- 29 Nisan 2013
- 16.167
- 31.001
- 798
- Konu Sahibi ahappygirl
Buyuklerin tecrubelerine guvenilmeli.Ailesi çocukla tanışmadı ama sırf meslekten dolayı olmaz diyorlar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Buyuklerin tecrubelerine guvenilmeli.Ailesi çocukla tanışmadı ama sırf meslekten dolayı olmaz diyorlar
+1 hemşireyim ama polise dönüp bakmam, bakmadım da. Bana kültürel olarak zayıf geliyorlar maalesef.Şahsi fikrim uygun değiller. Polislik mesleği tabi ki zor Allah ayaklarına taş değdirmesin ama ben uygun bulmuyorum. Arkadaşınızın sosyo ekonomik olsun kültür olsun çatışacaklar. Polislerin çoğu hemşire öğretmen memur gibi mesleklerle daha çok evleniyor. Ama ben öğretmen olarakta kendime uygun görmüyorum. Maaşları iyi ama çoğu polis lise mezunu ne yazık kiBen kültür , edebiyat, sanat , tarih vs konuşmayı severim öğretmen olmama rağmen üniversitede radyo sinema televizyon bölümünden dersler aldım. Jeoloji mühendisliğinden dersler aldım bir sürü farklı ders aldım ben aynı evde muhabbet edemeyeceğim belli konuları tartışamayacağım adamla evlenmezdim.
Üniversite mezunu olup komiser vs olsa olur belki ama çoğu ne yazık ki boş gerçek bu+1 hemşireyim ama polise dönüp bakmam, bakmadım da. Bana kültürel olarak zayıf geliyorlar maalesef.
Dilciyim ve yorum yapıyorum: Türkçe kelimelerde cinsiyet (dişillik-erillik) yoktur. Hint-Avrupa ve Sami dillerinden alıntı kelimelerde kalıplaşmış olarak yaşar.Hakim aslen Arapça bir sözcük, Hakime de Arapça dilinde cinsiyet belirtir. Bu dilin bir özelliğidir, Almancada da bazı kelimeler dişi bazıları eril ona göre ekleri vs değişiyor aynı mantık Arap dilinde de var. TDK sözlükte yok haklısınız. Osmanlıdan kalan dile yerleşmiş bir tabir. Osmanlıca sözlükte muhtemelen vardır. Hemşire/Hemşir gibi yerleşmiş :)
bu tarz cinsiyet belirteçleri her dilde var, he/she gibi mesela.
Bizim dilimizde Avrupa dillerine göre çok çok daha az aslında. Dil yaşayan bir olgu, toplumun bakışını da yansıtıyor. Türk kültüründe kadın/erkek ayrımı fazla olmadığı için he/she her vs gibi ayrımlar yok diye düşünüyorum. (Dilci değilim sadece meraklısıyım yorum yaptım sadece) Konudan alakasız daldım ama affola.
Maaş farkı sorun olur ama ondan önce eğitim ve statü farkı sorun olur.bazı şeyler ülkemizde böyle işliyor malesef .arkadaşınız yol yakınken ailesini dinlemeli benceLiseden sonra 2 yıl polis okulunda okuyup öyle polis olmuş çocuk 28 kız 27 yasinda aslında maastan çok egitim farki sorun olur mu ona kafayı takıyor
E bu kizin yasinda ne var ki? Ben de sandim 45 yasinda fakan. Daha gencecik. Kimler karsisina cikar. 6 ayda uzaktan o da, dovru durust tanimadigi, hem de ilk flortuyle ne evliligi?Liseden sonra 2 yıl polis okulunda okuyup öyle polis olmuş çocuk 28 kız 27 yasinda aslında maastan çok egitim farki sorun olur mu ona kafayı takıyor
Eşinin maaşı mı 32 bineşimin arkadaşı polis, adam 7 8 bin TL alıyo. eşi 32 bin TL alıyo.
gayet iyiler bı sorunları yok.