Evlilikte Bütçe ve Hesap Ödeme Adabı

Konuyu bir yere çekmedim, adamın 2. buluşmada hesabı neden ödememiş olabileceğine dair varsayımda bulundum sadece.
Hiçbir sorun yokken de ödememiş olabilir zaten, ben bir problem görmüyorum.

Madem gerçekten böyle bir adam var, konuyu bu şekilde açsaydınız keşke. Konuyu genel açmışsınız, dolayısıyla herkes varsayımlar üzerine yorum yapıyor.

Arkadaşlar siz bu eli açık erkeklere nerede denk geldiniz ? Ah mı aldım nedir, bir türlü eli açık erkek gelmedi bana...
Are you Seriously?
Bu piyango gibi birşey keşke sadece cimri olsaydı diyeceğin psikopat,dayakçı,küfürcü vs ne insanlar var bu hayatta.
Aradığın şey sadece bu olmamalı yoksa ilerde çok pişman olursun ama dediğin kadar cimrilere en iyisini yapmışsın o ayrı sürekli hesap ödetmek filan hoş değil tabiki.

Sizce genel hesap ödeme şekli nasıl olmalı bir kadın bir erkek mi veya kimde varsa onda mı?

Evlilikte eşim benim hesabımı ödüyor. Ya da ben onunkini ödüyorum. Ne fark ediyor. Eşim bu benim. Sevgilim değil ki..

Evlilikte eşim benim hesabımı ödüyor. Ya da ben onunkini ödüyorum. Ne fark ediyor. Eşim bu benim. Sevgilim değil ki..
Ne bileyim ben çok bozuldum ya adam evlilik düşünüyorsa da benle olmayacağını kesinleştirdi :) Maddiyata bakıyorum artık birinci sıradan...

Ahaha bunu görünce aklıma geldi belki de şansını kadınlarla bi dene bu konuda,belki de onlar hesabı öderler :)
Ahahahah :)) Fesat kadında çok var ablacım kesin onlardan birine denk gelirim. Ayrıca en takın 2 kız arkadaşımın eli çoook açık, bana bir sürü güzel hediye alırlar, kahve ısmarlarlar.

Ahahahah :)) Fesat kadında çok var ablacım kesin onlardan birine denk gelirim. Ayrıca en takın 2 kız arkadaşımın eli çoook açık, bana bir sürü güzel hediye alırlar, kahve ısmarlarlar.
Yav tamam işte sorun çözüldü madem erkeklerle olmuyo zorlamanın alemi yok bak hemcinslerinle ne güzel anlaşıyosun :)
Zaten yurtdışında değilmiydin sen orda sorunda değil işte bu

Yok ablacım işte Ocak’ta döndüm :)
Tüh şansızlık işte bi dahakine belki:)
Boşver genç,akıllı,güzel,para var huzur var bir kızsın yani diğer insanlara göre zaten çok çok önde ve şanslısın.
Yani istediğin gibi bulursun diyemiceğim çünkü bu devirde insanlara benimde pek güvenim vs yok açıkçası, yani ama belkide bi anda şansın döner tam istediğin gibisini de bulabilirsin.
Ama hayat insanları dert edecek kadar uzun değil malesef,elindeki imkanları kullan sonuna kadar ye,iç,gez,eğlen,keyfine bak zaten eminimki hayatına girmek isteyecek çok kişi olacaktır bu arada senin ekstra bişey yapmana gerek yok bence.
Ama dediğim gibi tam inandığın gibi birini bulup öyle olmadığını sonradan görüp pişman olmakta var,acı çekmekte var vs herşey insanlar için bunlarıda unutma.
Yani belkide sorunun sen birilerini bulmaya bu kadar uğraştığın için doğru kişiler karşına çıkmıyor olabilir,biraz sakinleş etrafına bak ama her insana bak illa ki içlerinde kaydadeğer biri çıkacaktır,acele etmek sadece sana yanlış yaptırır düşünceni bulandırır.

Tamamen haklısın çok teşekkür ederim yorumların için :)

Tamamen haklısın çok teşekkür ederim yorumların için :)
Haklıyım tabi kız
N nicorobin bugünkü çocuk problem mi var diye yazmış birde
Yav var ya ya adamlar bunlara çok alıştırılmış ya da seni çok saf filan sanıyorlar heralde,sen iyisi biraz bunlara manyakça,psikopatça davran da bunlar senden fellik fellik kaçsın bu ne ya böyle alttan alınca oluyo hep keşke sende var bilader bende çok problem var haaak puuu diye bi hareket yapsaydın biraz daha uğraşssak senden bir film çıkartacağız az kaldı:)

Eşim sımdıye kadar hıc hesap odetmedı
Evlendık hala odetmıyor
Calısıyorum yine odetmıyorr
Sende ödeme bosverr

Parasini yoktu acaba diyecem de kart vardir mutlaka 30 lirada bir para degil tipik cimri demekki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…