Evlilikte ev halleri?

Tatlım sen normal değilsin.
Eşin benzerin yok. Senin gibi olamam ben.

niye kız benim eşimde gri eşofman sever valla gri al der eşofman alırken ama evde giydirr sadece

Hahahah 8 den 5 i gridir
Dolaplarımızın olmazsa olmazı gri

Grinin özelliği ne

Gri candır gerisi heyecandır kızlar
Erkeklerin hep gri eşofmanla ilgili geyikleri vardır ya ona ithafen yazmıştım
Kendileri sanki grand tuvalet dolaşıyorlarmış gibi

Ben de cok saliyorum aslinda bakimli olmak lazim.illa topuklu ayakkabi makyaj degil,guzel bir esofman takim saclar duzgun olabilir.bence esler paspal gezilmesini istemiyor

Evde kokona oldugumu soyleyemem ama sacımı tararım orgulu bıseyler yaparım , makyaj yapmam ama ruj surerım oda kırmızı :)
Fakat amelıyat kısmı aynen oyle en son safra amelıyatına gırerken sacıma boneyı takarken bı durun buklelerımı bozacaksınız dıye amelıyathanede cemkırdım sanırsın 3üz doguracagım cıkısta fotograf cekımı benı beklıyor

ev içi kıyafeti nasıl oluyor kız :))

Valla ben evlenmeden öncede,şimdide (5yıldır evliyim) ,eğer hasta değilsem,sabah kalkınca duşumu alırım ,hafif makyajımı yaparım ,saçlarımı o günkü ruh halime göre toparlarım,ya ev elbisemi ya tayt tshirt giyerim evin içinde bile öyle takılırım.kendimi bu şekilde iyi hissediyorum.aynaya bakınca solgun yüz görmek moralimi bozuyor.ama benimki alışkanlıkta oldu ,mesela ameliyattan çıkıp kendime gelir gelmez makyaj yapmışlığım var ki aynaya bakınca kendimi iyi göreim die :) bakımlı olmak moral yükseltir.elinden geldiğince özenli ol ,erkekler bakımlı kadın sever...

ben evin içinde paçoz gibiyim ya ne bulursam üzerime onu giyerim yeter ki rahat olsun.sütyen bile çok rahatsız ediyo.Böyle eşe görünmek hoş olmaz bence.

Valla son bır bende kendımı oyle saldım ki. Bıyık bırakmaya başladım eşimle yarısıyorum resmen..
İçimden gelmıyor nabayım. kım uğrascak yat uyu dıyorum yatıyorum.

Yok ben o kadar olamam kendime tahammül edemem.

Ev hallerime istinaden esim bana kanka diyor. Dusun artik nasil giyindigimi.

Ben arada pampa diyorum bu işin sonu böyle olur diyorsun. Kasmıyım o zaman ben ya

Ben de ev kıyafetlerinden aldım. Evlilik öncesi o derde düşmüştüm ben de bu yaz evlendim. Aldıklarımı giyiyorum hem rahat hem de güzel ve sade takımlar. Dışarda bile giyilir kassan.
El yüz, diş, vücut temizliğime özen gösteriyorum. Hoş kokulu bir krem, düzgünce at kuruğu yapılmış saçlar. Bence ev şıklığı için yeterli.
Şortlu takımlarım var, penye tulumlarım var, taytlı takımlarım var, mini penye elbiselerim var, geel ablacım geeel geel akşam pazarı bunlar

yalnız olmadıgıma sevındım
sevıyorum kendımle ılgılenmeyı ugrasmayı
aynada bakımlı gorunce kendını ınsan enerjı buluyor
once kendımızı sevmekle baslamak lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…