- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.793
- 598
- Konu Sahibi PortakalSevgisi
-
Bizim nesil problemli sanırım ağladım daha demin hiçbir şey ısmarlayan adam olmadı şu ana dek diyeDevamlı bu şekilde oluyorsa kaçarak uzaklaşın bence.İlk zamanlar neyse de eğer ilişki ciddiyse ve durumu iyi olan erkek bayana destek olmuyorsa ben o sevgiden şüphe ederim.Mesela bir örnek vereyim eşimle tanıştıktan kısa bir süre sonra muhabbet benim öğrenim kredisi borcuma geldi.Hemen değil ama muhabbet arasında başka borçlarımın olup olmadığını sordu.Bende var demiştim ama miktarını söylememiştim.Söyle halledelim dedi ama kabul etmedim.Bir tanıdığına hediye göndermem için benim hesabıma para yatırması gerekti.Meğerse borçlarım için yüklü bir miktar para göndermek için istemiş hesap numaramı.Neden gönderdin diye sorduğumda benimle ‘’kafanı meşgul eden başka sorunlar benimle mutlu olmanı engeller’’ demişti.Belki durumu olduğu için yaptı bunu ama durumu olup hiç umrunda olmayan tiplerde gördüm etrafımda.
Allah günlünüze göre verir inşallahBizim nesil problemli sanırım ağladım daha demin hiçbir şey ısmarlayan adam olmadı şu ana dek diye
Bende ilk buluşmada ödeselerde sondadakilerde ödemiyorlar ya arkadaşları ya ablaları o şekilde yönlendiriyor.Ilk bulusmada asla yemege gitmem. En fazla kahve icerim .O yuzden hesabi kimin odedigin bir onemi yoktur benim icin. Teklif ederim ama israr etmem.
Evlilik ise tamamen farkli , hangi tarafin parasi varsa o oder. Evlilikte boyle seylerin lafinin edilmemesi gerekir.
Karsimdaki kisi ediyorsa o evliligimden suphe ederim.
Çok teşekkürler :) ingilterede de görüştüğüm çocuklar oldu onlardan hesap ödeten olmadı. Buradakiler üçün beiin hesabını yapıyor...Allah günlünüze göre verir inşallah
Hahaa benim de eşim yurt dışından,yurt dışında doğup büyümüş demek bu yüzden hiç bu tarafından bakmadım olayaÇok teşekkürler :) ingilterede de görüştüğüm çocuklar oldu onlardan hesap ödeten olmadı. Buradakiler üçün beiin hesabını yapıyor...
Onlar da her zaman enayi yerine koyulmak istemiyorlar. Bu konuda onlari suclayamam cunku hesaplari hep karsi tarafa odetmek isteyen kadinlarimiz var.Bende ilk buluşmada ödeselerde sondadakilerde ödemiyorlar ya arkadaşları ya ablaları o şekilde yönlendiriyor.
Buradakiler hemen hesap kitap işine giriyor. Birde kız arkadaşlarımın eli açık yemek kahve hediye çok alırlar ısmarlarlar bana erkeklerden hayır yok.Hahaa benim de eşim yurt dışından,yurt dışında doğup büyümüş demek bu yüzden hiç bu tarafından bakmadım olaya
Ne güzel ben insanlardan özellikle erkeklerden soğumuş durumdayım. Sözüm meclisten dışarı cazgır ve uyanık kızların her dediği yapılıyor alınıyor, kendi kuzenimde bunu diyor sevgilisi bu tipte bir kız. Niye diyoruz , beni yalnız bırakmıyor ki diyor bilmiyorum eli açık birine denk gelmek istiyorum sanırım artık belki bir seviyenin altını tak diye çizip çöpe atacağım :)sevgilimle iki yıldır birlikteyiz ilk buluşmamızda o ödemişti ben de tabi ki ödemeye yeltendim ama "biliyorum ödersin ama şimdi dur" demişti durdum ben de.
şimdi ise "biri benim karnımı doyursun meselaaaa uzun boylu kumral biriiieeeee" diye geziyorum evdeo da aynı şekilde "yassy tatlı ısmarlasın yiyelim be" diyor.
ama bizim böyle davranma sebebimiz şu ki ikimiz de birbirimizde para olduğunu biliyoruz. taraflardan birinin durumu daha kötü olsaydı böyle olur muydu bilmiyorum.
Ne güzel ben insanlardan özellikle erkeklerden soğumuş durumdayım. Sözüm meclisten dışarı cazgır ve uyanık kızların her dediği yapılıyor alınıyor, kendi kuzenimde bunu diyor sevgilisi bu tipte bir kız. Niye diyoruz , beni yalnız bırakmıyor ki diyor bilmiyorum eli açık birine denk gelmek istiyorum sanırım artık belki bir seviyenin altını tak diye çizip çöpe atacağım :)
Son çocuk liseden beri bana aşık olduğunu iddia ediyordu da bugün üstünü çizdim 30 kiralık hesabı ödemeyen atlamayan adamdan hayır mı gelir ? Gidecek ablasına annesine yedirecek parayı herkes çok çakalbir de yanlış anlamanızı istemem ama bir erkekle buluşunca hani direkt sevgili olmak amacıyla buluşuyorsanız iki taraf da temkinli olabilir bu süreçte. hani arkadaş ortamından zaten biliyorsunuzdur birbirinizi az çok o zaman elde avuçta ne varsa serilir bile ortaya çünkü karşıdaki insanın huyu suyu belli yani.
Haklısınız ama arkadaşlarım diyor ki ilk 2-3 buluşmada sana ödetiyorsa adamın üstünü çiz :)Konu başlığı ve içeriğin ne alakası var anlamadım.
Evlilik başka, uzun süreli ilişki başka, flört dönemi başka.
Ben bu hesap olaylarına pek takılmam. Adap gereği hesabı davet eden kişi öder. Ama hep erkek davet ediyorsa hep o ödeyecek değil.
Ben ilk buluşmada hesap gelince ödemek için hamle yaparım ama bana bırakanına denk gelmedim hiç. Aramızda etkileşim olduysa ve bir daha buluşulacağını düşünüyorsam da teşekkür eder, "bir dahaki benden olsun o zaman " derim. Birkaç buluşmadan sonra kim kaç kere hesap ödedi diye çetele tutmam. Karşıdaki yıkılma peşinde mi, amacı ne, o süre içinde belli olur zaten.
İlişki içinde de "sen 1 ödedin ben 2" hesabı olmaz, yeri geldikçe bir şekilde ödenir.
İşte canım bu erkek ilk buluşmada ödemişti artı bastım sonra bugün ödemedi ablası filan taktik verdi sanırım , ödeme bakalım ne yapacak diye şöyle de bir durum var Benim ailem doktor mesela onun annesi ev hanımı babası çalışıyor tek, arkadaşlarım denk ailelerin çocuklarına bakman lazım diyor sürekli ...Bence doğru olan samimileşinceye kadar erkeğin ödemesidir.Sevgili olunca zaten aranızda teklif kalmaz. Sen de ödersin ama kritik dönemi geçene kadar erkek ödemeli bence
Ama bugün adam ödemeyince çok kızdım da belli etmedim birinden taktik öğrenip gelmiş herhalde mal ...Bence doğru olan samimileşinceye kadar erkeğin ödemesidir.Sevgili olunca zaten aranızda teklif kalmaz. Sen de ödersin ama kritik dönemi geçene kadar erkek ödemeli bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?