Evlilikte erkek 10 yaş büyük oluyorda kadınlar neden olamıyor ??

Partnerinin kendinden büyük olmasını erkekler bizim kadar dert etmiyor açıkçası. Bizim ülkemizde hala sanki çok absürt bi durum gibi tepki verildiği için bu duruma erkekler hep kendinden genç kadın arar falan diyoruz kesin doğru gibi

Genellikle çevremde benle ilgilenen erkekler benden küçük oluyor bi şekilde. Bunu sorun edeni hiç duymadım. Ama her türlü 10 yaş fark çok fazla diye düşünüyorum. İster erkek büyük olsun ister kadın. Yani hiç takılmayın bu erkekler genç kadın ister olaylarına falan. Allah gönlünüze göre versin

suan 27 yasındayım cnm 35 gelıp 25 yasında bir erkekle evlenmeyi düşünüyorum bakalım
Daha fol yok yumurta yok ne olacağını bilmeden varsayımla konu açmışsınız.
Ben de on yaş küçük biriyle evleneceksiniz de çevrenizdekiler laf yapıyor sanmıştım.

Şahsi fikrim olmasın böyle birşey. Erkek 10 yaş büyük olduğunda ancak biz bayanların olgunluğuna ulaşıyor zaten. Birde benden 10 yaş küçüğünü düşündüm de yok yok olup öyle gelsinler

Büyükler de der ki erkek çok büyük olunca kıymet bilirmiş.. ben eşim le ay ni yaştayız değerimi bilir çok şükür bence yaş la alakası yok karşıdakinin kişiliği ile vicdanı ile alakalı.

Sana öylesı olsun cnm ben istemem kucuk olsun benden:)

Ben çok kızıyorum böyle konulara. İsteyen istediği yaşta insanla evlenebilir, yeter ki arada sevgi olsun, aşk olsun, sadakat olsun. Ama öyle sipariş verir gibi bilmem kaç yıl sonra şu yaşta bir insanla evlenicem demek dünyanın en sığ düşüncesi. Sebep de erkekler çöküyormuş bilmemneymiş. Ne farkı var genç kadın avcılarından bu düşüncenin? Bir etrafınıza bakın, açın televizyonu bakın o hayran olduğunuz erkekler de kadınlar da 40-45 yaş civarında. İnsanın en güzel, en özel çağıdır 35-45 arası.

Normal tabiiki. Neden olmasin? Karsilikli olarak birbirinizle mutluysaniz elbette baskalarina laf dusmez

35 yasındaki kadın 45 lik amcayla olmak istemez bence :)
Yazmadan geçemeyeceğim bir konu .. ben 36 yaşındayım eşim 48. Başta olgunlugu hoşuma gitmişti ama zamanla eşimin içindeki çocugun çok daha yaşlı oldugunu fark edince ne kadar pişmanım bilemezsiniz ... misafirlerimiz bile hep yaşlı,gündemlerimiz torun muhabbetleri ,hastalık ölüm , hangi ilçenin mezarlığı daha iyi şeklinde .. evet bunlar hayatın gerçeği ama benim için daha erkendi
sözün özü kız arkadaşlarıma tavsiyem ruh denginizle evleniniz,çok yaş farkı varsa 3 kere daha düşünün evet demeyi.

İstisnalar kaideyi bozmaz değil mi? Benim eşim de benden 6 yas küçük. Eski eşimle ise aralarında 13 yas var. Ama bana sorarsan yenisi eskisinden kat be kat olgun ve sorumluluk sahibi :)

Bizim durumda öyle :) benim ilk evliliğim ama nişan atmıştım o yaşıttı benimle ama 5 yaşında ki çocuk gibiydi iyi ki ayrılmışım dedim hep :) tabi ben yaş farkının bu kadar olduğunu çok sonra öğrenmiştim :) ama hem yeri gelince olgun hem de çocuk ruhuma da iyi geliyor. Tabi bu durum yaş ile bağlantılı değil kesinlikle 6 senelik evliyim Kıskandığını bile nedenlerini oturur anlatır

Ben esimden buyugum ama ay olarak. Kadin ve erkek arasindaki fazla yas farkina karsiyim.. Erkek te fazla buyuk olmamali, kadin da. Maksimum 2-3 yas..
Kesinlikle katılıyorum, fazlası kuşak farkına giriyor bence.. Her iki cins için -3, +3 maksimum. Yoksa ortak paydalar azalır, iki kelam edecek konu bulunmaz.. Abi, abla dediğiniz yaştaki kişilerle evlenmek mantıksız geliyor bana. Abidir, abladır onlar :) en iyisi akran evliliği..

Kesinlikle katılıyorum,ben eşime evlenmeden abi diyordum o şekilde hitap ettiğim biriydi ah başımı nerelere vursam da faydasız .

Erkeklere oluyorda..biz kadınlara niye olmasın..olur tabiki de..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…