Evlilikte Bütçe ve Hesap Ödeme Adabı

25-26 ama benim psikolojim bozuldu cidden ben denk gelmedim, gelsem nikah kıyarım p derece ...

Yok yok şu an görüştüğüm biri var en son onla bugün buluştuk ondan sonra bu konuyu açtım işte

Niye sizce hep bu tipler denk geliyor ? Üniversitede ikende bir çocuk çağırmış hesap ödetmeye çalışmıştı bana
Çok bonkör davranmissaniz genel anlamda insanlar arasında böyle hatırlanıyor olabilirsiniz birazda iyi niyetliyseniz zaten bu onlar için yeterli belki de arkadaş seçimleriniz iyi değil

Çok bonkör davranmissaniz genel anlamda insanlar arasında böyle hatırlanıyor olabilirsiniz birazda iyi niyetliyseniz zaten bu onlar için yeterli belki de arkadaş seçimleriniz iyi değil
Valla sizle görüşme imkanımız olsa çok iyi olurdu tipimde mi tuhaflık var veya yorum yapardınız. Ben oturdum ağladım sürekli benden gidiyor .

Ya bugün dediğim çocukla buluştuk da hesabın tamamını Ödemiş bulundum üzüldüm
Uzun süreli bir ılişkin olur hadi onu ödersin de bunu bir daha yapma. Cebinde parası olmayan adam zaten buluşmak istemesin bir zahmet. Ay ne tuhaf insanlar var resmen şaka gibiler.

Uzun süreli bir ılişkin olur hadi onu ödersin de bunu bir daha yapma. Cebinde parası olmayan adam zaten buluşmak istemesin bir zahmet. Ay ne tuhaf insanlar var resmen şaka gibiler.
Parası benden çok bu adamların, Emin’im kendi ablalarına annelerine çaba harcarlar ...

Yok yok şu an görüştüğüm biri var en son onla bugün buluştuk ondan sonra bu konuyu açtım işte

Bu arada Adil Yildirim diye bir adam var youtube kanali var,erkeklerle ilgili guzel tespitleri var.
Bu hesap geciren,hemen yataga atmaya vs calisanlara sirtlan erkek adini vermis.
Ben arada dinlerim :) siz genclere yol gosteriyor.

Bu arada Adil Yilmaz diye bir adam var youtube kanali var,erkeklerle ilgili guzel tespitleri var.
Bu hesap geciren,hemen yataga atmaya vs calisanlara sirtlan erkek adini vermis.
Ben arada dinlerim :) siz genclere yol gosteriyor.
Yatak mevzu hiç olmadı ama para mevzu var mesela sen biliyorsun benim bu ay maaşımı almadığımı hesap ödememek nedir ?

Parası benden çok bu adamların, Emin’im kendi ablalarına annelerine çaba harcarlar ...
Bu biraz da karşısındaki kadına değer verip vermemekle alakalı, sanki bu adamları zorla mi tutup getiriyorlar karşına. Bence bir daha aynı şeyi yaşarsan al hesabı ikiye böl kendi payını öde, bir daha görüşmeyelim de ve kalk masadan .

Bu adamlardan biri liseden beri benle evlenmek isteyen biri , ben psikoloğa gidicem kaydı aklım çünkü .

Valla sizle görüşme imkanımız olsa çok iyi olurdu tipimde mi tuhaflık var veya yorum yapardınız. Ben oturdum ağladım sürekli benden gidiyor .
Valla benim için artık yazması yorumlaması kolay 28 yaşındayım Allah daha büyük imtihanlarla sınamasın ama naçizane görmüş gecirmisligim zaman zaman kullanilmisligim vs oldu. İnsan yaşayıp atlatınca o kötü şeyleri hiç yaşamamış gibi hissediyo üzerinden zaman geçince . Naçizane tavsiyem insanlara guvenmeyin demicem ama gardıdızı düşürmeyin her zaman olumsuz ihtimallerin olduğunu bilin ama umutlu olun

Yildirim diye duzelteyim soyadini :)
Iste bildigin sirtlan, boylesini defedeceksin.
Uzun soluklu iliskide 3-5 heaabi yapilmaz da bu ne ya, ilk bulusmada.
Krolar
Ya 90 nesli sonrası paso böyle , normal adam bulacağıma dair umudum sıfır . Nasılsa portakal öder moduna giriyorlar . Sen daha yemeği ödemiyorsun evlenmek neyine ?

İlk buluşmaları erkek ödemeli diye düşünüyorum. Sonrakinde kim davet ettiyse o öder. Bir ilişki yaşanıyorsa da davet olmadığı için iki tarafta kimde varsa içinden geliyorsa ödenir. Bir kere sen bir kere ben samimi gelmiyor, o bir şekilde dengeleniyor zaten iki taraf da para konusunu dert etmiyorsa.
İki kuruş para kazandıktan sonra kendi ezikliğinden dolayı kadınların sadece cebindeki paraya geleceğini düşünen erkekler hesap konusuna bu kadar kafa yorar. O ne öyle ilk buluşmada ödeyecek mi diye kadını denemeler falan? Çok itici.
Hesap ödemeyeyim erkeği kullanayım diye iki kahve parasının hesabını yapan kadın da zaten hal ve hareketlerinden kendini belli eder, buluşmaların devamı gelmez. Bu kadar üzerinde kasılacak bir konu değil yani.
Not (adettendir): Uzun süreli ilişkimde maddi manevi sömürülmeme rağmen sonraki görüşmelerimde ilk buluşma harici (davet eden erkek olduğu için) erkeğe hesap ödetmedim. Bir keresinde internetten tanıştığım bir adam yalvar yakar buluşma koparmıştı ama karşıma aşırı özensiz, fotoğraflarından farklı gelip üzerine de hesap için hiçbir hamle yapmamıştı bile

Çok haklısınız ama iki buluşma üstüste hesap ödeyen bir tane bile adam görmedim anlamadım değer vermiyorlar sanırım

Adamlar benimkini ödemiyor vall ne yapsam da ödemiyor ... Aileme dedim zaten onlar baksın birine benim bulduklarım hep çer çöp...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…