Benim teyzem de enistemden 9 yas buyukBenim yengem amcamdan 20 yas buyuk
Yani demek ki olabiliyormusBenim teyzem de enistemden 9 yas buyuktam konu sahibinin istedigi sey :))
Daha fol yok yumurta yok ne olacağını bilmeden varsayımla konu açmışsınız.suan 27 yasındayım cnm 35 gelıp 25 yasında bir erkekle evlenmeyi düşünüyorum bakalım
Şahsi fikrim olmasın böyle birşey. Erkek 10 yaş büyük olduğunda ancak biz bayanların olgunluğuna ulaşıyor zaten. Birde benden 10 yaş küçüğünü düşündüm deE artık kadınlarda çalısıp kendine bakıyo erkeğe muhtaç değil
Kadınlar çalısıyor ev işi yapıyor üstelik coçuk büyütüyo yani çok daha fazla iş yapıyoruz
bu durumda erkeklerin kadınları elinde tutması gerekmiyormu ? 10 yaş küçük yakısıklı erkeği tercih etmemiz normal değilmi :) ??
Şahsi fikrim olmasın böyle birşey. Erkek 10 yaş büyük olduğunda ancak biz bayanların olgunluğuna ulaşıyor zaten. Birde benden 10 yaş küçüğünü düşündüm deyok yok olup öyle gelsinler
Ablacım var mı aday ona göre konusalım. Yoksa oturduğun yerden tercih ediyorum yada etmiyorum demek anlamsız.
Vay vay vay bizde 5 yaş büyüğüz diye seviniyoruz ne çıtır almışBenim yengem amcamdan 20 yas buyuk
Yengem 40 yasindaymis evlendiklerinde. Amcam 20 yasindaymis. Kapmis citir citir adami uyanik yengemVay vay vay bizde 5 yaş büyüğüz diye seviniyoruz ne çıtır almış
Normal tabiiki. Neden olmasin? Karsilikli olarak birbirinizle mutluysaniz elbette baskalarina laf dusmezE artık kadınlarda çalısıp kendine bakıyo erkeğe muhtaç değil
Kadınlar çalısıyor ev işi yapıyor üstelik coçuk büyütüyo yani çok daha fazla iş yapıyoruz
bu durumda erkeklerin kadınları elinde tutması gerekmiyormu ? 10 yaş küçük yakısıklı erkeği tercih etmemiz normal değilmi :) ??
Yazmadan geçemeyeceğim bir konu .. ben 36 yaşındayım eşim 48. Başta olgunlugu hoşuma gitmişti ama zamanla eşimin içindeki çocugun çok daha yaşlı oldugunu fark edince ne kadar pişmanım bilemezsiniz ... misafirlerimiz bile hep yaşlı,gündemlerimiz torun muhabbetleri ,hastalık ölüm , hangi ilçenin mezarlığı daha iyi şeklinde .. evet bunlar hayatın gerçeği ama benim için daha erkendi35 yasındaki kadın 45 lik amcayla olmak istemez bence :)
İstisnalar kaideyi bozmaz değil mi? Benim eşim de benden 6 yas küçük. Eski eşimle ise aralarında 13 yas var. Ama bana sorarsan yenisi eskisinden kat be kat olgun ve sorumluluk sahibi :)
Yok işte elaleme göre yaşamayacağız. Ben de onu diyorum. İki yetişkinin onay verdiği ilişki için kimsenin fikrinin önemi yok. Bunu dert etmeyin diyorum.Elaleme göremi yasıcaz ya :) bence ideal olan erkekğin 5-10 yaş küçük olması
Kesinlikle katılıyorum, fazlası kuşak farkına giriyor bence.. Her iki cins için -3, +3 maksimum. Yoksa ortak paydalar azalır, iki kelam edecek konu bulunmaz.. Abi, abla dediğiniz yaştaki kişilerle evlenmek mantıksız geliyor bana. Abidir, abladır onlar :) en iyisi akran evliliği..Ben esimden buyugum ama ay olarak. Kadin ve erkek arasindaki fazla yas farkina karsiyim.. Erkek te fazla buyuk olmamali, kadin da. Maksimum 2-3 yas..
Kesinlikle katılıyorum,ben eşime evlenmeden abi diyordum o şekilde hitap ettiğim biriydiKesinlikle katılıyorum, fazlası kuşak farkına giriyor bence.. Her iki cins için -3, +3 maksimum. Yoksa ortak paydalar azalır, iki kelam edecek konu bulunmaz.. Abi, abla dediğiniz yaştaki kişilerle evlenmek mantıksız geliyor bana. Abidir, abladır onlar :) en iyisi akran evliliği..
Vay babayınYengem 40 yasindaymis evlendiklerinde. Amcam 20 yasindaymis. Kapmis citir citir adami uyanik yengem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?