Erkekler gec olgunlasiyor o sebeple erkegin buyuk olmasi iliskinin evliligin surmesinde olumlu etki oluyor yasima yakin erkek arkadaslarimla sorun yasadim esim benden 10 yas buyuk ve her acidan uyumluyuz tabi kisilere gore degisir bu da
Şimdiki aklım olsa kendimden küçük biriyle evlenirdim. Eşim tam bir ağır abi. Bütün yeniliklere kapalı.
Bu arada 4 yaş var aramızda. Ama ruhlarımız arası 20 yaş vardır kesin.
İşim gücüm var şükür erkeğe ihtiyacım yok evlenmesemde sorun degıl :) 35 beklıcem en ıdealı
Kendinden büyük kadınlarla olan erkekler de var. Bir erkek geç olgunlaşır muhabbeti var ama yaşıtı kızların çok saçma sapan davrandığını söyleyen erkek de çok.
Bir de bu konularda hep kadinin doğurganlığına laf söyleniyor ama ileri erkek yaşının bazı hastalıkların görülme riskini artırdığını gösteren araştırmalar da var.
Bence de saç dökülüyor göbek çıkıyor. Bazıları uniden mezun olduktan sonra bir kaç yıl sonra bile ciddi değişmiş oluyor.Erkekler cabuk çöküyor cnm bence erkekler küçük olmalı
genç erkek her zaman daha iyidir
İstisnalar hariç.
Erkekler çocuktur ve çok zor büyüyorlar...
Eşim benden 4 buçuk yaş büyük ve biz çılgınlar gibi eğleniyoruz ama bazen o kadar çocuklasiyor ki ona onun eşi gibi değilde annesi gibi davranmam gerekiyor
Bu tarz erkek çocuksu yapıları çevremde çok duydum o yüzden erkeğin büyük olması daha iyi bence düşünsene buyukken bile çocuk gibi davranıyorlar ee çocuk olduğunda zaten cocukk bir de bebek gibi davranışlar falan..
Bu davranışları evlilik öncesi göremezsin bir de, aynı eve girince çıkıyor ortaya
Şu da bir gerçek ki her erkek asla aynı değildir her kızın olmadığı gibi bazısı yaşlı sever bazısı genç.. içinden geleni yap karşındaki de öyle istiyorsa sorun yok zaten
Cidden böyle bir söylem mi var?Aynen canım 40 yasından sonra ki erkeklerden hamile kalmayın deniyor ama kadınlara laf ediliyor
cinsellik olayını hic katmıyorum bile kadınlar bu yönden zaten erkeklerden avantajlı
Bence de saç dökülüyor göbek çıkıyor. Bazıları uniden mezun olduktan sonra bir kaç yıl sonra bile ciddi değişmiş oluyor.
Cidden böyle bir söylem mi var?
Sen fizikinin genç olmasını istiyorsun sanırım şöyle bakımlı yakışıklı...Erkekler cabuk çöküyor yaaa 30 yasından sonraki erkeklere bakılmıyo
ayrıca karaktere baglı ınan kadınlar daha cocuksu
Bunu kim uyduruyor peki ben 25 yaşindaydım eşimle tanıştığımda eşim 20 benden bin kat olgundu hala daha öyle herkesin karakteri başka ahh ahh su gibi uşakti25 yasında erkek daha olgun değildir ama :)
Orası öyle de onlar kendilerini öyle görmüyor ki :)) 170 boyunda Türk erkegi 180 lik rus kizlarina bakiyor:) hepsi ic güdüsel ,hepsi hormonal :)) bizim kadinlik hormonumuz gun geliyor bitiyor menopozla bırlıkte ama onlarin öyle degil durumlari.umarim dogru ifade edebilmisimdir .Erkeklerimiz çirkin ve cabuk yaslanıyor bence çalısan parasını kazanan bir erkek yaslı erkek istememelı
olabilir yani akıl yaşta değil baştadır tercih meselesi..
ama genelde kadınlar erkeklere göre doğum vs oldugundan daha çabuk yıpranıyorlar bu yuzden kadının küçük olması daha iyi sanki ..
yoksa ihanet vs artık kız yada erkek fark etmıyor yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?