- 4 Mayıs 2021
- 181
- 130
- 53
- Konu Sahibi Berryhibiscus
-
Bence öyle değil.ama dünyanın en zor işi de kendine denk bir karşı cins bulmak.eee zor olacak tabii.baştan bizim bunu kabul etmemiz gerekiyor bence.dünyadaki en zor imtihanlardan bir tanesi dengini beklemek.şu kriter düşürme olayına ben inanmıyorum.kafandaki iç sesleri susturamazsın ki neyse o.zorla düşüncelerini mi değiştireceksin ne yapalım en fazla bunu bulabiliyorum diye.bu iç sesle sağlıklı bir ilişki yürütmek de mümkün değil ki zaten.en fazla zaman öldürürsünüz.hatta onu yaparken nile zorlanırsınız.bu tarz dertlerin pek çözümü yok ne yazık ki.bulsan bu sefer de kaybedebiliyorsun, ya da sonradan bozulabiliyor.vesselam zor işler valla.allah hepimizin yardımcısı olsun.Görüştürülmek istendiğim kişiler çıkıyor karşıma ama hiçbirine karşı bir şey hissetmiyorum. Nerede beğendiğim varsa o da beni beğenmiyor. Artık çok sıkıldım. Yaş ilerliyor kriterleri mi düşürmek gerek bilmiyorum ki
Babam demişti ki o senin beğendiğin kişiler çoktan evlendi ve kapıldı. Güldüm ve bir yandan da üzüldüm. Gerçekten böyle mi?
Dış görünüş ilk etapta dikkat çekiyor ama evlenmek istediğiniz insanın sadece dış görünüşünün güzel/yakışıklı olması yetmiyor, zeka arıyorsunuz dürüstlük ahlak merhamet vicdan saygı çalışkanlık ve iletişim arıyorsunuz.Görüştürülmek istendiğim kişiler çıkıyor karşıma ama hiçbirine karşı bir şey hissetmiyorum. Nerede beğendiğim varsa o da beni beğenmiyor. Artık çok sıkıldım. Yaş ilerliyor kriterleri mi düşürmek gerek bilmiyorum ki
Babam demişti ki o senin beğendiğin kişiler çoktan evlendi ve kapıldı. Güldüm ve bir yandan da üzüldüm. Gerçekten böyle mi?
27 yaşında mıymış?27 ne ki ayrıca, 27 yaşında evlenen ne kadın ne erkek yok artık. 20 yaşında evlenen erkekler genelde muhafazakar taraftan oluyor bilmiyorum o taraftan birini mi istiyorsunuz
Dayı göbeği olmasın yeter demek isiyorsunBenim için Brad Pitt olmasına gerek yok ama bir şirinlik, şekerlik olmalıBenim kriterim sağlıklı bir bedene sahip olması, tercihen spor yapması. İlle öyle kaslı maslı olsun demiyorum, spor her şey olabilir önemli olan fiziksel aktivite sevmesi ve hımbıl olmaması.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?