- 14 Ağustos 2015
- 3.452
- 1.116
- 133
- 29
- Konu Sahibi Yalnizkelebek
-
Romantik mum ışığında yemekler olmalıBunu yapmazsam çatlarım:
Kırmızı gecelik ve iç çamaşırı giyilmeli
Bende cok ılgı gosterıp cok ılgı gırmekten hoşlanan bırıyım.. Evliliğimde aşırılığımı törpüledım:) cunkü gercekten sıkıcı olabılıyor bırde gereksz bır alınganlık yüklüyor.İyi geceler kk hanımları :) ben çok ilgiyi seven bi kizim ama aynı şekilde de karşımdakini de ilgiye bogabilirim hemen sahiplenirim falan. Karsimdakinin beni ihmal ettiğini görünce de hemen beni sevmiyor bu evlenince de böyle yapar düşüncesine kapiliyorum ve hemen başlıyorum tartışmaya sevgilim de çok konuşuyosun uzatiyosun diye şikayet ediyo. Merak ettiğim evliliginde mutlu olan bayanlar nasıl bir evliliginiz var mutlu olmanın sırları aynı evde huzurlu bi şekilde gecinebilmenin püf noktaları neler sizce ? Bu arada sevgilim de klasik Türk Erkeği iyi hoş ama erkek arkadaşlarıyla vakit geçirmeyi de çok seviyor benim korkum yarın öbür gün evleniriz de oda beni evde bırakıp dışarıya arkadaşlarıyla gezmeye gider bende bin pisman olurum evlendigime o zaman beni bıraktı gezmeye gidiyo da diye.
Bende boyle Cilveli bir eş olurum diye düşünüyorum :)Bunu yapmazsam çatlarım:
Kırmızı gecelik ve iç çamaşırı giyilmeli
Arada sirada gezsin tabi canım ona bisey demem ama alışkanlık edip sürekli sürekli arkadaslariyla gezmeye çıkması beni sinir ederArkadaşlarıyla gezmeye gittiği için bin pişman mı olursun?
Evlilik dediğin mevzu 404 gibi gezmekten ibaret değil.
Peki nasıl başardın kendini torpulemeyi :)Bende cok ılgı gosterıp cok ılgı gırmekten hoşlanan bırıyım.. Evliliğimde aşırılığımı törpüledım:) cunkü gercekten sıkıcı olabılıyor bırde gereksz bır alınganlık yüklüyor.
Eger mutlu bır evllik yada ilişki istıyorsan; esıne kendıne özel vakıt ayırma fırsatı tanımalısın ki senınde arkadaslarınla özel zamanın olsun. Bu durum uzaklastırmıyor ınan. Ne kadar sıkarsan o kadar ele avuca sıgmıyor..
Merak etme bi zaman sonra,Arada sirada gezsin tabi canım ona bisey demem ama alışkanlık edip sürekli sürekli arkadaslariyla gezmeye çıkması beni sinir eder
Tabi ki goruscem ama benim bahsettigim sürekli görüşmesi. Benim sevgilim polis memuru o yüzden sürekli farklı şehirlere tasincaz onun hep işi gereği bi sürü arkadaşı ortamı olcak ama benim öyle olmaz. Haliyle kocam gelse de bi sohbet etsek diye beklerken o hadi ben çıkıyorum arkadaşlarla takilcam diyince deli olurumEvlenince sen hic kiz arkadaslarinla buluşup gorusmeyecek misin?
Durust olacagım:) oda bana benım ona davrandıgım gıbı davrandıgı an dedım ki benım tavrım ilgi adı altında uyguladıgım sınırlama kısıtlama baskı .. Bana yapıldıgında boğulacak gıbı oldum. Yasaklar tatlı oluyor hayatım şimd program yapıyoruz ben kızlarla burda olayım sen suraya gıt bulusalım gıbı. Baktım hoşlanmıyorum arkadasından yemk yapıyorum vs cagırıyorum eve arkadaslarını evde takılıyorlar bende esımın aılesıyle basbasa vakıt gecırıyorum. Oda stres atıyor ıyı hıssedıyor bana da hıssettırıyor. Bu durum karsılıklı saygıyıda hep zınde tutuyor.Peki nasıl başardın kendini torpulemeyi :)
Teşekkür ederim :) seyyy özel olmazsa evde napiyosunuz ki tv izlenir yemek yenir film izlenir evde başka napılir illa ki sıkılmaz miBende sevmedigim arkadaslariyla dışarı cikmasina izin vermezdim ki cogunuda sevmem cikmazdida sagolsun ama evde onun arkadaşlarıyla yapacagi herseyi yapiyorduk evde kafasini dagitacagi seyler yapıldığı içinde gerek duymuyordu simdi artik kendisi diyo cikip napacam evde daha iyi vakit geciriyorum diye. Cok konusup dir dir edip sikarsan adam zaten evden kacmaya calisir yapmiycaksin bunlari oda bunlari gorunce sana ilgisi azalmaz zaten
İlk gunler insan buldumcuk oluyor bakkala bile el ele gidiyorTabi ki goruscem ama benim bahsettigim sürekli görüşmesi. Benim sevgilim polis memuru o yüzden sürekli farklı şehirlere tasincaz onun hep işi gereği bi sürü arkadaşı ortamı olcak ama benim öyle olmaz. Haliyle kocam gelse de bi sohbet etsek diye beklerken o hadi ben çıkıyorum arkadaşlarla takilcam diyince deli olurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?