- 23 Temmuz 2014
- 3.846
- 16.923
- 408
- 33
- Konu Sahibi Berryhibiscus
-
Kenan İmirzalıoğlu'nu neden yakışıklı bulmuyorum? Hatta son birkaç yılına kadar Kıvanç Tatlıtuğ da aynı şekilde.Ben de 27 yaşındayım ve hiç de yaşımın geçtiğini düşünmüyorum hala düzgün erkeklerin de olduğunu görüyorum. Ayrıca kimse kusura bakmasın ama tip önemli. Tamam bi' Kıvanç, Kenan olamaz ama yine de yanıma yakışmalı bir çekiciliği olmalı.
Ayrıca bu işler gerçekten kısmet işi, 4 ay önce tesadüfen biriyle tanıştım yani şunu söyleyeyim nasıl biri istiyorsun otur yaz deseler yazabileceğim her şey hatta fazlası bu adamda vardı ve adam da benden hoşlandı. Ama öyle bir dönemde karşıma çıktı ki benim yüzümden olmadı. Ah ah.. yine dertlendim
Şimdi gelir önemli olan iç güzellikciler. Ben kendi adıma uğur böceği dururken hamamböceğini tercih etmem.Görüştürülmek istendiğim kişiler çıkıyor karşıma ama hiçbirine karşı bir şey hissetmiyorum. Nerede beğendiğim varsa o da beni beğenmiyor. Artık çok sıkıldım. Yaş ilerliyor kriterleri mi düşürmek gerek bilmiyorum ki
Babam demişti ki o senin beğendiğin kişiler çoktan evlendi ve kapıldı. Güldüm ve bir yandan da üzüldüm. Gerçekten böyle mi?
Kenan İmirzalıoğlu'nu neden yakışıklı bulmuyorum? Hatta son birkaç yılına kadar Kıvanç Tatlıtuğ da aynı şekilde.
Yani kesinlikle bende bir sorun var, çoğu yakışıklı diye yutturulan aktör bence hiç değil. Gerçi onlar da kapımda beni bekliyorladı sanki...
Kesinlikle boyunun avantajını kullanmış.Katiliyorum. Kenan Imirzalioglu normal bir vatandaş olsa ve bana denk gelse yuksek ihtimalle geri cevirirdim.Ama boyu baya uzun Turkiye standartlarina gore 190 ustu galiba.
Kenan İmirzalıoğlu'nu neden yakışıklı bulmuyorum? Hatta son birkaç yılına kadar Kıvanç Tatlıtuğ da aynı şekilde.
Yani kesinlikle bende bir sorun var, çoğu yakışıklı diye yutturulan aktör bence hiç değil. Gerçi onlar da kapımda beni bekliyorladı sanki...
Önemli olan sana değerli hissettirmesi.Yüzüne tipine değil sana davranışına bakmalısın.Sirf yakışıklı değil diye eledigin adamlari belki çok seveceksin,sevdirecek kendini.Görüştürülmek istendiğim kişiler çıkıyor karşıma ama hiçbirine karşı bir şey hissetmiyorum. Nerede beğendiğim varsa o da beni beğenmiyor. Artık çok sıkıldım. Yaş ilerliyor kriterleri mi düşürmek gerek bilmiyorum ki
Babam demişti ki o senin beğendiğin kişiler çoktan evlendi ve kapıldı. Güldüm ve bir yandan da üzüldüm. Gerçekten böyle mi?
Yakışıklılar evet ama mesela beni o kadar yakışıklı adamlar çekmiyor .Kenan İmirzalıoğlu'nu neden yakışıklı bulmuyorum? Hatta son birkaç yılına kadar Kıvanç Tatlıtuğ da aynı şekilde.
Ben “amaaann nüfusuma mı alacağım” diyerek baktığımda antipatik gelmeyen çoğu kişiyle görüşüyordum. Çünkü arkadaşların dediği gibi bazen çok yakışıklı olanlar bir sözüyle yerin dibine girebiliyorlardu benim gözümde de. Orta segment dediğimiz adamlar ise zekasıyla tavrıyla gözüme daha da yakışıklı gelebiliyordu. Yani kriterini düşürme ama sadece fiziksel olarak da kriter koyma kendine. İnsanlarla tanış, içine sinenle devam edersin, sinmeyene de elveda dersin.Görüştürülmek istendiğim kişiler çıkıyor karşıma ama hiçbirine karşı bir şey hissetmiyorum. Nerede beğendiğim varsa o da beni beğenmiyor. Artık çok sıkıldım. Yaş ilerliyor kriterleri mi düşürmek gerek bilmiyorum ki
190 ustü adam eşide uzun boylu ince bir kız.Katiliyorum. Kenan Imirzalioglu normal bir vatandaş olsa ve bana denk gelse yuksek ihtimalle geri cevirirdim.Ama boyu baya uzun Turkiye standartlarina gore 190 ustu galiba.
Çok iyi şartlara sahip olan -ki bunların içinde özel hastanesi bile olan vardı- kişilerle görüştüm ama bir şey hissetmediğim insanlarla yarım saat oturup çay içmeye bile tahammül edemedim. Evlilik aksi bir durum olmadığı sürece bir ömrü beraber geçirmek için yapılıyor bu ülkede. Aynı yatakta yatıyoruz. O yüzden cinsel uyum olması, ten çekimi ve beğenmek çok önemli bence.Görüştürülmek istendiğim kişiler çıkıyor karşıma ama hiçbirine karşı bir şey hissetmiyorum. Nerede beğendiğim varsa o da beni beğenmiyor. Artık çok sıkıldım. Yaş ilerliyor kriterleri mi düşürmek gerek bilmiyorum ki
Yon canım ne çirkinler var.kriter değil olur mu?Ben “amaaann nüfusuma mı alacağım” diyerek baktığımda antipatik gelmeyen çoğu kişiyle görüşüyordum. Çünkü arkadaşların dediği gibi bazen çok yakışıklı olanlar bir sözüyle yerin dibine girebiliyorlardu benim gözümde de. Orta segment dediğimiz adamlar ise zekasıyla tavrıyla gözüme daha da yakışıklı gelebiliyordu. Yani kriterini düşürme ama sadece fiziksel olarak da kriter koyma kendine. İnsanlarla tanış, içine sinenle devam edersin, sinmeyene de elveda dersin.
ben eşimle görüşmeden önce fotoğrafını bile istememiştim. Çünkü o derece dış görünüşün kriter olmayacağının bilimcindeydim
Deve cüce gibi ilişki yaşayan çok çift var.nasıl farketmedin? Bazı cüsseli adamlar özellikle ufacık kadın seviyormuş.kaç kişiden duydum.herkes boyu boyuma istemiyor.ünlü örnekleri de var.shakirayla pique.hatta 1.60 bile değil 1.50.190 ustü adam eşide uzun boylu ince bir kız.
Birbirini bulmuşlar .
160 lık kızla zaten işi olmaz bu tiplerin.
Yani laf atmıyorum yanlış anlama.
O kadar doğru bir söz ki bu. İnsanın sevdiği en güzeli, en yakışıklısı gerçektenGönül kimi severse güzel odur.
Sevdikten sonra zaten tipini beğenirsiniz.
“O derece dış görünüşün kriter olmayacağının bilincindeyim” dedim. Tamamen kriter değil demedimYon canım ne çirkinler var.kriter değil olur mu?
Kısaca ne kadar yoklukta kalırsan kal bazı şeyler olmayınca olmuyor.zorla oldurmaya çalışsan da olmuyor.beklemeye devam edeceksin.Çok iyi şartlara sahip olan -ki bunların içinde özel hastanesi bile olan vardı- kişilerle görüştüm ama bir şey hissetmediğim insanlarla yarım saat oturup çay içmeye bile tahammül edemedim. Evlilik aksi bir durum olmadığı sürece bir ömrü beraber geçirmek için yapılıyor bu ülkede. Aynı yatakta yatıyoruz. O yüzden cinsel uyum olması, ten çekimi ve beğenmek çok önemli bence.
Ama sırf ten uyumu var diye de saçma sapan insanlarla evlilik olmuyor.
İkisinin de olması lazım bence. Cinselliğin sekteye uğradığı durumlarda mantık, mantığın sekteye uğradığı durumlarda cinsellik evliliği yürütüyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?