Evlilikte Bütçe ve Hesap Ödeme Adabı

Kurduğunuz son cümle o kadar saçma ki. Sanki 40 yıllık kocanız sizin kazandığınız parayı ailesine veriyor.
Buradaki çakal daha çok siz gibi duruyorsunuz.

İşte canım bende bir süre sonra portakal öder moduna giriyorlar ki portakalın kendini eve bıraktırmışmış yoktur , hediye aldırmışlığı yoktur eee ben neden bu adamları hayatında tutayım ki ? Olan bana oluyor hep

Kurduğunuz son cümle o kadar saçma ki. Sanki 40 yıllık kocanız sizin kazandığınız parayı ailesine veriyor.
Buradaki çakal daha çok siz gibi duruyorsunuz.
İşte uzun vadede ablasına ailesine yedirecek neyine bozuldunuz ki siz yiyen tarafta mısınız ? Belki benim ailem çok Zengin, bende adamın bundan faydalanıp ailesine yedirmeyi istemiyorumdur çakal tayfayı da hiç sevmem beş para etmezler.

Ablalar hep böyle taktik verir zaten offf offf al işte aynı bizim gelin sonuç boşanıyo

Hesap ödetmeye merakli, eli cebine gitmeyen tipler olmadi hiç hayatimda.
Arada ufak tefek ödüyordum. Bazen içime sinmiyorsa hediye konusunda cömert davraniyordum. Oyle eli cebine gitmeyen biri denk gelseydi hesabini öder bidaha goruşmezdim.
Ödesin diye bur yol bulmaya calismanizda ilginc yani, eli cebine gitmiyorsa gitmiyordur ona gore birlikte olursunuz.

Tanımadığınız insanlar hakkında atıp tutmayın. Tam bir ergen muhabbetine döndürdünüz olayı. Kafayı erkeklere takacağınıza cehaletinizi gidermeye çalışın.

Nasıl yani ? Benim arkadaşlarıma da ablaları taktik veriyormuş hesap ödeme bunu yapma şunu yapma diye...

Vermesekte veriyo oluyoruz tatlım adın görümce olmayagörsün... Dertliyim de bu konuda biraz neyse

Bak bu konunun planı hesabı olmaz, bana denk dersin başka falsosu çıkar, aynı senin gibi düşünen bi arkadaşım bize denk diye aile dostlarının oğluyla evlendi para gani ama adam aseksüel yatmıyodu kızla,kıza diyormuş ki çocuk istediğin zaman tüp bebek yaparız al işte,insan bu türlü türlü huyu var, elbette eli cebine gitmeyen biriyle olma,sadece sevgili değil arkadaş da olma öyle biriyle ama başka kriterlerin de olsun

Uuu o nedir ya ? Ama yine de aileler denk olmalı yoksa hepten problem çıkıyor ben bunu diyince insanlar bozuluyor da cidden böyle bir gerçek var. Kriterlerden biri bu olmalı.
Ablalar bizim çevredekiler paso taktik veriyor arkadaşlara, tatile götürme kızı, yüz verme , hediye alma diye çok kötü ablalar var ya allah kötü ablaların hepsini... ben İngiltere’de yaşadım bir süre ama dönmeyi düşündüğümden ilişki başlatmadım, İngilizlerle vs konuştum kimse kimsenin ilişkisine karışmıyor bir bizim ülkede böyle . İnsanların kötü olmasından kaynaklanıyor o size kafaya takmayın :)

İlk hesabı erkek ödemiş,ikinciyi sizin ödemeniz abes bir durum değil... Ki belki o da sizi denemek istedi. Çünkü bazı kızlarda tamamen erkeklere kitliyor hesabı... Bu tarz kızları itici bulan erkeklerden olabilir,ne yapacağınızı görmek istemiştir.... Zamana bırakmak lazim ,bugün hesabi ödetti diye üstünü çizmek doğru değil bence...

Foruma evleceksen gel arabuluculuk kısmı açılsın:)
Elimde kel göbekli ama hesap ödetmeyen bir bey var az kullanılmış:)

Sizde haklısınız... Ya kuzenlerim, kardeşim filan aşırı centilmen her yerde hesabı öderler bana ise hep böyle tipler denk geliyor. Ama bu çocukla biz 10 yıldır tanışıyoruz o zaman saçma değil mi yaptığı ?

Foruma evleceksen gel arabuluculuk kısmı açılsın:)
Elimde kel göbekli ama hesap ödetmeyen bir bey var az kullanılmış:)
Haha teşekkürler :) Evlenmekten öte biriyle sevgili olsam az biraz ilerlese niyetim o. İnsan seçmeyi de beceremiyorum kız arkadaşlarım çok iyi insanlar onlara anlattım da abi sen nasıl bu cimrileri çekiyorsun diyorlar ?

Bu kadar rahatsız oluyorsan önceden bazı şeyleri belirtin baktı yan çiziyo bırakın özgürlüğe koşsun.
Bugünkü adamı çizdim zaten direkt. Elendi gitti :) cimri adam sevmem diye mesaj attım daha demin. Zaten Bundan sonraki adamlara hesap ödemeyeceksen buluşmayalım diyeceğim elin bilmem ne çocuklarına katlanamam valla.

Şimdi ben senin çevren kadar zengin değilim o yüzden alyamam şekerim ayrı dünyaların fanileriyiz biz:)
Ama benim bildiğim zenginlerin hepsi cimri oluyor, fakirlerin gönlü daha zengin oluyor,o yüzden orta halli iyidir diye düşünyorum erkek bu azı karar çoğu zarar,ne diyorum ben gene yaktın devrelerimi of kızım yaa .)

değil... 11 yıldır eşimle beraberiz.İlk buluşmamızi o ödedi, sonra ben ödedim hiç rahatsız olmadım. Aksine "kadına hesap ödettirmem"diyen tipleri çok itici bulurum. Bu konuyu aşan erkekler bence daha olgun... Bu yüzden hesap olayına takilmayin...

Haklısınız ama arkadaşlarım diyor ki ilk 2-3 buluşmada sana ödetiyorsa adamın üstünü çiz :)

Bu böyle net sınırları olan bir konu değil ki. Tanışma şekliniz, ilk buluşmadaki etkileşim, kimin davet ettiği, başka buluşma olup olmayacağı vs bir sürü etken var.

Belki adam ilk buluşmada hesabı ödedi ve ikinciyi sizin ödemeniz gerektiğini düşünüyor. Bu düşüncede bir gariplik yok.
Ya da ilk buluşmada sizden elektrik alamadı ve "bir kez daha deneyeyim" düşüncesiyle ikinci buluşma oldu. Adam 2. buluşmada kafasında bitirip bir daha görüşmeyeceği birinin hesabını ödemek istemedi.

Yani ben karşımdakinden etkilendiysem "5 buluşmaya kadar o ödesin, sonrasına bakarız" diye düşünmem. İkimiz de kazanıyorsak, birbirimizden hoşlanıyorsak ikimiz de elimizi taşın altına koyup birbirimize jest yaparız.
İlişki, bir tarafın diğer tarafı sürekli el üstünde tutup pışpışlamasıyla sürmez.

Ablacım bugün buluştuğum çocuk inşaat mühendisi 3 kardeşli ailenin 4-5 bin lira alan çocuğu. Yani düşününce durumu kötü değil ama insan bi 30 liralık hesapta da geri durmaz cüzdan bile çıkarmadı.

Bu çocuk beni 10 yıldır tanıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…