- 12 Ağustos 2016
- 152
- 131
- 18
- 38
Sucu ve yemek siparişinde aynı sorun bizde de var.
Ben sütyen takmam evde, beyim boxer ile gezer. Kapı çalınca odaya koşup giyinme rekoru kırıyoruz.
Ay adamlar sanki grand tuvalet oturuyor evde de biz de şık ya da seksi giyinicez. O adam ne giyinecek de seksi olacak, tangayla dans şov mu yapacak?
eee kırmızı gecelikle dolan diyen çıkmamış hala
MasaALLAH ozendim bian :)Ben de ev kıyafetlerinden aldım. Evlilik öncesi o derde düşmüştüm ben de bu yaz evlendim. Aldıklarımı giyiyorum hem rahat hem de güzel ve sade takımlar. Dışarda bile giyilir kassan.
El yüz, diş, vücut temizliğime özen gösteriyorum. Hoş kokulu bir krem, düzgünce at kuruğu yapılmış saçlar. Bence ev şıklığı için yeterli.
Şortlu takımlarım var, penye tulumlarım var, taytlı takımlarım var, mini penye elbiselerim var, geel ablacım geeel geel akşam pazarı bunlar
yalnız olmadıgıma sevındım
sevıyorum kendımle ılgılenmeyı ugrasmayı
aynada bakımlı gorunce kendını ınsan enerjı buluyor
once kendımızı sevmekle baslamak lazım
hiç sorma hele yazın iyice dede atletine bağlıyor göz zevki diye birşey kalmıyor..
Yaniiiiii :)Yok ben o kadar olamam kendime tahammül edemem.
Ben arada pampa diyorum bu işin sonu böyle olur diyorsun. Kasmıyım o zaman ben ya
Ben de ev kıyafetlerinden aldım. Evlilik öncesi o derde düşmüştüm ben de bu yaz evlendim. Aldıklarımı giyiyorum hem rahat hem de güzel ve sade takımlar. Dışarda bile giyilir kassan.
El yüz, diş, vücut temizliğime özen gösteriyorum. Hoş kokulu bir krem, düzgünce at kuruğu yapılmış saçlar. Bence ev şıklığı için yeterli.
Şortlu takımlarım var, penye tulumlarım var, taytlı takımlarım var, mini penye elbiselerim var, geel ablacım geeel geel akşam pazarı bunlar
hhahahahTutsun lütfen tutsun gitsin tuvalete
Var var. İnternetten sipariş vermiştim son bikaç ay kala. O isim altında çok saçma ve nahoş şeyler de var ama ben sade yumuş yumuş şeyleri bulup çıkarttım içlerindenÇok merak ettim ev kıyafeti nasıl bişey oluyor? Özel olarak ev kıyafeti diye satılan şeyler mi var?
Eki Görüntüle 1874564 Eki Görüntüle 1874565 Eki Görüntüle 1874566
ay ben boyle gıyıyorum :)
temızlık yaparkende sunu gıyıyorum
Eki Görüntüle 1874567
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?