Evlilikte ev halleri?

Biz giyinmiyoruz desem?

Eşimle mottomuz "çıplak gezebildiğin yer evdir".

İkimiz de uzun yıllar tek başına yaşamış insanlarız, belli bir rahatlığa alışkınız. Rutini bozmaya gerek görmedik.

Evimizin sıcak olmasının da sayesinde evde giydiğim maksimum eşimin bir tshirtü olur, altıma da sadece iç çamaşırı.

Veya boxer üzerine atlet giyerim.

Sevmiyoruz giyinik olmayı, bir gün evlat sahibi olursak ne yapacağımızı hiç bilmiyorum.

Maddiyat olarak kasar seni biraz ama bunu yapmalisin!
Yatili bir kuafor tut, 7/24 bakimli hatun olursun

Yok aynen şıklık derken topukluya takıya tokaya pek girmem ben de özel bi durum yoksa. Ama genelde yazın dışarda kot şort ve biraz daha tarz bluzlar ya da elbiseler tercih ediyorum, parlak sandaletler, dar kotlarla salaş gömlekler falan.
Yoksa şıkşıkıdım tak takıştır sür sürüştür gezmem ben de ama alt üst komple penye de giymem biyere çıkıyosam. Ev haline daha uygun geliyo o çünkü.
Ama rahatlıktan yana tek vazgeçemediğim şey SPOR AYAKKABI

yeni uyanmış ya da birazdan uyuyacak gibiyim :)

Bende rahatına düşkün bir insanım evliliğimin ilk zamanları özendim sonra yine ben eski ben oldum :) bu evde bile kendine nasıl bakıyor bazı hatunlar. Hiç unutuyorum bi ara bi kadın hergün kuaföre geliyor bir gün çalışanın birisi sordu siz ne iş yapıyorsunuz diye kadın ev hanımıyım dedi.peki neden hergün fon dedik ne dese iyi ben tv izlerken bile bakımlı olmalıyım dedi.

Yazın mümkün değil kot pantolon giyemem. Bacaklarımı kapatacak hiç bişey giyemem hatta. Bugün şu taytı bile çıkarıp atasım geldi dışarda.
Tabanı sert sandalet giyemem. O yüzden sandaletlerim de genelde bir spor markasındandır. Spor ayakkabı candır. Hele yürüyeceksem.

of biz de böyleyiz. çocuk olunca nasıl gezincem bilmiyorum

Evlenene kadar evde pijama vs tarzı şeyle hiç dolaşmadım.
Eşim kendimi garip hissediyorum burası ev kafe restorant değil diyince normal insan moduna döndüm.

Ev için ince ince elbiseler aldım onlardan giyiyorum kışında genelde tayt üstüne tişört karda buzda polar pijama

Benim iş güç yokken ergenken öyleydim Tebrik ederim valla. Özlüyorum o günleri.
İş,güç,koca bide çocuk var bende :) uyandığımda duşa girmeden gün başlamaz bende. Ee duşa girince saç makyaj yapılıyor mecburiyetten. Yapmazsam kendimi kötü hissediyorum hasta gibi sanki.

Ben evde sütyen bile kullanmiyorum ki özenli giyinmek şöyle dursun. Hele su sıcak yaz günlerinde sorttan başka bir şey giyemem kimse kusura bakmasın. hem erkekler çok mu özenli giyiniyor sanki, benimki (üstelik biz daha sevgiliyiz) eve girer girmez şortu geciriveriyor valla.

Valla ben şort üstü boş tek çamaşır yani çünkü çok sıcak oluyo

1 yıllık evliyim ne bulursam giyiyorum makyaj zaten yok eşim her yaptığımda neden yaptın niye yaptın ben sevmiyorum diyip duruyor makyaj yapmayı unuttum nerdeyse. o da eve gelir boxerıyla gezer röpteşambırını giydi de ben mi beğenmedim evde nasıl rahatsan öyle davran boşverr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…