Evlilikte erkek 10 yaş büyük oluyorda kadınlar neden olamıyor ??

Erkekler gec olgunlasiyor o sebeple erkegin buyuk olmasi iliskinin evliligin surmesinde olumlu etki oluyor yasima yakin erkek arkadaslarimla sorun yasadim esim benden 10 yas buyuk ve her acidan uyumluyuz tabi kisilere gore degisir bu da

Eski nişanlım benden 5 yas büyüktü cok yaslı gelıyordu valla erkekler cabuk çöküyor
bence erkek en az 5 yas küçük olmalı

Şimdiki aklım olsa kendimden küçük biriyle evlenirdim. Eşim tam bir ağır abi. Bütün yeniliklere kapalı.
Bu arada 4 yaş var aramızda. Ama ruhlarımız arası 20 yaş vardır kesin.

Erkekler cabuk çöküyor cnm bence erkekler küçük olmalı
genç erkek her zaman daha iyidir

Kendinden büyük kadınlarla olan erkekler de var. Bir erkek geç olgunlaşır muhabbeti var ama yaşıtı kızların çok saçma sapan davrandığını söyleyen erkek de çok.
Bir de bu konularda hep kadinin doğurganlığına laf söyleniyor ama ileri erkek yaşının bazı hastalıkların görülme riskini artırdığını gösteren araştırmalar da var.

İstisnalar hariç.
Erkekler çocuktur ve çok zor büyüyorlar...
Eşim benden 4 buçuk yaş büyük ve biz çılgınlar gibi eğleniyoruz ama bazen o kadar çocuklasiyor ki ona onun eşi gibi değilde annesi gibi davranmam gerekiyor
Bu tarz erkek çocuksu yapıları çevremde çok duydum o yüzden erkeğin büyük olması daha iyi bence düşünsene buyukken bile çocuk gibi davranıyorlar ee çocuk olduğunda zaten cocukk bir de bebek gibi davranışlar falan..
Bu davranışları evlilik öncesi göremezsin bir de, aynı eve girince çıkıyor ortaya
Şu da bir gerçek ki her erkek asla aynı değildir her kızın olmadığı gibi bazısı yaşlı sever bazısı genç.. içinden geleni yap karşındaki de öyle istiyorsa sorun yok zaten

Aynen canım 40 yasından sonra ki erkeklerden hamile kalmayın deniyor ama kadınlara laf ediliyor
cinsellik olayını hic katmıyorum bile kadınlar bu yönden zaten erkeklerden avantajlı

Erkekler cabuk çöküyor yaaa 30 yasından sonraki erkeklere bakılmıyo
ayrıca karaktere baglı ınan kadınlar daha cocuksu

Bence de saç dökülüyor göbek çıkıyor. Bazıları uniden mezun olduktan sonra bir kaç yıl sonra bile ciddi değişmiş oluyor.

Valla dışardaki çiftlere bakıyorum bizim türk kızları erkeklere göre cok güzel
30 dan sonra türk erkeklerine bakılmıyo aynen dediğin gibi inanılmaz yaslı görünüyorlar

Erkekler cabuk çöküyor yaaa 30 yasından sonraki erkeklere bakılmıyo
ayrıca karaktere baglı ınan kadınlar daha cocuksu
Sen fizikinin genç olmasını istiyorsun sanırım şöyle bakımlı yakışıklı...
E sende kendine bakıyorsa bakimida seviyorsan (zaten kadın bakımlı olduğu sürece hep güzeldir) evliliğin bir sorun olacağını düşünmüyorum. Çoğu erkek ki bence hepsi görünüşe önem veriyor bence

Olur olmasına ama kadınlar erkeklere göre daha erken evleniyorlar. Ben 21 yaşında evlendim. Yani 11 yaşındaki bir çocukla evlenemeyecegime göre
O yüzden genelde ikinci evliliklerde olabiliyor bu durum. Ama 10 degil de 5 olsa daha iyi sanki.

10 yaş çok abartı. Kadının da erkeğin de kendinden 10 yaş büyük birisi ile evlenmesini doğru bulmuyorum. Bence evleneceğiniz kişinin enerji seviyesine ve üşengeçlik durumuna da bakın. Yaşıtın biri 65 yaşındaki birinin enerjisine de sahip olabiliyor. Enerji uyumu önemli.

Son düzenleme:
Erkek beyni evrimini geç tamamlıyor bence. İstisnalar vardır tabi. Ama genel durum bu. Hayat arkadaşı isterim yanımda, çocuk istemem. Verdiğiniz örnek üzerinden konuşayım, şuan 35 yaşındayım, 25 yaşındaki nesil bana bebe geliyor. Bu yaştan sonra büyüteceğim çocukların annesi olduklarım olmasını isterim. Bir de elin bebesini mi büyüteceğim? Eşim benden 2 yaş büyük. 30'undan sonra çöküyorlar demenize güldüm =), bu insanın genleriyle ve kendine bakmasıyla ilgili bir durum. Ayrıca çökerse de çöksün, hayatı paylaşmaya değer bulduğum adama sadece gül yüzü için değer veriyor değilim. Bir gün hepimiz çökeceğiz, hatta çöküyoruz. Doğanın kanunu bu. Hem amaç sadece taze et aramak değil ki.

olabilir yani akıl yaşta değil baştadır tercih meselesi..
ama genelde kadınlar erkeklere göre doğum vs oldugundan daha çabuk yıpranıyorlar bu yuzden kadının küçük olması daha iyi sanki ..
yoksa ihanet vs artık kız yada erkek fark etmıyor yani

Erkeklerimiz çirkin ve cabuk yaslanıyor bence çalısan parasını kazanan bir erkek yaslı erkek istememelı
Orası öyle de onlar kendilerini öyle görmüyor ki :)) 170 boyunda Türk erkegi 180 lik rus kizlarina bakiyor:) hepsi ic güdüsel ,hepsi hormonal :)) bizim kadinlik hormonumuz gun geliyor bitiyor menopozla bırlıkte ama onlarin öyle degil durumlari.umarim dogru ifade edebilmisimdir .

Aksine erkekler cok yaslı görünüyor cok cabuk çöküyorlar kadınlar cok daha genc

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…