Evlilikte ev halleri?

ya bı ınsan bu kadar sempatık yazabılır mı sıkıntısını:) en ıyısını yapıosun rahat takıl. ama zaten ılk zamanlarda ıstesen de rahat takılmıcan. hevesle isteyerek cicili bicili asc bas derlı toplu takılacaksın. sonrasında salsan bile anacım ne guzel salaş eşofmanlar vs bişiler var. makyaj yapmasan bile hafıf rujun olsun:) saçları serbest bırak arada topla vs. ama asla ve asla ANORMAL degılsın tatlım, olmayacaksında emın ol bundan:)

anladıgım kadarıyla tek kokona benım galıba
ev ıcı kıyafetler var rahat ama sık onları tercıh edıyorum ben
aslında mevzu esının senı nasıl gordugunden ote senın kendını nasıl gordugun-gormek ıstedıgın.
(amelıyata gıderken bıle entarılı tıkır tıkır topuklularla gozumde goz kalemı rımelle gıtmıs bırıyım )

suda var esın şort atlet sen yanında jean bluz olursan da olmaz
bence kasma ogunun sartlarına gore gıyın :)

Bu sıcaklarda başka ne giyecegiz ki, şort tshirt takılıyoruz. Çok normal bu. Hemde güzel bence. Daha dikkat çekici.

Dikkat çekici mi? Bence şuan adamın dikkatini çekmeme pek gerek yok.
Negatif yönde etkilenmesin pozitifi eksik kalsın.

katılıyorum

Dışarıdaki kıyafetlerle içeride duramıyorum .
Ama giyinirim yani şimdi yaz gobegi sırtı acık badıler altına sort
Kışın elbise kulotlu corap çok üşüyorsam kadife tayt filan ama sacımı basımı tararım yanı

gri esofman espırısı nedır kızlar ? neden bılmıyorum o mrvzuyu ben
benım hıc esofmanım olmadı :)

Haklısın aslında. Aldatılıp aldatılmamayı evdeki kıyafetle bağlantısını düşünmemiştim hiç.
Erkeklerin aldatma bahanesiydi doğru. Bilinç altımıza işlemiş.

Ev yahu orası, insanın en rahat olması gerken yer.

Merak etme iki gün sonra televizyonun karşısında donla oturan bir adamla yaşamaya başlayacaksın.

Yazın bi şort bi askılı, bazen penye elbise, baharlarda yarım tayt tişört, kışın tayt, eşofman swetshirt falan şeklinde takılıyorum ben evde.

Eskiden en azından giydiklerim birbirine uyumlu olsun isterdim. Ne bileyim kışın ev botumla giydiğim tayt kahve, lacivert falan gibi alakasız olmazdı mesela.

Ama şimdi babaanne donu gibi bol don üstüne t-shirt giyiveriyorum. Benden özenen eşim de sadece boxer giymeye başladı. Atlet bile yok.

Tam öküz kıro aile olduk. Birbirimizi kabullendik de eve misafir gelecek olsa hadi geç su söylesek "lan kim giyincek şimdi pff" diyoruz.

Valla son bır bende kendımı oyle saldım ki. Bıyık bırakmaya başladım eşimle yarısıyorum resmen..
İçimden gelmıyor nabayım. kım uğrascak yat uyu dıyorum yatıyorum.

Ay adam makyaj sevmiyorum diyor. Makyajlı resimlerime ne güzelsin diyor. İkilemde bırakıyor beni. Uzun salık saç seviyor ben topluyorum falan özensiz demesin bana

valla nasıl tanımlasam bilemedim ama öyle değil mi Allah Allah

Şimdi düşündümde babamda yapıyordu.

Sucu ve yemek siparişinde aynı sorun bizde de var.

Ben sütyen takmam evde, beyim boxer ile gezer. Kapı çalınca odaya koşup giyinme rekoru kırıyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…