Evlilikte Bütçe ve Hesap Ödeme Adabı

Ben bu yaşıma dek ödedim öyle aman aman değer görmedim bundan sonra hesap ödeyen erkek istiyorum :)

Yok işte bunun durumu iyi bunlar hesp ödemez bi level altına ininiz :)
Çok takılıyosun arkadaşların dediğine katılıyorum ya ortak ödemeli,ya da sırayla ödemeli ki ne sen ne o lafını yapamasın daha işin içinde fol yumurta yokken bunlara odaklanma sen çocuğa odaklan çocuğaa çocuuk hipnotizma başarılı...

Ablacım bu çocuğu 10 yıldır tanıyordum ona rağmen ödemedi tak diye sildim valla gelinliği de damatlığı da tek taşı da bana ödetirler allah korusun böyle giderse ...

Ablacım bu çocuğu 10 yıldır tanıyordum ona rağmen ödemedi tak diye sildim valla gelinliği de damatlığı da tek taşı da bana ödetirler allah korusun böyle giderse ...
Bunların durumu iyiyken böyle yapmasını anlamak zor,demekki ceplerinde akrep var babasıda böyledir bunun,babdan oğula nesil bunlar heralde:)
Genede sen buna bu kadar kafayı takma mesela beni yemeğe davet edersen bende ödemiyeceğim o yüzden böyle diyorum

Nerede yaşıyorsun tabi ki seve seve :)

Bende şöyle ilk hesabı ben ödediysem ikinci de benden bekliyorlar, normal mi bu ? Bir dönem yurtdışında yaşadım, oradaki adamlar ödetmemişti anlamıyorum
Normal degil ilk bulusmada erkek öder ben hatta sınava tabi tutarimne yapacaklar diye. Ve hep bu gune kadar görüştüğüm erkekler gittiler hesabi ödediler masaya bile istemeden.bazı erkekler kadınlara maddi cikar icin yanasabiliyor sirf bunu denemek icin ilk bulusmada ödüyor mu ödemiyor mu deniyorum onlari. Bana lafini bile ettirmeden gidip ödüyorlarsa sınavı geçiyorlar geneldede ödüyorlar odemeyenine hic rastlamadim. Daha sonraki bulusmalarda kadinlarda hesap ödeyebilir hep erkek ödeyecek diye bir kaide yoktur.
( ilk bulusmada param yoksa bile kredi kartimi götürürüm yanimda ne olur ne olmaz yiyici takimindan cikar ödemez belki diye tedbirli giderim.)

Ya bu çocuk ilk hesabı ödemişti ama hesap 10 lira filandı bugün 30 lira olunca kendini çekti sanırım şaka bir yana aşırı moralim bozuldu, bundan sonra adamlara direkt çimriysen görüşmeyelim diyeceğim... ve

Ben birde eli açık erkeğe denk gelmek istiyorum artık... Ben normalde kendi arkadaşların arasında bile durumum varsa hediye alırım , hesap ödetmem ama en azından hayatıma girmek isteyen erkek bunları yapsın, bunu yapmayan adam nasıl ev geçimi sağlayacak ?

Biz çıkıyorken hep eşim ödüyordu, hatta ilk buluşmamızda pahalı Bı restauranta gitmiştik. Bu kriterler önemli. Çalışıyorsa ödemesi iyi olur bence. Ya çok pinti ya da parası yok derim. Evlenince de böyle tipler en ufak şeyin hesabını yaparlar

Yok bitirme diye bir şey tok adam tarafından nereye öektiniz konuyu :) siteye baksak mutlu evliliğimizde bile boşayabiliriz burada yanlış yönlendirmelerden :) evlenmeyi düşünüyor musun dedi adam hatta laf arasında şimdilik düşünmüyorum kaldıramam , işimde de çok iyi konumda değilim dedim mesela ...

Aynısını düşünüyorum bu adam birde evlilik düşünüyor musun diyor ama sanırım aileme denk olmayan kişilere yöneldiğimde oluyor bunlar arkadaşlarda aynı anda kızıyor ve azarlıyor bugün beni onlarda görsün bu satırları

Arkadaşlar siz bu eli açık erkeklere nerede denk geldiniz ? Ah mı aldım nedir, bir türlü eli açık erkek gelmedi bana...

tanima manasinda sormadim.
ilk o odemis simdi siz odemissiniz, bu durumda hesabi hep size odetmiyor. belki tepkinizi gormek istedi. her hesabi erkek odeyecek diye bi durum yok, ev islerini paylasmaya vs gelince esitiz. hesap odemeye gelince pozitif ayrimcilik.
artik erkekler de gozunu acmaya basladi.
neden evli bile olmadigin adam her seferinde senin karnini doyursun? hayat musterek degil mi?
haaa biri ogrencidir biri calisiyodur, biri issizdir, digeri zengindir falan onlar farkli. ama madden esit olan iki kisinin sirf cinsiyet farkindan dolayi bu kadar farkli kaliplara sokulmasi yanlis bence.

siz de bi dahaki bulusmalara bakin, surekli size yikilmaya kalkiyorsa birakirsiniz. arkadaslarinizin da laflarina kulaginizi tikamayi ogrenin.

İşte araba almıştım onun kredisini ödüyorum bu ay maaşımı alamadım henüz Ocak maaşı Yok bende demedi ki bu kız maaş alamadı..En yakın arkadaşım bile bunu düşünmüş mesela beni davet ettiği yerde yemeği ödedi adamlar kahveyi ödemekten çekiniyor ... Bizim toplumda var tonla sorun ya insanlar cimri ya hesapçı ya fesat ondan herşeyi çok sorguluyorum tek tek :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…