- 21 Nisan 2011
- 6.178
- 7.098
- 398
- Konu Sahibi Yalnizkelebek
-
hafif makyaj ve topuklu terlikmi ayakkabimiydi unutmamak lazimBunu yapmazsam çatlarım:
Kırmızı gecelik ve iç çamaşırı giyilmeli
Bende aynen bahsettiğiniz gibi bir bayanim. Her gün ozel bir şeyler ozel sözler iltifatlar falan bekliyorum. Ve gerçekten gereksiz triplere giriyorum bazen. Ama esim Allaha Şükür ymben olmadan markete bile gitmez. Ne yaptığımı bilmiyorum ama eskiden böyle değilmiş. Sende oluruna birak sadece ve içinden geçenleri hic gizleme.Bende cok ılgı gosterıp cok ılgı gırmekten hoşlanan bırıyım.. Evliliğimde aşırılığımı törpüledım:) cunkü gercekten sıkıcı olabılıyor bırde gereksz bır alınganlık yüklüyor.
Eger mutlu bır evllik yada ilişki istıyorsan; esıne kendıne özel vakıt ayırma fırsatı tanımalısın ki senınde arkadaslarınla özel zamanın olsun. Bu durum uzaklastırmıyor ınan. Ne kadar sıkarsan o kadar ele avuca sıgmıyor..
Cok teşekkur ederim yeterince açıklayıcı bir yorum olmuş :)evlilikte bi kadın önce kendi gibi olmalı ... eşinin arkadaşlarıyla gezmeye vakit geçirmeye tabiki ihtiyacı olcak sizi özlemesi lazım siz önce birer bireysiniz yani arkadaşlarıyla buluştuktan sonra szinle pekala ilgilenebilir sizde o ara evde oturmayın yada evdeyseniz bile bi düzeniniz olsun eşiniz hariç evlilik kesişen küme gibi ortak bi hayatınız var evet ama onun dışındada hayatlarınız var evlenirseniz eşiniz polis olcak siz şehir şihir gezcez diyosunuz evet ama diğer polislerin eşleride ailelerinden uzak sizin gibi geziyo olcaklar ilk etapta çevre edinmek için onlarla görüşmek daha mantıklı zaten biriyle tanışınca diğerleriyle de tanışırsınız , apartmandn görüşeceğiniz birileri olabilir , gittiğiniz yerde belediyenin kurslarına katılırsınız yabancı dil yada ilginizi çeken başka şeyler , kuran kursuna gidebilirsiniz , yabancı dizi izlemeye başlayabilirsiniz kore dizilerini tek geçiyorum:) bi başlayınca bırakamazsınız zaten:) eve internet alırsanız daha rahat olur sizin için ...
eşinize yada sevgilinize hayatımda yanlızc sen varsın tek sensin sadece sensin izlenimi uyandırmayın.... benim sende ayrı bi hayatım var seninde olacak mesajı verin bunu yapın birlikte geçirdiğiniz zamanalar inanaın daha rahat olcak... bizde çocuk var bide çocuğumuzla birlkte üçümüzde dışarı çıkıyoruz bazen çocuğu teyzemlere satıp ikimizde çıkıyoruz çünkü bizim çocuksuzda birlikte olmaya ihtiyacımız oluyo siz uzakta olacağınız için iki saat arkadaşınıza bırakabilirsiniz arkadşınızda size bırakır ilerde ben eşime çocuğumu bırakıp dışarda arkadaşlarımla bi kahve içiyorum eşim maça gidiyo iler oğlum büyürse inşallah oda arkadaşlarıyla tek zaman geçirmek isteyecek
evde eşinizle puzzle yapabilirsiniz çok eğlenceli, tavla oynayabilirsiniz mesela bulaşığına yada kazanan meyve tabağı hazırlayacak gibi , televizyon karşısında elinde kumanda pineklemesine izin vermeyin film saati yapın patlamış mısırınız alın battaniyeninde altına girersiniz mis:) , birlikte pizza yaparsınız yemek yaparsınız:) pasta yaparsınız:) , mesela ben cilt maskesi yapcamda ki pek yapmam aklıma geldikçe eşim evdeyse onada yapıyoruz:) , birlikte temizlik yapıyoruz benim boyumun yetmediği yerleri o temizliyo , kavga ediyoruz bik bik , telefondan 101 oynuyoruz aynı masaya oturup :) en yakın arkadaşım eşim ama tek arkadaşım o değil bu imkansız zaten eşimle dahil 6-7 çok yakın arkadaşım var ve 3 tanesi başka şehirlerde ama sürekli telefonda konuşuyoruz wat..p ta grubum var en az 6 tane eltimlerle,kardeşlerimle,iş arkadaşlarımla,eşimin arkadaşlarının hnımlarıyla evde tek olduğunda örgü örebilirsin eşine süveter örersin kendine şal örersin , ibadet edersin , ev dekorasyonuyla ilgilenirssin dikiş dikmeyi biliyosun kendine bişeyler dikersin.. bi kadın evlilikte birey gibi davranmalı eşini hayatının merkesine diil en önemli köşesine koymalı .... başkalarına gözü kayar aldatır vs diye düşüneneleri anlamıyorum bi adamı bi eve kapatıp kimseye bakmamasını sağlamakmı daha kıymetli yapabileceği ortamı varken sırf size olan sevgisinden kimseye kafasını kaldrıp bakamasınımı daha kıymetli? bide evlilikte dır dır etmeyin nolur arada eşimde yapar hiç iyi diil geçrkten baktım konuşmaya başlıyo hemen eline yemesi için bişey veriyorum çekirdek meyve kuru yemiş meyve suyu ağzı dolu olunca konuşamıyor:) oda anlıyo dırdıra başladığının bakışıp gülüyoruz sonra:)
Evlenmek birbirinin hayatina mudahele etmek degildir elbette soz hakkimiz var,ama birbirimizin disinda da bi hayatimiz var sonucta,ailemiz arkadaslarimiz vs tabiki onlarlada zaman gecirmek hakkimiz kadin icinde erkek icinde gecerli bu ama tabi abartmadan,kendimden ornek vermek gerekirse,esimle anlastik haftada bi defa cikabilir ve istedigi saatte gelebilir keza bende aksamlari cikma durumlari olmadigi icin benim hakkim haftada iki defa gunduzleri arkadaslarimla bulusmakİyi geceler kk hanımları :) ben çok ilgiyi seven bi kizim ama aynı şekilde de karşımdakini de ilgiye bogabilirim hemen sahiplenirim falan. Karsimdakinin beni ihmal ettiğini görünce de hemen beni sevmiyor bu evlenince de böyle yapar düşüncesine kapiliyorum ve hemen başlıyorum tartışmaya sevgilim de çok konuşuyosun uzatiyosun diye şikayet ediyo. Merak ettiğim evliliginde mutlu olan bayanlar nasıl bir evliliginiz var mutlu olmanın sırları aynı evde huzurlu bi şekilde gecinebilmenin püf noktaları neler sizce ? Bu arada sevgilim de klasik Türk Erkeği iyi hoş ama erkek arkadaşlarıyla vakit geçirmeyi de çok seviyor benim korkum yarın öbür gün evleniriz de oda beni evde bırakıp dışarıya arkadaşlarıyla gezmeye gider bende bin pisman olurum evlendigime o zaman kendimi tanıyorum beni bıraktı gitti Ohh o gezsin takılsin bende evde onu bekliyeyim diye kafayı yerim o gelince de ona laf söylerim e böyle olunca da evlilik evlilikten çıkar biliyorum
Hayy agzin bal yesin..Evliligi toz pembe gormenin en guzel ornegi....
Oyle 7/24 muhabbetle ,dip dibe ,sarmas dolas ,problemsiz bi evlilik yok malesef....
evlilik;
*Sorumluluk
*Zor zamanlarda destek olmak
*Sinir aninda frenlemek
*iki beden bir can olmak
*Eslerin birbine tahammul gostermesi
*Ask-sevgiden ote saygi
*Guven
*Huzur
*Biri ates iken digerinin su olmasi demek....
Ne arkadasi ile disari gittine pisman edip bi ton laf soylemekle gecer , ne de kirmizi gecelik v.s maddi taktiklerle...
Evlilik karsilikli saygi,sevgi ,sadakat ,tatli dil,guler yuz,yumusak huy,guven ile yurur...gerisi hikaye
Tuylu terlikti kiz ohafif makyaj ve topuklu terlikmi ayakkabimiydi unutmamak lazim
isve ve cilvede tabii
her ıkı tarafta bırbırının ozelıne , aılesıne saygılı olacak, her konuyu dalllandırıp budaklandırmayacaksın, yerı geldıgınde susmasını bıleceksın, esıne baglı oldugun kadar evıne de baglı olacaksın ev ıslerını elınden geldıgı kadar yapacaksın ve erkegını sureklı paşam, tosunum vs pohpohlayacaksın erkekler ovgu gormekten cok hoslanır, bır erkegı cok fazla elestırmeyeceksın parasal konularda ustune gıtmeyeceksın ama yerı geldıgınde haklı ısen kırıcı olmayaya calısarak lafı gedıgıne oturtacaksın ve asla bır erkek ıcın zevklerınden-arkadas cevrenden-gıyımınden vs odun vermeyeceksın, her ıkı tarafta bırbırını degıstırmeden kabul eder ve bırbırıne yardımcı olursa evlılık mutlu bır sekılde yurur...İyi geceler kk hanımları :) ben çok ilgiyi seven bi kizim ama aynı şekilde de karşımdakini de ilgiye bogabilirim hemen sahiplenirim falan. Karsimdakinin beni ihmal ettiğini görünce de hemen beni sevmiyor bu evlenince de böyle yapar düşüncesine kapiliyorum ve hemen başlıyorum tartışmaya sevgilim de çok konuşuyosun uzatiyosun diye şikayet ediyo. Merak ettiğim evliliginde mutlu olan bayanlar nasıl bir evliliginiz var mutlu olmanın sırları aynı evde huzurlu bi şekilde gecinebilmenin püf noktaları neler sizce ? Bu arada sevgilim de klasik Türk Erkeği iyi hoş ama erkek arkadaşlarıyla vakit geçirmeyi de çok seviyor benim korkum yarın öbür gün evleniriz de oda beni evde bırakıp dışarıya arkadaşlarıyla gezmeye gider bende bin pisman olurum evlendigime o zaman kendimi tanıyorum beni bıraktı gitti Ohh o gezsin takılsin bende evde onu bekliyeyim diye kafayı yerim o gelince de ona laf söylerim e böyle olunca da evlilik evlilikten çıkar biliyorum
Evliligi toz pembe gormenin en guzel ornegi....
Oyle 7/24 muhabbetle ,dip dibe ,sarmas dolas ,problemsiz bi evlilik yok malesef....
evlilik;
*Sorumluluk
*Zor zamanlarda destek olmak
*Sinir aninda frenlemek
*iki beden bir can olmak
*Eslerin birbine tahammul gostermesi
*Ask-sevgiden ote saygi
*Guven
*Huzur
*Biri ates iken digerinin su olmasi demek....
Ne arkadasi ile disari gittine pisman edip bi ton laf soylemekle gecer , ne de kirmizi gecelik v.s maddi taktiklerle...
Evlilik karsilikli saygi,sevgi ,sadakat ,tatli dil,guler yuz,yumusak huy,guven ile yurur...gerisi hikaye
Şüpen varsa bekle şüpe duymadan evleneceğin biri çıkar elbetİyi geceler kk hanımları :) ben çok ilgiyi seven bi kizim ama aynı şekilde de karşımdakini de ilgiye bogabilirim hemen sahiplenirim falan. Karsimdakinin beni ihmal ettiğini görünce de hemen beni sevmiyor bu evlenince de böyle yapar düşüncesine kapiliyorum ve hemen başlıyorum tartışmaya sevgilim de çok konuşuyosun uzatiyosun diye şikayet ediyo. Merak ettiğim evliliginde mutlu olan bayanlar nasıl bir evliliginiz var mutlu olmanın sırları aynı evde huzurlu bi şekilde gecinebilmenin püf noktaları neler sizce ? Bu arada sevgilim de klasik Türk Erkeği iyi hoş ama erkek arkadaşlarıyla vakit geçirmeyi de çok seviyor benim korkum yarın öbür gün evleniriz de oda beni evde bırakıp dışarıya arkadaşlarıyla gezmeye gider bende bin pisman olurum evlendigime o zaman kendimi tanıyorum beni bıraktı gitti Ohh o gezsin takılsin bende evde onu bekliyeyim diye kafayı yerim o gelince de ona laf söylerim e böyle olunca da evlilik evlilikten çıkar biliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?