- 23 Mart 2015
- 5.715
- 12.058
- 448
yok kendimi anlatmayi denedim seni özlüyorum seninle vakit geciremiyorum üstelik saat cok gec oluyor evde yalniz korkuyorum vs vs bunlari söyleye söyleye biktirdim pes ettirdim :))) bi de bende o saatte arkadaslarimla program koyucam o zaman dedim o da etkili olduMesela nasıl rest çektiniz? Haftada 1e indireceksin yoksa ben yokum gibi mi?
Ya ben de şunu anlamıyorum bu adamlar hiç mi özlemiyor eşlerini yaayok kendimi anlatmayi denedim seni özlüyorum seninle vakit geciremiyorum üstelik saat cok gec oluyor evde yalniz korkuyorum vs vs bunlari söyleye söyleye biktirdim pes ettirdim :))) bi de bende o saatte arkadaslarimla program koyucam o zaman dedim o da etkili oldu
onlarin kafa yapisi mantığı gercekten cok farkli. onlar nasilsa evliyim, her daim birlikteyiz zaten kafasinda ama biz bayanlara göre öyle degil işte hafta ici aksam eşinle oturup iki muhabbet ettigin zaman dilimi en fazla 2-3 saat. benim şanslı oldugum nokta eşimin cok samimi olup benden ayri görüştüğü bi arkadasi yok sadece hali saha macina sarmıştı bi ara onu da cok şükür haftada 1 e indirdi.Ya ben de şunu anlamıyorum bu adamlar hiç mi özlemiyor eşlerini yaazaten akşam yemek hazırla ortalığı toparla vakit az kalıyor illa kafasına vura vura ya da ısrarla mı anlatmak lazım bu erkeklere.
belli sadece onla değil arkadaşlarıyla da evleneceksinSelam kızlar,
Erkek arkadaşımla evliliğe doğru gitmesini istediğimiz bir ilişkimiz var bu sebeple arada bir gelecekteki evliliğimiz hakkında konuşuyoruz. Dün yine bu konu açıldı. Bana evlendiğimizde haftada 1-2 gün geç saatlere kadar arkadaşlarıyla takılıp eve gelebileceğini veya 2-3 gün saat 8-9-10 civarı gelebileceğini bu şeklin normal olduğunu söyledi. Beraber de görüşürüz arkadaşlarla, kendim de çıkarım diyor. Biz hiç görüşmeyeceğiz herhalde diyorum artık aynı evde olacağız ya diyor şimdi arkadaşlarımla aynı evdeyim senle sık görüşüyorum senle aynı evde olunca arkadaşlarıma ayıracağım vakit artar diyor. Kendisi arkadaşlarına çok düşkündür yaklaşık 8-9 kişilik bir arkadaş grupları var tüm öğrencilik hayatları beraber geçmiş aynı öğrenci evini paylaşmışlar lise-üniversitede... onları ailesi gibi gördüğünü söylüyor görüşmezse mutsuz olacağını söylüyor. Saygı da duyuyor ve anlıyorum ama bahsettiği şey sanki hiç evlilik tanımına uymuyor gibi geldi bana, içime bi sinmediçok mu geleneksel düşüniyorum onu da bilemedim. Siz ne düşünüyorsunuz bu söyledikleri hakkında?
erkek ark özgürlüğüne düskün biri.sizle bastan konusuyor ark görüşürüm diye.haftada 1 cıksın gece gecte olsa evine gelsın fakat daha yenı evlenecek bu neyın planı bende anlamadım.siz cokmu sıkıyorsunuzda bastan söylüyor.(şu erkeklerde dısarı hayatından kopamadılar gitti ya annelerı yada arkadasları)sen eşinle paylassana her anı ilginc ya.eşim arada cıkıyor arkadaslarıyla gec gelıyor fakat ben dısarı cıkınca onu aramayı sevmıyorum msj bile atmam eve gelınce bunun tartısması oluyor.benı merak etmıyon aramıyon.diyorum rahat takıl dıye aramıyorum.ama dısarıda cıksa aklı bende eşimin.sende öle yaparsın sonra sonra sogur dısarıdan burcu nedır erkek arkadasınızın ve sizin?Selam kızlar,
Erkek arkadaşımla evliliğe doğru gitmesini istediğimiz bir ilişkimiz var bu sebeple arada bir gelecekteki evliliğimiz hakkında konuşuyoruz. Dün yine bu konu açıldı. Bana evlendiğimizde haftada 1-2 gün geç saatlere kadar arkadaşlarıyla takılıp eve gelebileceğini veya 2-3 gün saat 8-9-10 civarı gelebileceğini bu şeklin normal olduğunu söyledi. Beraber de görüşürüz arkadaşlarla, kendim de çıkarım diyor. Biz hiç görüşmeyeceğiz herhalde diyorum artık aynı evde olacağız ya diyor şimdi arkadaşlarımla aynı evdeyim senle sık görüşüyorum senle aynı evde olunca arkadaşlarıma ayıracağım vakit artar diyor. Kendisi arkadaşlarına çok düşkündür yaklaşık 8-9 kişilik bir arkadaş grupları var tüm öğrencilik hayatları beraber geçmiş aynı öğrenci evini paylaşmışlar lise-üniversitede... onları ailesi gibi gördüğünü söylüyor görüşmezse mutsuz olacağını söylüyor. Saygı da duyuyor ve anlıyorum ama bahsettiği şey sanki hiç evlilik tanımına uymuyor gibi geldi bana, içime bi sinmediçok mu geleneksel düşüniyorum onu da bilemedim. Siz ne düşünüyorsunuz bu söyledikleri hakkında?
erkek ark özgürlüğüne düskün biri.sizle bastan konusuyor ark görüşürüm diye.haftada 1 cıksın gece gecte olsa evine gelsın fakat daha yenı evlenecek bu neyın planı bende anlamadım.siz cokmu sıkıyorsunuzda bastan söylüyor.(şu erkeklerde dısarı hayatından kopamadılar gitti ya annelerı yada arkadasları)sen eşinle paylassana her anı ilginc ya.eşim arada cıkıyor arkadaslarıyla gec gelıyor fakat ben dısarı cıkınca onu aramayı sevmıyorum msj bile atmam eve gelınce bunun tartısması oluyor.benı merak etmıyon aramıyon.diyorum rahat takıl dıye aramıyorum.ama dısarıda cıksa aklı bende eşimin.sende öle yaparsın sonra sonra sogur dısarıdan burcu nedır erkek arkadasınızın ve sizin?
yok kendimi anlatmayi denedim seni özlüyorum seninle vakit geciremiyorum üstelik saat cok gec oluyor evde yalniz korkuyorum vs vs bunlari söyleye söyleye biktirdim pes ettirdim :))) bi de bende o saatte arkadaslarimla program koyucam o zaman dedim o da etkili oldu
Haftada 1 ayda bir kaç tabiki görüşmesi normaldir o da sosyalleşecek arkadaşlsrını görecek sonuçta ama 2-3Selam kızlar,
amanınnn cok zıt.boga cok sahiplenir cok kıskanc büyük kavgalar.cok kurcalar deser.ikizler cok rahat sinsi sessiz ama aldatmaz kolay kolay.sen kendını biraz dizginlemen lazım tehlıkelısın.sana yanlıs yaparsa vay halıne :)Onun ikizler, benim boğa :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?