Evlilikte erkek 10 yaş büyük oluyorda kadınlar neden olamıyor ??

Aksine erkekler cok yaslı görünüyor cok cabuk çöküyorlar kadınlar cok daha genc
doğrudur.. ama dediğim gibi kadınalr doğumdan snra hormonlardan baya bi değişiyorlr çökmek mabında.. vucutsal mabında şimdi yediklerimiz falanda hepsi daha bi hormonsal oldugu için doğumda zor.. sonra kadınsal durumlarda doğumdan snra değişiyor fln :) çok neden var yani .. ama belkide siz haklısınzdır ..

Ayrıca olgunluk başka birşey komik eğlenceli erkek olması çok başka birşey ama normal bizim kadınlarımız vurdumu oturtan olgun adamları seviyor

Eski nişanlım benden 5 yas büyüktü cok yaslı gelıyordu valla erkekler cabuk çöküyor
bence erkek en az 5 yas küçük olmalı
Aslinda kadinlar daha cok yipranir fiziksel olarak erkeklere gore dogum da isin icime girdimi hele kucuk erkek mental olarak zorlar kadini bana kalirsa kadinlar daha olgun oluyor erkekler hic buyumeyen cocuk gibidir diye bosuna demezler bide kendimden kucuk bir erkek olsa dayanamazdim ben

Ben esimden buyugum ama ay olarak. Kadin ve erkek arasindaki fazla yas farkina karsiyim.. Erkek te fazla buyuk olmamali, kadin da. Maksimum 2-3 yas..
10 yas cok fazla bence. Ilk etapta sikinti olmasa da sonradan sikinti olur. Ben 35 yasindaki bir erkegin citirlar varken 45 yasindaki bir kadinla birlikte olmak isteyecegini sanmiyorum. Ozel sebepler yoksa tabii.

Şimdiki aklım olsa kendimden küçük biriyle evlenirdim. Eşim tam bir ağır abi. Bütün yeniliklere kapalı.
Bu arada 4 yaş var aramızda. Ama ruhlarımız arası 20 yaş vardır kesin.
Çok çok haklısın aynı şeyi düşünüyorum

35 yasındaki kadın 45 lik amcayla olmak istemez bence :)

Erkekler inanılmaz çakal :) safa yatıp bizi cok güzel kandırıyolar
çökme konusunda kesinlikle erkeklerımız cok çöküyo 30 dan sonra kel göbek zaten boy kısa baya iticiler
emın ol bizden cok dahada olgunlar kadınların daha cocuksu oldugunu düşünüyorum

Bence bir kadinda 10 yaş büyük erkeği tercih etmemeli. 5/6 yaş ideal ister kadın büyük olsun ister erkek

eşim 2 yaş büyük...
genel olarak aynıyiz kafa olatak falan.
aynı yaş olsa idik veya küçük olsa idi ne olurdu bilmem.
biyolijik yaş değil ruhsal yaş önemli bence..

Bi yaştan sonra hepimiz aynı yaştayız o nedenle sorun olmaz :) bu kişiye göre değişir mesela ben hiç büyümeyen biriyim ynai ruhum hem çocuk ağır birisi ile olamazdım

Aynen ,ben de hicc sanmiyorum

Benim yengem amcamdan 20 yas buyuk

Iki tarafta birbirini seviyorsa yaş çok önemli değil bence.

Ama hem kadın için hemde erkek için partneri ile 10 yaş çok fazla. Kuşak farkı oluyor. Düşünsenize siz 25 yaşındayken o daha lise öğrencisi.

Yine de sevdikten sonra kişiler kabul ediyorsa problem yok :)

Bi yaştan sonra hepimiz aynı yaştayız o nedenle sorun olmaz :) bu kişiye göre değişir mesela ben hiç büyümeyen biriyim ynai ruhum hem çocuk ağır birisi ile olamazdım

bence de,
30dan sonra kim kimle istiyorsa evlenir.

cok da guzel ornekler gordum hatta.

Bunu kim uyduruyor peki ben 25 yaşindaydım eşimle tanıştığımda eşim 20 benden bin kat olgundu hala daha öyle herkesin karakteri başka ahh ahh su gibi uşakti
İstisnalar kaideyi bozmaz değil mi? Benim eşim de benden 6 yas küçük. Eski eşimle ise aralarında 13 yas var. Ama bana sorarsan yenisi eskisinden kat be kat olgun ve sorumluluk sahibi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…