Evlilikte ev halleri?

Sucu ve yemek siparişinde aynı sorun bizde de var.

Ben sütyen takmam evde, beyim boxer ile gezer. Kapı çalınca odaya koşup giyinme rekoru kırıyoruz.

hahaha
bizde de oyle..esim kosa kosa altina pantalon ve esofman gecirmeye kosar..
hatta fisirdasarak kavga ederiz o arada hadi sen git ac..sen giyindin sen ac ben hala geciremedim ustume bisey diye

MasaALLAH ozendim bian :)

@WanHeda şort askılı, ya da eşofman falan gayet rahat ve şık aslında. lastikli mastikli çirkin eşofman giymediğin sürece sorun yok ne eşofmanlar var spor spor çok güzel duruyo onlardan giyinirsin, üstüne de yine rahat ama sade güzel bi askılı ya da badi tamamdır :) saçlarda dağınık topuzu da severim ben güzel görünür, makyajsız halin güzelse sorun yok zaten, ben de makyajsız halimi güzel bulmuyorum napcam evlenince hep makyajlı gezemem ki

Yazın en sıcaklarda t shirt fln giyemem -yani şu sıralar- Ev de giymelik incecik elbiseler var onları giyiyorum altında da sadece külot oluyor. Saçlar yukarda gelişigüzel topluyorum dağıldıkça..Gayet hoş oluyor bu bahsettiğim şekilde.
Havalar biraz daha makul olunca şortlar ince alt eşofmanlar tayt gibi şeyler ve salaş t shirtlere geçiyorum. Saçlarıda kafana göre.

Herzaman saç ve makyaj olarak dışarıya çıkacak gibi hazırımdır. Uyanır uyanmaz duşumu alır hazırlanırım. Ruh halime göre giyiniyorum. Şort,askılı body,elbise yazın daha rahat. Kışın tayt body fln. Temiz ol gerisi hikaye

Çok merak ettim ev kıyafeti nasıl bişey oluyor? Özel olarak ev kıyafeti diye satılan şeyler mi var?

O nasılsa siz de öyle olun :) diyeceğim ama erkek sonuçta bu, makyaj silme derdi yok, saç toplama olayı yok. Normal günlük tişört ve şortla oturur herhalde evinde. Siz de bir kadın olarak normal oturacaksınız yani. İnsan evinde rahat hissetmeli.

Eklentiler

• 229584063_tn30_0.webp
    6,8 KB · Görüntüleme: 127
  • indir.webp
    6,1 KB · Görüntüleme: 129
Çok merak ettim ev kıyafeti nasıl bişey oluyor? Özel olarak ev kıyafeti diye satılan şeyler mi var?
Var var. İnternetten sipariş vermiştim son bikaç ay kala. O isim altında çok saçma ve nahoş şeyler de var ama ben sade yumuş yumuş şeyleri bulup çıkarttım içlerinden
Şort üzeri bluz, tayt üzeri bluz, penye elbiseler, salaş takımlar, tulumlar falan oluyo. Böyle pijama ama değil, dışarı kıyafeti ama değil arası bişeyler işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…