- 8 Eylül 2018
- 10
- 8
- 1
- 50
- Konu Sahibi naciye1234
-
bence zor kiraya çıkmalarıSizde evlenince içlerine mi gideceksiniz? Aynı apartmana yani?
isareletledigim yerler çok önemli yerler ve aileme söyleyemem deme birsey gizleme ailenden elbet duyulur ilerde ayrıca söz verdi başka yere kiraya cikicaz dedi diyorsun bence unut sen o sözü şimdiden. .selamlar arkadaşlar,
benim 2 yıldır görüştüğüm biri var. aileyi tanımıyorum. Diyarbakırlılar.
abisinin düğünü olacaktı fakat babasının kız tarafıyla sürtüşmesi sonucu düğün gecesi kavga çıktı.
kız tarafı da doğuluydu bu arada. sonuçta ayrıldılar.
sevgilim bana kız tarafını suçladı tabi. sonuçta bilmiyorum ne yaşandı. kim haklı kim haksız
şimdi sorum şu
bizde ciddi düşünüyoruz. kavgalar olsada iyi anlaşıyorum. seviyorum. uyum sağlıyoruz birbirimize. tabi şimdilik...
kafam karışıyor. ya sevgilimin ailesi sorun çıkarıyorsa??
baba figürünün sözünden çıkılmıyor anladığım kadarıyla.
babasının daha önceden başkasından 2 tane daha çocuğu var. (tabi ben bunları aileme söyleyemem )
dışarı çıkarız annesi en az 2 kere arar. abisi aynı şekilde. kardeşleri vs..
bunlar beni rahatsız etse de bazen, sonuçta birbirlerine düşkünler kötü bir şey değil diye düşünüyorum.
birlikte iş yapıyorlar. aynı apartmanda oturuyorlar. ama biz kiraya çıkıcaz söz verdi.
ailemi işin içine sokmadan önce hata yapmak istemiyorum.
çünkü benim ailem kırılgandır, hassastır. onlar kaba saba insanlar
hata yapmaktan korkuyorum
onları mutsuz etmekten korkuyorum
aileler işin içine girince herşeyin daha kötü olmasından korkuyorum
ailemi üzmekten üzülmekten korkuyorum.
araftayım. ne olur yardımcı olun
sizce ne yapmalıyım
2 yılımı verdim seviyorum da.Anlattığın kadarıyla aile yapılarınız çok farklı bence hiç bulaşma . Şimdi verilen sözler sonradan tutulmuyor çoğunlukla .
Ailesine söz geçirebileceğini ben sanmıyorum.
ailesine söz geçireceğini bende sanmıyorum. özellikle de babasına :// abisinin geleceğini babası yıktı belki de :/Anlattığın kadarıyla aile yapılarınız çok farklı bence hiç bulaşma . Şimdi verilen sözler sonradan tutulmuyor çoğunlukla .
Ailesine söz geçirebileceğini ben sanmıyorum.
biliyorum ama inanmak istiyorummmKöprüyü geçince ne söz kalır ne birşey...
biliyorum ama ha deyince de kestirip atılmıyorisareletledigim yerler çok önemli yerler ve aileme söyleyemem deme birsey gizleme ailenden elbet duyulur ilerde ayrıca söz verdi başka yere kiraya cikicaz dedi diyorsun bence unut sen o sözü şimdiden. .
burada kaç gündür dönen bir konu vardı , o konuyu okuyun bence :)selamlar arkadaşlar,
abisinin düğünü olacaktı fakat babasının kız tarafıyla sürtüşmesi sonucu düğün gecesi kavga çıktı.
sevgilim bana kız tarafını suçladı tabi. sonuçta bilmiyorum ne yaşandı. kim haklı kim haksız
şimdi sorum şu
bizde ciddi düşünüyoruz. kavgalar olsada iyi anlaşıyorum. seviyorum. uyum sağlıyoruz birbirimize. tabi şimdilik...
babasının daha önceden başkasından 2 tane daha çocuğu var. (tabi ben bunları aileme söyleyemem )
bunlar beni rahatsız etse de bazen, sonuçta birbirlerine düşkünler kötü bir şey değil diye düşünüyorum.
birlikte iş yapıyorlar. aynı apartmanda oturuyorlar. ama biz kiraya çıkıcaz söz verdi.
sizce ne yapmalıyım
evet bu konuyu okudum. ve çok benzer taraflar gördüm.burada kaç gündür dönen bir konu vardı , o konuyu okuyun bence :)
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...e-ihtiyacim-var.1089064/page-19#post-57215162
selamlar arkadaşlar,
şimdi sorum şu
sizce ne yapmalıyım
Ha deyince kestirip atılır canım ilerde hiç atamassin emin ol buna, bak bende 1 yıllık ilişkimi Mayıs ayında solandirdim ve zaman zaman özlüyorum evet ama ilerde daha çok problem olucakti benim ve ailem için .. Ayrıca Kürt Türk diye ayrım yapma sakin sadece anlasamaz aileler ve yöreler de fakat kürtsün deme.. bende karadenizliyim ve karşımdaki kişi anne tarafı Edirne baba tarafı doğuluydu ama sen kürtsun demedim hiç yani adlandirmadim. ..biliyorum ama ha deyince de kestirip atılmıyor
birde ailesi kürt
bizim ailede hiç kürt yok
Ya ben insanları Kürt Türk bık bık bık diye ayırt etmem ancak bir gerçek var ki kültürel yapı önemli... Aslında sizin durumunuzda asıl sorun olan doğulu olmasa bile fazla aileci olması...evet bu konuyu okudum. ve çok benzer taraflar gördüm.
toz pembe bakmak istemiyorum zaten bakmıyorumda.
sonunda bu konudaki gibi biri olup "ne yaptım ben" de demek istemiyorum
o yüzden danışıyorum sizlere
yapmadım zaten ama kafama takılıyor zaman zamanHa deyince kestirip atılır canım ilerde hiç atamassin emin ol buna, bak bende 1 yıllık ilişkimi Mayıs ayında solandirdim ve zaman zaman özlüyorum evet ama ilerde daha çok problem olucakti benim ve ailem için .. Ayrıca Kürt Türk diye ayrım yapma sakin sadece anlasamaz aileler ve yöreler de fakat kürtsün deme.. bende karadenizliyim ve karşımdaki kişi anne tarafı Edirne baba tarafı doğuluydu ama sen kürtsun demedim hiç yani adlandirmadim. ..
aminnnnnYa ben insanları Kürt Türk bık bık bık diye ayırt etmem ancak bir gerçek var ki kültürel yapı önemli... Aslında sizin durumunuzda asıl sorun olan doğulu olmasa bile fazla aileci olması...
Benim kuzenim 2.evliliğini Kürt biri ile yaptı üstelik aşirete mensup ve tüm aşiret karşıydı bu evliliğe... Adam aşiretin karşısına dikildi ve bu benim karım olacak sizde saygı duyacaksınız eğer farklı bir düşünceniz varsa önce hemen beni burada öldürmeniz gerek diyerek karşı durdu... Sonra evlendiler ve ilk torundan sonra kabullendiler ve baş tacı ettiler gelinlerini ve torunlarını.... Bu olay 13 sene evvel oldu ve şu an da 2 tane dünya tatlısı evlatları var. Ama adam adam yani ... Dünya iyisi bir insan....
Allah iyilerle karşılaştırsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?