Çünkü erkekler kendinden büyük kadını pek tercih etmiyor, istisnalar hariç.
Ben Esin’den 6 yas büyüğüm önceki eşim de benden 7 yas büyüktü. Deneyimlerime göre erkek küçük olunca daha bir Kiymet biliyor valla.
Karşıdaki erkek de 10 yaş büyük kadını tercih ediyorsa sorun yok. Elaleme dedikodu yapmak düşer, ki elalem 10 gün büyük olsa da dedikodu yapacak konuyu bulur. En iyisi akışına bırakmak.
O istisna olan erkekleri bulacaksınız :)Bende büyük olanı tercih etmiyorum nasıl olacak??
O istisna olan erkekleri bulacaksınız :)
25 yasında erkek daha olgun değildir ama :)suan 27 yasındayım cnm 35 gelıp 25 yasında bir erkekle evlenmeyi düşünüyorum bakalım
Şimdiki aklım olsa kendimden küçük biriyle evlenirdim. Eşim tam bir ağır abi. Bütün yeniliklere kapalı.Ben Esin’den 6 yas büyüğüm önceki eşim de benden 7 yas büyüktü. Deneyimlerime göre erkek küçük olunca daha bir Kiymet biliyor valla.
suan 27 yasındayım cnm 35 gelıp 25 yasında bir erkekle evlenmeyi düşünüyorum bakalım
İnşallah gönlünüze göre olur :)suan 27 yasındayım cnm 35 gelıp 25 yasında bir erkekle evlenmeyi düşünüyorum bakalım
17lik almayındasuan 27 yasındayım cnm 35 gelıp 25 yasında bir erkekle evlenmeyi düşünüyorum bakalım
Kadının sorunu değil ki bu. Çoğu erkek kendinden çok çok küçük biriyle ilişki yaşayabilecekken büyükleri tercih etmiyor ya da eden çok az.E artık kadınlarda çalısıp kendine bakıyo erkeğe muhtaç değil
Kadınlar çalısıyor ev işi yapıyor üstelik coçuk büyütüyo yani çok daha fazla iş yapıyoruz
bu durumda erkeklerin kadınları elinde tutması gerekmiyormu ? 10 yaş küçük yakısıklı erkeği tercih etmemiz normal değilmi :) ??
EVlenmek için yaşınızın 35 olmasınımı bekleyeceksiniz. çünkü bu arada yıllar sizi değiştirecekte
Nacizane fikrim olmaz! Cünkü kadinda menopoz olgusu var.Girildimi fiziken ve ruhen cook cesitli değişimler yasiyor vücut.Fakat erkeklerde böyle bir geçis olmadigi icin ic güdüsel olarak sürekli gözleri daha genç,doğurgan yaşta kadınlarda oluyor.Ilk başlarda sıkıntı olmayabilir ama daha sonra ? Bazı istisnalar mutlu olabiliyor tabi ki saygim var o erkeğin seçimi ile alakalı .örnegin ; pınar altuğ ve eşi .Eşinin yaninda Kardesi gibi durmasina ragmen mutlu bir evlilikleri oldugu söyleniyor.Benim düşüncelerim böyle ,diger düşüncelere de saygı duyarim her zaman.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?