Evlilikte bir bayan nasıl olmalı ?

evlilikte bi kadın önce kendi gibi olmalı ... eşinin arkadaşlarıyla gezmeye vakit geçirmeye tabiki ihtiyacı olcak sizi özlemesi lazım siz önce birer bireysiniz yani arkadaşlarıyla buluştuktan sonra szinle pekala ilgilenebilir sizde o ara evde oturmayın yada evdeyseniz bile bi düzeniniz olsun eşiniz hariç evlilik kesişen küme gibi ortak bi hayatınız var evet ama onun dışındada hayatlarınız var evlenirseniz eşiniz polis olcak siz şehir şihir gezcez diyosunuz evet ama diğer polislerin eşleride ailelerinden uzak sizin gibi geziyo olcaklar ilk etapta çevre edinmek için onlarla görüşmek daha mantıklı zaten biriyle tanışınca diğerleriyle de tanışırsınız , apartmandn görüşeceğiniz birileri olabilir , gittiğiniz yerde belediyenin kurslarına katılırsınız yabancı dil yada ilginizi çeken başka şeyler , kuran kursuna gidebilirsiniz , yabancı dizi izlemeye başlayabilirsiniz kore dizilerini tek geçiyorum:) bi başlayınca bırakamazsınız zaten:) eve internet alırsanız daha rahat olur sizin için ...
eşinize yada sevgilinize hayatımda yanlızc sen varsın tek sensin sadece sensin izlenimi uyandırmayın.... benim sende ayrı bi hayatım var seninde olacak mesajı verin bunu yapın birlikte geçirdiğiniz zamanalar inanaın daha rahat olcak... bizde çocuk var bide çocuğumuzla birlkte üçümüzde dışarı çıkıyoruz bazen çocuğu teyzemlere satıp ikimizde çıkıyoruz çünkü bizim çocuksuzda birlikte olmaya ihtiyacımız oluyo siz uzakta olacağınız için iki saat arkadaşınıza bırakabilirsiniz arkadşınızda size bırakır ilerde ben eşime çocuğumu bırakıp dışarda arkadaşlarımla bi kahve içiyorum eşim maça gidiyo iler oğlum büyürse inşallah oda arkadaşlarıyla tek zaman geçirmek isteyecek

evde eşinizle puzzle yapabilirsiniz çok eğlenceli, tavla oynayabilirsiniz mesela bulaşığına yada kazanan meyve tabağı hazırlayacak gibi , televizyon karşısında elinde kumanda pineklemesine izin vermeyin film saati yapın patlamış mısırınız alın battaniyeninde altına girersiniz mis:) , birlikte pizza yaparsınız yemek yaparsınız:) pasta yaparsınız:) , mesela ben cilt maskesi yapcamda ki pek yapmam aklıma geldikçe eşim evdeyse onada yapıyoruz:) , birlikte temizlik yapıyoruz benim boyumun yetmediği yerleri o temizliyo , kavga ediyoruz bik bik , telefondan 101 oynuyoruz aynı masaya oturup :) en yakın arkadaşım eşim ama tek arkadaşım o değil bu imkansız zaten eşimle dahil 6-7 çok yakın arkadaşım var ve 3 tanesi başka şehirlerde ama sürekli telefonda konuşuyoruz wat..p ta grubum var en az 6 tane eltimlerle,kardeşlerimle,iş arkadaşlarımla,eşimin arkadaşlarının hnımlarıyla evde tek olduğunda örgü örebilirsin eşine süveter örersin kendine şal örersin , ibadet edersin , ev dekorasyonuyla ilgilenirssin dikiş dikmeyi biliyosun kendine bişeyler dikersin.. bi kadın evlilikte birey gibi davranmalı eşini hayatının merkesine diil en önemli köşesine koymalı .... başkalarına gözü kayar aldatır vs diye düşüneneleri anlamıyorum bi adamı bi eve kapatıp kimseye bakmamasını sağlamakmı daha kıymetli yapabileceği ortamı varken sırf size olan sevgisinden kimseye kafasını kaldrıp bakamasınımı daha kıymetli? bide evlilikte dır dır etmeyin nolur arada eşimde yapar hiç iyi diil geçrkten baktım konuşmaya başlıyo hemen eline yemesi için bişey veriyorum çekirdek meyve kuru yemiş meyve suyu ağzı dolu olunca konuşamıyor:) oda anlıyo dırdıra başladığının bakışıp gülüyoruz sonra:)

İlgi manyağı olmayın okadar bekar kızkardeşlerim. Öyle bir evlilik yok. Bende ilgiyi severim ama öyle bi dünya yok.
Adam işten 8de geliyo zaten. Yemek ye topla kaldır 9. Çayı meyvesi ıvır zıvır hadi bide tv ye bakıyım diyosun 10. Bu söylediklerim bebiş olana kadardı. E şimdi bebiş var hadi onu doyur uyut 10.30. Ee kala kala 1saat taş çatlasın 2saat kaldı. Ondada ne var ne yok iş nasıl. Sonra bi sex falan. Hadi canım iyi geceler

O sizin robotunuz değil sizden bagimsiz da olabilmeli ama çok değil ve uzun saatler değil yapışık değilsiniz sizde onsuz bişeyler yapmalısınız ki sağlıklı bi iliski olsun. ..bi kulağınız sağır bi gözünüz kör olacak evlilikte alttan almalı iki tarafta öyle aynı evde herşeyi o kadar uzatirsan (aldatma yalan affı yok) çekilmez olur..biraz relax
Hergun öyle sürprizler heyecanlar beklemeyin normal hayat ya işte

Saçını süpürge etmeli,kocacigi nasıl diosa öyle giyinmeli,bütün gün ütü ,bulaşık,temizlik dort dortluk yapmalı...

Bende aynen bahsettiğiniz gibi bir bayanim. Her gün ozel bir şeyler ozel sözler iltifatlar falan bekliyorum. Ve gerçekten gereksiz triplere giriyorum bazen. Ama esim Allaha Şükür ymben olmadan markete bile gitmez. Ne yaptığımı bilmiyorum ama eskiden böyle değilmiş. Sende oluruna birak sadece ve içinden geçenleri hic gizleme.

Cok teşekkur ederim yeterince açıklayıcı bir yorum olmuş :)

Evlenmek birbirinin hayatina mudahele etmek degildir elbette soz hakkimiz var,ama birbirimizin disinda da bi hayatimiz var sonucta,ailemiz arkadaslarimiz vs tabiki onlarlada zaman gecirmek hakkimiz kadin icinde erkek icinde gecerli bu ama tabi abartmadan,kendimden ornek vermek gerekirse,esimle anlastik haftada bi defa cikabilir ve istedigi saatte gelebilir keza bende aksamlari cikma durumlari olmadigi icin benim hakkim haftada iki defa gunduzleri arkadaslarimla bulusmakona gore ben daha sanlisiyim tabi neyse yani ne o bana surat yapabilir nede ben,boylelikle cozmus olduk bu sorunu.. sadece erkek tarafindan bakmiyorum olaya ben gercekten her iki taraf icinde hic hos degil yani surekli kapris yapan,herseye mudahele eden surat yapan bi es cekilmez yani bi sure sonrada sogukluk girer ister istemez..benim nacizhane dusuncem,biraz hosgoru anlayis ve olgunluk tabi bide guler yuz cok onemli bi evlilikte umarim hersey gonlunce olur canim..haa unutmadan ne kadar az beklenti,o kadar cok mutluluk..

Hayy agzin bal yesin..

her ıkı tarafta bırbırının ozelıne , aılesıne saygılı olacak, her konuyu dalllandırıp budaklandırmayacaksın, yerı geldıgınde susmasını bıleceksın, esıne baglı oldugun kadar evıne de baglı olacaksın ev ıslerını elınden geldıgı kadar yapacaksın ve erkegını sureklı paşam, tosunum vs pohpohlayacaksın erkekler ovgu gormekten cok hoslanır, bır erkegı cok fazla elestırmeyeceksın parasal konularda ustune gıtmeyeceksın ama yerı geldıgınde haklı ısen kırıcı olmayaya calısarak lafı gedıgıne oturtacaksın ve asla bır erkek ıcın zevklerınden-arkadas cevrenden-gıyımınden vs odun vermeyeceksın, her ıkı tarafta bırbırını degıstırmeden kabul eder ve bırbırıne yardımcı olursa evlılık mutlu bır sekılde yurur...

Evlilikte kadın nasıl olmalı sorusunun cevabı 1 tane değil ki burada hemfikir olup yol gösterelim.
Bu tamamen sizin yapınız ve karşınızdakinin beklentisiyle alakalı.
Ben pek romantik değilim. Romantizmle başlayıp çoğu şeyi gülme kriziyle bitirebiliyorum. Cilveli değilim. İçimde yok. Çamaşır sevmem. Eşimde çok takılmaz. Hiç mum ışığında yemek yemedik. Elektrik kesildikçe mum yakarız. O romantik bir kaç şey söyler ben sabote ederim. Biraz zıttız ama genel olarak iyi anlaşırız.

Arkadaş konusuna gelince sizden önce de bir hayatı vardı. Onu da düşünmelisiniz. Hep birlikte gezmek zorunda değilsiniz. İlk başlarda bende öyle düşünürdüm ama zaman geçince inanın biraz kendi başıma da kalmak istiyorum. Beraber ailecek görüştüğümüz arkadaşları da var o bazen akşamları bazen pazarları yalnız da çıkar gezer. Mesela şuan ben evde tekim. Eşimi yıkadım pakladım giydirdim süsledim arkadaşının yanına yolladım Bir iki saate gelir sonra da beraber çıkacağız.
Yani fikrim adamları salın biraz. Hapis gibi hissettirmeye veya mecburiyet görev gibi hep beraber oturmaya gezmeye gerek yok.

Eşinin 'çok sık olmamak şartıyla' erkek arkadaslarıyla dısarıda vakit gecirmesine karışmamalı.
Mesela bugun eşim arkadaslarıyla gitti helikopter ucurmaya ben evde kaldım. Onun hobisi bu. Her seyi kısıtlarsanız boğulursunuz karsılıklı

Eğer çok sıkarsan kaçmak ister. İnan seni de kısıtlamaya çalışsa sende kaçmak istersin. Hee hergün hergün çıkarsa evet sorun ama haftada birkaç kere gezsin birşey olmaz. Sana iltifat etmiyor diye tartışmak yerine kaf aralarında sen bana güzel laflar deyince çok hoşuma gidiyor gibi laflar kullanabilirsin.

ilk evlendiğin zaman sanki evlenmemiş gibi bekarkenki alışkanlıklarını yapmaya devam ediyorlar. erkek arkadaşlarıyla takılmalar, eve geç gelmeler, anasının dakkada bir kontrol etmesi, kaynana, görümce, kayın her türlü akraba vs evinizden çıkmaması. daha bir çok şey. ilk yaptığım şey bekar arkadaşlarına engel koymak oldu. çünkü onlar bekar ve karı kız peşinde koşuyorlardı. eşimi onlardan uzaklaştırıp sadece evli olanlarla görüşmesini sağladım. böylece eve geç gelmesini de önledim. akrabalarına da iki mesafe koydum. şu an kafam rahat, huzurum bol, mutluyum.

sana tavsiyem benim gibi yapman. bekarları uzak tut, evlileri yakınlaştır. böylece o erkek arkadaşıyla takılırken, sende karılarıyla takılırsın. kafan full rahat olur. kocan nerde bilirsin. ikinci tavsiyem az sus :) çok konuşunca artık dinlemeyi bırakıp başka şeylerle ilgileniyorlar tv gibi telefon gibi.

Canım sayfaların hepsini çoğu zaman olduğu gibi gene okuyamadım ama zamanla herşey oturur bende aynı senin düşüncendeydim hep beraber olalım isterdim eşim de beni çok sever benim onu sevdiğim gibi ama erkek ortamına da ihtiyaçları var benim eşim çok şükğr bin şükür ki gezme tozma istemez benden ayrı ama bi kahvesi var hala oğullarıyla pazar günleri çalışmıyor bi hafta pazar kahvede bi hafta evde bizimle...
Elinize çok baskı yapmadan dengeyi kurmalısınız dışarı çıktığında size ve evliliğinize karşı çirkin ve saygısız istek ve davranışları olmazsa arada çıkmasına da çok itiraz etmemelisin yoksa sıkışıp bıkıyolar ve gizli gizli biletler yapabilir baskıdan bunaldığı için...
Biraz uzun oldu ama okuyun be işiniz ne

Altına imzamı atarım...

Şüpen varsa bekle şüpe duymadan evleneceğin biri çıkar elbet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…