- 12 Eylül 2015
- 4.016
- 12.575
- 128
Maddiyat olarak kasar seni biraz ama bunu yapmalisin!Bu da dert mi demeyin vallahi dert oldu.
Şimdi eskiden evin içerisinde anında dışarı çıkacakmış gibi giyinir takılırdım.
Sonradan huyum değişti komple salaş, rahatına düşkün biri oldum.
Evleniyorum ben evde nasıl giyineceğimi bilmiyorum.
Kışın eşofman kazak ne bulursam giyerim.
Yazın şort askılı free. Saçım hep tepeden dağınık topuzumsu! yapıyorum.
Bu benim doğal halim, ee ben şimdi ne yapacağım?
Tamam çok çirkin zamanlarımı gördü ama bu farklı bir konu.
Evliliğin ilk gününde saldı demesin bu adam.
Düşüncenizi merak ediyorum. Sizin ev halleriniz nasıl? Anormal değilsin diyin lütfen.
Yok aynen şıklık derken topukluya takıya tokaya pek girmem ben de özel bi durum yoksa. Ama genelde yazın dışarda kot şort ve biraz daha tarz bluzlar ya da elbiseler tercih ediyorum, parlak sandaletler, dar kotlarla salaş gömlekler falan.Şıklık gerekmiyorsa şık giyinmem ben. Olayım rahatlık. Rahat olduğum kıyafetin içinde mutlu olurum ve güzel hissederim. Tabi bi akşam yemeğine jean şort tişört spor ayakkabıyla gidilmez ama alışverişe de elbise ve topuklu giyinmem.
Benim çoğu kıyafetim ev kıyafeti modundaymış onu farkettim şu an.
yeni uyanmış ya da birazdan uyuyacak gibiyim :)Bu da dert mi demeyin vallahi dert oldu.
Düşüncenizi merak ediyorum. Sizin ev halleriniz nasıl? Anormal değilsin diyin lütfen.
Ohoo super bişey pırtlatmak candırBiraz öyle oldu sanki. Pırtlatmak
Yok aynen şıklık derken topukluya takıya tokaya pek girmem ben de özel bi durum yoksa. Ama genelde yazın dışarda kot şort ve biraz daha tarz bluzlar ya da elbiseler tercih ediyorum, parlak sandaletler, dar kotlarla salaş gömlekler falan.
Yoksa şıkşıkıdım tak takıştır sür sürüştür gezmem ben de ama alt üst komple penye de giymem biyere çıkıyosam. Ev haline daha uygun geliyo o çünkü.
Ama rahatlıktan yana tek vazgeçemediğim şey SPOR AYAKKABI
of biz de böyleyiz. çocuk olunca nasıl gezincem bilmiyorumBiz giyinmiyoruz desem?
Eşimle mottomuz "çıplak gezebildiğin yer evdir".
İkimiz de uzun yıllar tek başına yaşamış insanlarız, belli bir rahatlığa alışkınız. Rutini bozmaya gerek görmedik.
Evimizin sıcak olmasının da sayesinde evde giydiğim maksimum eşimin bir tshirtü olur, altıma da sadece iç çamaşırı.
Veya boxer üzerine atlet giyerim.
Sevmiyoruz giyinik olmayı, bir gün evlat sahibi olursak ne yapacağımızı hiç bilmiyorum.
ayyyyyyilk gününde de salma ama zaten zamanla monotonlaşıyo herşey. bi bakmışsın karşılıklı pırtlatıyosunuzhaha çok acımasız mı oldu bu
Su an tek derdim altima giydigimle ustume giydiğim kiyafet arasindan portleyen gobegim
Onu kapatabildigim olcude kendimi iyi giyinmis hissediyorum
İş,güç,koca bide çocuk var bende :) uyandığımda duşa girmeden gün başlamaz bende. Ee duşa girince saç makyaj yapılıyor mecburiyetten. Yapmazsam kendimi kötü hissediyorum hasta gibi sanki.Benim iş güç yokken ergenken öyleydim Tebrik ederim valla. Özlüyorum o günleri.
Valla ben şort üstü boş tek çamaşır yani çünkü çok sıcak oluyoBu da dert mi demeyin vallahi dert oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?