- 14 Ağustos 2015
- 3.452
- 1.116
- 133
- 29
- Konu Sahibi Yalnizkelebek
-
Bende 2 yıldır istediğim her an sevgilimi gorebilmeme rağmen yinede bi doyumsuzluk vardı . Mesela ben Arkadaslarimla buluşunca sevgilim arasin musaitse kızları ekip hemen koşa koşa ona giderdim . Şuan da 4 aydır farklı sehirlerdeyiz de 2 yıl boyunca çok yakinken bile hep daha çok görmek istiyodum Hayır kızlarla da güzel vakit geciriyordum ama onceligim her zaman o oldu . Haliyle ister istemez ondan da aynı şeyi bekliyorum evet ilgili hakkını yiyemem ama evlenince de ben böyle yaparım oda benden bunalir siye korkuyorumEvlenince birbirimize prangayla bağlanmıyoruz. Herkes arkadaşıyla vakit geçirebilir ne var bunda. Evlilik bira ilerleyip oturunca bu tip sorunlar çıkmıyor bence. Ama kocasını halı saha maçına bile göndermeyip yapışık yaşayanları da gördüm. Kocası isyanlarda :)
Teşekkür ederim :) seyyy özel olmazsa evde napiyosunuz ki tv izlenir yemek yenir film izlenir evde başka napılir illa ki sıkılmaz mi
Ama bizde şöyle bişey var benimki de beni kısıtlar yani gittigim geldiğim yerlere falan karışır ben ona bisey diyemeyince haksizliga uğramış gibi hissediyorum kendimi . Yada bişey diyince bunalıyorum beni de anla tarzında cümleler duyunca kiziyorumDurust olacagım:) oda bana benım ona davrandıgım gıbı davrandıgı an dedım ki benım tavrım ilgi adı altında uyguladıgım sınırlama kısıtlama baskı .. Bana yapıldıgında boğulacak gıbı oldum. Yasaklar tatlı oluyor hayatım şimd program yapıyoruz ben kızlarla burda olayım sen suraya gıt bulusalım gıbı. Baktım hoşlanmıyorum arkadasından yemk yapıyorum vs cagırıyorum eve arkadaslarını evde takılıyorlar bende esımın aılesıyle basbasa vakıt gecırıyorum. Oda stres atıyor ıyı hıssedıyor bana da hıssettırıyor. Bu durum karsılıklı saygıyıda hep zınde tutuyor.
Ben anlayissiz miyim ki o zamanKendin gibi ol. Kendini olmadigin bi kaliba sokmaya calisirsan bi yerden patlak verir. Mesela anlayissiz biriysen ve kendini anlayisli olmaya zorlasarsan adamin her yaptigi sana batmaya baslar biriktirir biriktirir yıkıcı bi sekilde patlarsin.
Ayyy inşallah öyle olur :) Bana dün gece senı çok seviyorum seninle mutluyum ama aynı evde gecinemeyecegimizden korkuyorum çünkü bişeyleri uzatma huyun var konustukca konusuyosun dedi çok üzüldüm beynimden vurulmuşa döndümİlk gunler insan buldumcuk oluyor bakkala bile el ele gidiyorEvlilik duzene oturunca bunlara takilmazsin merak etme.Senin de yerine göre islerin ve arkadaslarin olacak.Birbirinize anlatacak seyleriniz olacak.Oyle oyle zaman akip geçecek iste
Ben anlayissiz miyim ki o zaman
Haftada 1 güne bende bişey demem canım. Biraz önce telefon da konuştuk bi arkadaşıyla görüşmüştu evli bi abi. Bende dedim ko aşkım o abiye eşi kizmiyo mu her akşam dışarda nerdeyse evli barkli adam sürekli sizle dışarda cafelerde falan dedim ya napsin aşkım adam bunalıyo sabah 7 de evden bi çıkıyo ise gidiyo akşam 10 da 11 de bitiyo oda bunaliyo bizle takiliyo rahatliyo diyince evde karısı varken sizin yanınıza gelmesi çok tuhaf aksam 10 dan 11 den sonra arkadaşlarıyla gezip gece 12 buçuk da eve gitmesi garip sende mi böyle olcaksin diyince hemen niye bana bagladin dedi bende adam bunaliyo diyosun savunuyosun yani dusuncen o yönde dedim uzatmadim da ne bileyim yaYok yok hayır ornek verdim ben. Adam haftanin 4 5 günü seni birakip giderse o zaman sinirlenmekte haklisinda haftada bir falan makul gorulebilir arkadaslarla bulusma icin
Ne tatlı dillisinŞöyle diyim, hem egosunu tatmin edicen, en önemlisi kv yi eleştirmiyeceksin, iyi yemek yapıcaksın, arkadaşların çoğu yatak mevzuna deyinmiş :) Hobilerine saygı göstereceksin (arkadaş-maç vs..) aldatırsa falan şeytana uydum deyince : tü kaka şeytan ben biliyodum sen yapmazsın onun yüzünden olmuştur diyeceksin
Bırak o nu nasıl mutlu ederimi, sen nasıl mutlu olurum diye düşünmelisin be canımOlduğun gibi davran, onda ne görüyorsan iyi anlamda dile getir, kötü olanları tatlı dille anlat.. Önce kendini sev ki, bu ona yansır
Teşekkür ederim canım, işte dil çok önemli.. Ya sevdirir, yada nefret ettirir.. Evliliktede bu önemlidir.. Tatlı dilli kadınlara dikkatli bak etrafında.. Evlilikleri uzun ve eşleri sadıktır.. Bazı adamlar odundur, dinden imandan çıkarır.. Onlar istisna.. Eşinden bir şey isterken gözünün içine bak.. Gitmesini istemediğin bir yer olursa emir kipleri değil, rica ile konuş.. Daha güzel seçenekler sun ki, gitse bile aklı evinde kalsınNe tatlı dillisinbenim mutlu olacağım şeyler belli mümkün olduğunca yanımda yakinimda olsun istiyorum hep. Belki evlenince düzelir ama korkuyorum ya Düzelmezse. Tamam ben öyle mutluyum ama karşı tarafta öyle mutlu olabilecek mi bakalim
AnladiiiimmmmTeşekkür ederim canım, işte dil çok önemli.. Ya sevdirir, yada nefret ettirir.. Evliliktede bu önemlidir.. Tatlı dilli kadınlara dikkatli bak etrafında.. Evlilikleri uzun ve eşleri sadıktır.. Bazı adamlar odundur, dinden imandan çıkarır.. Onlar istisna.. Eşinden bir şey isterken gözünün içine bak.. Gitmesini istemediğin bir yer olursa emir kipleri değil, rica ile konuş.. Daha güzel seçenekler sun ki, gitse bile aklı evinde kalsınSonra bırakır gitmeyi yada yapmak istediği şey neyse
Umarim hepsini dengeleyebilirimEvlenince o kadar da samimi olmak isteyebileceği sanmıyorum evinde yapman gereken işler de olacak şimdiki gibi evin prensesi olmayacaksin , belki çalışırsın işin gücün olur iş arkadaşlarnlla gezmek istersin ozaman dua edersin aaramasinlar beni rahat bıraksın da yarım saat bi keyif yapayım diye. Flort başka evlilik baska.
Evliligi toz pembe gormenin en guzel ornegi....
Oyle 7/24 muhabbetle ,dip dibe ,sarmas dolas ,problemsiz bi evlilik yok malesef....
evlilik;
*Sorumluluk
*Zor zamanlarda destek olmak
*Sinir aninda frenlemek
*iki beden bir can olmak
*Eslerin birbine tahammul gostermesi
*Ask-sevgiden ote saygi
*Guven
*Huzur
*Biri ates iken digerinin su olmasi demek....
Ne arkadasi ile disari gittine pisman edip bi ton laf soylemekle gecer , ne de kirmizi gecelik v.s maddi taktiklerle...
Evlilik karsilikli saygi,sevgi ,sadakat ,tatli dil,guler yuz,yumusak huy,guven ile yurur...gerisi hikaye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?