ilk evlenen siz olacaksanız durum dediği gibi olur .. o arkadaşlarda birer birer evlenince durum değişir:)
sizin arkadaşlarınız yok mu ? sizde onun programı olduğu geceler program yaparsınız canınız sıkılmaz..
Haftada bi neyse de iki üç ne yahu haftada bir sende kendi arkadaşlarınla takılırsın o da takılır bu konuyu evlenmeden hallet yoksa çooook ağlarsın
Selam kızlar,
Erkek arkadaşımla evliliğe doğru gitmesini istediğimiz bir ilişkimiz var bu sebeple arada bir gelecekteki evliliğimiz hakkında konuşuyoruz. Dün yine bu konu açıldı. Bana evlendiğimizde haftada 1-2 gün geç saatlere kadar arkadaşlarıyla takılıp eve gelebileceğini veya 2-3 gün saat 8-9-10 civarı gelebileceğini bu şeklin normal olduğunu söyledi. Beraber de görüşürüz arkadaşlarla, kendim de çıkarım diyor. Biz hiç görüşmeyeceğiz herhalde diyorum artık aynı evde olacağız ya diyor şimdi arkadaşlarımla aynı evdeyim senle sık görüşüyorum senle aynı evde olunca arkadaşlarıma ayıracağım vakit artar diyor. Kendisi arkadaşlarına çok düşkündür yaklaşık 8-9 kişilik bir arkadaş grupları var tüm öğrencilik hayatları beraber geçmiş aynı öğrenci evini paylaşmışlar lise-üniversitede... onları ailesi gibi gördüğünü söylüyor görüşmezse mutsuz olacağını söylüyor. Saygı da duyuyor ve anlıyorum ama bahsettiği şey sanki hiç evlilik tanımına uymuyor gibi geldi bana, içime bi sinmediçok mu geleneksel düşüniyorum onu da bilemedim. Siz ne düşünüyorsunuz bu söyledikleri hakkında?
Benim de var tabiki ben de plan yaparım ama haftada 4-5 gece ayrı plan yapmak bana tuhaf geliyor ne bileyim, niye evleniyoruz ki o zaman?
Öyle bi dünya mı varmış yaBi de haftada 2-3 değil haftada 2-3 çok geç saatte eve gelme diğer günler de 8-9 gibi gelme normal diyor
Bi de haftada 2-3 değil haftada 2-3 çok geç saatte eve gelme diğer günler de 8-9 gibi gelme normal diyor
Aynı şey sizin için de geçerli mi? Siz de arkadaşlarınızla takılabiliyor musunuz?
Herkesin fikri degissede ben asla sicak bakmazdim bu duruma. Benim gozumfe boyle evlilik olmaz. Ama bir yandan iyi bak sevgilin ben boyle olucam diye acikca soyluyor. Ya ben yapmamam diyip evlenmeyeceksin yada evlenicem diyorsan bir omur arkadaslariyla cikmasina ses etmeyeceksin karar senin
Bilmiyorum takılabilirsin diyor şuan ama kıskanç bir insan, bilemiyorum iş pratiğe gelince nasıl tepki verir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?