Evlilikte Bütçe ve Hesap Ödeme Adabı

Ya 90 nesli sonrası paso böyle , normal adam bulacağıma dair umudum sıfır . Nasılsa portakal öder moduna giriyorlar . Sen daha yemeği ödemiyorsun evlenmek neyine ?

Dogrudur, etrafimda o donem erkegi hic yok bilmiyorum ama acilan konulardan kizlarim cok dertli oldugunu okuyorum.
illa denk gelir, suan sinirlerini yipratmaya degmez.
Artik bu looser tipler aralarinda ne konusuyorlarsa, bulustuklari kizlara tavirlari resmen ortak.
Boyle tipler evlenince de senin paran bnm param muhabbeti yapar iste

Ben resmî olarak evde kaldım sanırım Adamlara ilk buluşmada cimri isen sonrasında förüşmeyelim derim bundan sonra öyle aman aman Karakterleri de yoktu hani ...

Son buluştuğum çocuk güya çok aşıktı tAmamen yalan

Düzgün adamlar kapılır da yalnız kalırım diye korkuyorum ...
Neden düzgün adam kapma yarışması var gibi düşünüyorsunuzki? Değmeyecek kişilere prim vermeyin yeter. Siz düzgün adam kovalamayın onlar sizin peşinize düşsünler. Erkekler iyice armut piş ağzıma düş olmuşlar ya.

Şeye üzülüyorum ailemin eli açıktır amcalar dayılar batsalar da hesap ödetmezler diğer türlü hesap gelince adamın atılması lazım önce atılmayınca Çarpı çekiyorum çarpı çeke çeke adam kalmadı

Milyonlarca erkek var niye yalniz kalasin :)
Bulan fizanda bulur.
Esim beni Portekizde bulmustu :)
Ah keşkeeee 26 yaşındayım hiç öyle şeyler olmadı bana maalesef :) Eski iş yerimde de sevdiğim biri vardı entrikaya kurban gittik o konudan da bir gün bahsederek burada belki. Allah mutluluğunuzu daim etsin.

Bir gün inat edin sizde atmayın elinizi cebinize o zaman ne olacak?

Bir gün inat edin sizde atmayın elinizi cebinize o zaman ne olacak?
Bugünkü çocuk çok moralimi bozdu sadece Türk kahvesi içmişim 10 lira bişi benden 30 lira gitti adam kılını bile kıpırdatmadı , esas sorun şu ben tipe de bakmıyorum ailesine göre de sınıflandırmıyorum sanırım ondan hep bu tipler geliyor bana

Ee yani bir yerde de durup seçici olmak gerekiyor. Siz kendinize düzgün insanları layık görmezseniz onlar hiç görmezler.

Ee yani bir yerde de durup seçici olmak gerekiyor. Siz kendinize düzgün insanları layık görmezseniz onlar hiç görmezler.
Nasıl ayırt edeceğim veya o tip çocukları ben mi çağıracağım napmak lazım sizce ? Birini beğendiğimde ortak yakın arkadaşım varsa o kişiye söylüyorum tanıştırır mısın diye yok diyorlar işlerine gelmiyor , çok yakın 2 kız arkadaşım sadece yardımcı Olur onların çevresinden de beğendiğim adam yok.

Bence iki kişinin maddi durumuna göre değişir.Kimin durumu daha iyiyse o ödesin ne olacak ki?Tabi ilk zamanlarda erkek ödemeli ama ilerleyen zamanlarda hep erkeğin tepesine binmenin anlamı Yok.

Bence iki kişinin maddi durumuna göre değişir.Kimin durumu daha iyiyse o ödesin ne olacak ki?Tabi ilk zamanlarda erkek ödemeli ama ilerleyen zamanlarda hep erkeğin tepesine binmenin anlamı Yok.
Adamlar alaiı yukarı ve belki benden daha çok maaş alıyor ama 20 liralık hesaba tenezzül etmiyor bir süre sonra da bana kitliyorlar ... Ankara bu olayların geçtiği yer , napmak lazım ?

Ben size özelden başka bir konu hakkında bişi sormak istiyorum ama o çocuklarda bana yanaşmıyor daha doğrusu sosyal ortamlarda denk gelmiyoruz

Sorabilirsiniz.
Çok üstlerine düşüyorsanız, beklentilerinizi düşürüp her şeye dünden razı gibi gözüküyorsanız bu erkekleri iter.

Adamlar alaiı yukarı ve belki benden daha çok maaş alıyor ama 20 liralık hesaba tenezzül etmiyor bir süre sonra da bana kitliyorlar ... Ankara bu olayların geçtiği yer , napmak lazım ?
Devamlı bu şekilde oluyorsa kaçarak uzaklaşın bence.İlk zamanlar neyse de eğer ilişki ciddiyse ve durumu iyi olan erkek bayana destek olmuyorsa ben o sevgiden şüphe ederim.Mesela bir örnek vereyim eşimle tanıştıktan kısa bir süre sonra muhabbet benim öğrenim kredisi borcuma geldi.Hemen değil ama muhabbet arasında başka borçlarımın olup olmadığını sordu.Bende var demiştim ama miktarını söylememiştim.Söyle halledelim dedi ama kabul etmedim.Bir tanıdığına hediye göndermem için benim hesabıma para yatırması gerekti.Meğerse borçlarım için yüklü bir miktar para göndermek için istemiş hesap numaramı.Neden gönderdin diye sorduğumda benimle ‘’kafanı meşgul eden başka sorunlar benimle mutlu olmanı engeller’’ demişti.Belki durumu olduğu için yaptı bunu ama durumu olup hiç umrunda olmayan tiplerde gördüm etrafımda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…