Evlilikte bir bayan nasıl olmalı ?

Bende 2 yıldır istediğim her an sevgilimi gorebilmeme rağmen yinede bi doyumsuzluk vardı . Mesela ben Arkadaslarimla buluşunca sevgilim arasin musaitse kızları ekip hemen koşa koşa ona giderdim . Şuan da 4 aydır farklı sehirlerdeyiz de 2 yıl boyunca çok yakinken bile hep daha çok görmek istiyodum Hayır kızlarla da güzel vakit geciriyordum ama onceligim her zaman o oldu . Haliyle ister istemez ondan da aynı şeyi bekliyorum evet ilgili hakkını yiyemem ama evlenince de ben böyle yaparım oda benden bunalir siye korkuyorum

Ama bizde şöyle bişey var benimki de beni kısıtlar yani gittigim geldiğim yerlere falan karışır ben ona bisey diyemeyince haksizliga uğramış gibi hissediyorum kendimi . Yada bişey diyince bunalıyorum beni de anla tarzında cümleler duyunca kiziyorum

Ayyy inşallah öyle olur :) Bana dün gece senı çok seviyorum seninle mutluyum ama aynı evde gecinemeyecegimizden korkuyorum çünkü bişeyleri uzatma huyun var konustukca konusuyosun dedi çok üzüldüm beynimden vurulmuşa döndüm

Yok yok hayır ornek verdim ben. Adam haftanin 4 5 günü seni birakip giderse o zaman sinirlenmekte haklisinda haftada bir falan makul gorulebilir arkadaslarla bulusma icin
Haftada 1 güne bende bişey demem canım. Biraz önce telefon da konuştuk bi arkadaşıyla görüşmüştu evli bi abi. Bende dedim ko aşkım o abiye eşi kizmiyo mu her akşam dışarda nerdeyse evli barkli adam sürekli sizle dışarda cafelerde falan dedim ya napsin aşkım adam bunalıyo sabah 7 de evden bi çıkıyo ise gidiyo akşam 10 da 11 de bitiyo oda bunaliyo bizle takiliyo rahatliyo diyince evde karısı varken sizin yanınıza gelmesi çok tuhaf aksam 10 dan 11 den sonra arkadaşlarıyla gezip gece 12 buçuk da eve gitmesi garip sende mi böyle olcaksin diyince hemen niye bana bagladin dedi bende adam bunaliyo diyosun savunuyosun yani dusuncen o yönde dedim uzatmadim da ne bileyim ya

Şöyle diyim, hem egosunu tatmin edicen, en önemlisi kv yi eleştirmiyeceksin, iyi yemek yapıcaksın, arkadaşların çoğu yatak mevzuna deyinmiş :) Hobilerine saygı göstereceksin (arkadaş-maç vs..) aldatırsa falan şeytana uydum deyince : tü kaka şeytan ben biliyodum sen yapmazsın onun yüzünden olmuştur diyeceksin
Bırak o nu nasıl mutlu ederimi, sen nasıl mutlu olurum diye düşünmelisin be canım Olduğun gibi davran, onda ne görüyorsan iyi anlamda dile getir, kötü olanları tatlı dille anlat.. Önce kendini sev ki, bu ona yansır

Ne tatlı dillisin benim mutlu olacağım şeyler belli mümkün olduğunca yanımda yakinimda olsun istiyorum hep. Belki evlenince düzelir ama korkuyorum ya Düzelmezse. Tamam ben öyle mutluyum ama karşı tarafta öyle mutlu olabilecek mi bakalim

Teşekkür ederim canım, işte dil çok önemli.. Ya sevdirir, yada nefret ettirir.. Evliliktede bu önemlidir.. Tatlı dilli kadınlara dikkatli bak etrafında.. Evlilikleri uzun ve eşleri sadıktır.. Bazı adamlar odundur, dinden imandan çıkarır.. Onlar istisna.. Eşinden bir şey isterken gözünün içine bak.. Gitmesini istemediğin bir yer olursa emir kipleri değil, rica ile konuş.. Daha güzel seçenekler sun ki, gitse bile aklı evinde kalsın Sonra bırakır gitmeyi yada yapmak istediği şey neyse

Anladiiiimmmm çok teşekkür ederim

Evlenince o kadar da samimi olmak isteyebileceği sanmıyorum evinde yapman gereken işler de olacak şimdiki gibi evin prensesi olmayacaksin , belki çalışırsın işin gücün olur iş arkadaşlarnlla gezmek istersin ozaman dua edersin aaramasinlar beni rahat bıraksın da yarım saat bi keyif yapayım diye. Flort başka evlilik baska.

Umarim hepsini dengeleyebilirim

Evlilikte eşinden bağımsız kendine özel alanlar yaratmak zorundasın. Senin de kız kıza buluşmaların görüşmelerin olacaktır haftada bir iki gün. Aynı şekilde eşinin de. Bunun kavgası yapılmaz. Halı sahaya maç yapmaya giderler. Bira içmeye giderler. Sen de dışarı çıkar ya da arkadaşlarını eve toplayabilirsn öyle zamanlarda :)

Bu arada bayan değil. Kadın.

Once onun sahibiymis gibi davranmayi birakarak baslayabilirsiniz.

Sizi ihmal etmedikten sonra arada arkadaari ile gorusmesinden daha dogal.ne olabilir ki?

Her ne kadar esimle arkadas gibi olsamda,kizkiza muhabbetin yerini tutmuyor.Bende arkaslarimla bulusurum sık sık.

Gereksiz yere kapris yapmamali mesela.
Kadin olsun erkek olsun, hic cekilmez oyleleri.Sinirlar olmali, saygi hiçbir zaman yitirilmemeli.

Bir diger onemli nokta da ailesi ile ilgili yorum yapilmamali.

evlendıgım ılk sıralar bende senın gıbıydım.
tek tanıdıgım ınsanlar eşimin iş arkadaslarıydı.ve kızlı erkekli hepsı bekardı. hoş evlendıkten sonrada bir şey degısmedı.
bekarlıktan kalma alışkanlık sürekli ararlardı.
bende eşimi çok fazla bunaltıyordum.
gitmıceksın gelmıceksın vs vs vs.
sonra tabı kavgalar....
Sonra anladım ki böyle olmayacak eşimi rahat bıraktım.
rahat bırakınca istedıgı yere gıttı ama eskısı kadar degıl. o da anladı ve dengeyı kurmaya calıstı.
ama yıne de hafta 2-3 cıkardı benım eşim. o cıktıgında bende kızlar ile bir şeyler yapmaya calısırdım..

sana nacızane tavsıyem. işe gırme ıhtımalın varsa gir bır yerde çalış. parası ıcın degıl. psikolojın ıcın. bende cocukta yoktu.
herkes işe gıdıyor ben evde kafayı yıyordum.
onlar ne zaman musaıt olursa o zaman gorusuyorsunuz. bu cidden kötu bır durum.

evlilik :

bosaltilacak bulasik makinasi (bulasik makinasi yoksa eyvahlar olsun -gun icinde elinin sudan cikmamasi demek bu)
asilacak camasirlar
utulenecek gomlekler/tek cizgi utulenmesi gereken pantalonlar
aksama yetistirelecek yemek
ise gitmeden once yesin diye ayarlanacak atistirmaliklar
evin tozunu topragini silip supurme
banyo tuvalet ovma
bebek varsa gun icinde onu oyalayip bakimi yapma -ki basli basina full time is..
es dost akraba agirlama
faturalar

bunlarda benden gunluk yasama dair ek olsun izninizle

iki ayrı kişinin hayatı birlesiyor. Tabi ki arkadasları olacak senin arkadasların var. zıp zıp herseyi esinle yapamazsın sonucta. ilk aylarda oyle olur da sonra oturur.
bizi soruyosun sanırım.

sohbet etmek cok onemli nasıl olsa aynı evdeyiz diye nasılsın sorusunu bile sormuyoruz.ben bu konuya cok dikkat ederim. yemek yapıyosam bile yanıma cagırırım sorular sorarım.
zaman zaman birbirimizi rahatsız eden davranıslarımızı asmak için konusuruz.

boyle boyle eskimiyor ve seviyeli bi ilişki oluyo canm. cok da kasma meseleyi..

HERSEYİN BASI İLETİŞİMM...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…