracaksınız ilişkinizi. Öncelikle çok ciddi bi konuşma yapmalısınız karşılıklı. Yeniden denemeye, bir şeyleri değiştirmeye ikiniz de gönüllü olmalısınız. Kırgınlıklar bir anda yok olmaz ama sabırla aşılabilir. Ufak ufak adımlarla ve pratiklerle olur. Daha dokunsal daha kucaklayıcı ortamlarda vakit geçirmeniz lazım. Birlikte sarılıp bi film izlemek gibi mesela. Ama ilk işiniz, eşinizi karşınıza alıp konuşmak olsun. Bu durumun değişmesini istediğinizi açık yüreklilikle söyleyin lütfen. Hatta çift terapisi almayı düşünseniz çok daha iyi olur.

illa ki ayrı yattığımız zamanlar oluyor, özellikle çocuklar dolayısıyla.

Düzenli ayrı yatmak istemem ama ben şahsen. Bir problem varsa çözelim, çözülemiyorsa ölecek halimiz yok ama çözümü var da yanaşmıyorsa kabul edemem.

ayrı yatan var mı arkadaşlar?
ya kavga sebebi ile ya da eşimin horlaması yüzünde altı yıldır ayrı yatıyoruz,
misafir geldiğinde veya bir otele gittiysek tek yataklı ise birlikte yatıyoruz
6yildir ayri yatmak ne demek anlam veremedim.Kusura bakmayin ama bana cok sacma geliyor yataklari ayirmak. Evlilik boyle olmamali.

eşiniz aksi birimi? konuşmalısınız onunla 6 yıl çok çok uzun bi süre. evliliği çok fazla yıpratıcak böyle

6 seneye yaklaştı biz iyi anlaşırız eşim beraber yatmak istiyo kucuk bebegim benimle yatıyor horladığı icin istemiyorum zaten iki çocuğa cok kalkıyorum bi de onun horlamasın çekemiyorum zaten uykuya zor dalan biriyim geceleri zulüm oluyo ameliyatta oldu ama horlamaya çare yok ne yazik

horlama için tedaviye ikna edin bence. sizin için daha zor bi durum çünkü

Afedersiniz de çok saçma değil mi daha 10günlük evliyken şimdi nasıl alışabildi mi peki
Eşimde psikolojik bozukluklar vardı şimdi boşanıyoruz sonradan çok pişman oldu duzetrm diye lakin bugün içten gelmesi lazim kadın dilinden anlayan biri deil bende soğudum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…