Evlilikte bir bayan nasıl olmalı ?

Yalnizkelebek

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2015
3.452
1.116
133
29
İyi geceler kk hanımları :) ben çok ilgiyi seven bi kizim ama aynı şekilde de karşımdakini de ilgiye bogabilirim hemen sahiplenirim falan. Karsimdakinin beni ihmal ettiğini görünce de hemen beni sevmiyor bu evlenince de böyle yapar düşüncesine kapiliyorum ve hemen başlıyorum tartışmaya sevgilim de çok konuşuyosun uzatiyosun diye şikayet ediyo. Merak ettiğim evliliginde mutlu olan bayanlar nasıl bir evliliginiz var mutlu olmanın sırları aynı evde huzurlu bi şekilde gecinebilmenin püf noktaları neler sizce ? Bu arada sevgilim de klasik Türk Erkeği iyi hoş ama erkek arkadaşlarıyla vakit geçirmeyi de çok seviyor benim korkum yarın öbür gün evleniriz de oda beni evde bırakıp dışarıya arkadaşlarıyla gezmeye gider bende bin pisman olurum evlendigime o zaman kendimi tanıyorum beni bıraktı gitti Ohh o gezsin takılsin bende evde onu bekliyeyim diye kafayı yerim o gelince de ona laf söylerim e böyle olunca da evlilik evlilikten çıkar biliyorum

Bende cok ılgı gosterıp cok ılgı gırmekten hoşlanan bırıyım.. Evliliğimde aşırılığımı törpüledım:) cunkü gercekten sıkıcı olabılıyor bırde gereksz bır alınganlık yüklüyor.
Eger mutlu bır evllik yada ilişki istıyorsan; esıne kendıne özel vakıt ayırma fırsatı tanımalısın ki senınde arkadaslarınla özel zamanın olsun. Bu durum uzaklastırmıyor ınan. Ne kadar sıkarsan o kadar ele avuca sıgmıyor..

O sizin eşiniz / sevgiliniz olmaktan önce bir birey. Kendi hayatı, kendi arkadaşları, kendi eğlenceleri olacak.

Her anını sizinle geçirmek zorunda değil.

Gün içinde verimli vakit geçirip geçirmediğiniz önemli. Bu 24 saat de olabilir, 2 saat de...

Peki nasıl başardın kendini torpulemeyi :)

Evlenince sen hic kiz arkadaslarinla buluşup gorusmeyecek misin?
Tabi ki goruscem ama benim bahsettigim sürekli görüşmesi. Benim sevgilim polis memuru o yüzden sürekli farklı şehirlere tasincaz onun hep işi gereği bi sürü arkadaşı ortamı olcak ama benim öyle olmaz. Haliyle kocam gelse de bi sohbet etsek diye beklerken o hadi ben çıkıyorum arkadaşlarla takilcam diyince deli olurum

Bende sevmedigim arkadaslariyla dışarı cikmasina izin vermezdim ki cogunuda sevmem cikmazdida sagolsun ama evde onun arkadaşlarıyla yapacagi herseyi yapiyorduk evde kafasini dagitacagi seyler yapıldığı içinde gerek duymuyordu simdi artik kendisi diyo cikip napacam evde daha iyi vakit geciriyorum diye. Cok konusup dir dir edip sikarsan adam zaten evden kacmaya calisir yapmiycaksin bunlari oda bunlari gorunce sana ilgisi azalmaz zaten

Evlenince birbirimize prangayla bağlanmıyoruz. Herkes arkadaşıyla vakit geçirebilir ne var bunda. Evlilik bira ilerleyip oturunca bu tip sorunlar çıkmıyor bence. Ama kocasını halı saha maçına bile göndermeyip yapışık yaşayanları da gördüm. Kocası isyanlarda :)

Peki nasıl başardın kendini torpulemeyi :)
Durust olacagım:) oda bana benım ona davrandıgım gıbı davrandıgı an dedım ki benım tavrım ilgi adı altında uyguladıgım sınırlama kısıtlama baskı .. Bana yapıldıgında boğulacak gıbı oldum. Yasaklar tatlı oluyor hayatım şimd program yapıyoruz ben kızlarla burda olayım sen suraya gıt bulusalım gıbı. Baktım hoşlanmıyorum arkadasından yemk yapıyorum vs cagırıyorum eve arkadaslarını evde takılıyorlar bende esımın aılesıyle basbasa vakıt gecırıyorum. Oda stres atıyor ıyı hıssedıyor bana da hıssettırıyor. Bu durum karsılıklı saygıyıda hep zınde tutuyor.

Teşekkür ederim :) seyyy özel olmazsa evde napiyosunuz ki tv izlenir yemek yenir film izlenir evde başka napılir illa ki sıkılmaz mi

Kendin gibi ol. Kendini olmadigin bi kaliba sokmaya calisirsan bi yerden patlak verir. Mesela anlayissiz biriysen ve kendini anlayisli olmaya zorlasarsan adamin her yaptigi sana batmaya baslar biriktirir biriktirir yıkıcı bi sekilde patlarsin.

İlk gunler insan buldumcuk oluyor bakkala bile el ele gidiyor Evlilik duzene oturunca bunlara takilmazsin merak etme.Senin de yerine göre islerin ve arkadaslarin olacak.Birbirinize anlatacak seyleriniz olacak.Oyle oyle zaman akip geçecek iste

Evliligi toz pembe gormenin en guzel ornegi....
Oyle 7/24 muhabbetle ,dip dibe ,sarmas dolas ,problemsiz bi evlilik yok malesef....
evlilik;
*Sorumluluk
*Zor zamanlarda destek olmak
*Sinir aninda frenlemek
*iki beden bir can olmak
*Eslerin birbine tahammul gostermesi
*Ask-sevgiden ote saygi
*Guven
*Huzur
*Biri ates iken digerinin su olmasi demek....
Ne arkadasi ile disari gittine pisman edip bi ton laf soylemekle gecer , ne de kirmizi gecelik v.s maddi taktiklerle...
Evlilik karsilikli saygi,sevgi ,sadakat ,tatli dil,guler yuz,yumusak huy,guven ile yurur...gerisi hikaye

Pes oynuyoruz bilgisayar oyunlari falan oynuyoruz kagit oyunlari öğrendim ayrica okey 101 falan monopoli tarzi eğlence oyunlari falan onlari aldik sinema saatleri falan yapiyoruz istedikden sonra çok şey var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…