Evlilikte ev halleri?

kışın tayt tişört, yazın da şortlu takımlardan giyiyorum, aynaya bakınca korkmayayım diye hafif makyaj yapıyorum, saçım da derli topludur genelde, kıllı tüylü dolaşmam, tırnak bakımımı ihmal etmem. daha ne olsun

Ben normal disari cikarken ne giyiyorsam evde de onu giyiyorum, ozel olarak bir ev kiyafetim yok yani
Sen yeni evlenicen, kirmizi gecelik uzeri kirmizi sabahlik oneriyorum sana wan

Evde rahatlık tan ödün vermem eski bir komşumuz vardı heran dışarı çıkmaya hazır giyimli makyajlı gezerdi.. Hatta gece uyurken bile makyaj tazelerdi olurda rüyada gezmeye yemeğe falan gidermiş die

Bende iki ay sonra evleniyorum
Evde giyilebilecek olanları bırakacagım, ztn az miktardalar
Eskileri dağıtacağım
Bir sürü tayt eşofman t shirt hırka penye elbise aldım, her mevsim ve hava durumu için
Başka bir yerde yatılı kalırsam giyebileceğim pijamalar
Adı pijama olan günlük giysiler, alt üst takımlar
Ben tabak çanağı abartmadım ama terlik, ev giyim, iç giyim ve çorapta bolbol alışveriş yaptım nişanlımada aldım
Hepsini kullanmak için sabırsızlanıyorum

Ben normal disari cikarken ne giyiyorsam evde de onu giyiyorum, ozel olarak bir ev kiyafetim yok yani
Sen yeni evlenicen, kirmizi gecelik uzeri kirmizi sabahlik oneriyorum sana wan
Evin içinde hep gecelik mi giyiniyim adam hakkımda ne düşünecek kim bilir

evde makyajli olmak tam bir deli sacmasi cilde yazik ya zaten haftanin 5 günü saatlerce yüzde makyajla dolaniyoruz haftasonu bari evde cilt nefes alsin. Pantolonla, etekle rahat edemem eden nasil ediyor ki acep. Ben mesela esorfman giymem evde. Su pazarda satilan desen desen efil efil yazlik kumastan olan pantolonlar ve üstüne güzel bir tshirt acil olaylar icin disarida cikilir :)

1-2ve 4 hariç bunlar da benim dışarda giyindiklerim gibi. Hatta son resimin neredeyse bire bir aynısı ( tişört düz pembe) şuan üzerimde var. Yeni geldim de eve
İşte herkeste farklı böyle şeyler. Bende de direk ev kıyafeti hepsi. Dışarıya çıkarken çok rahat kıyafetler tercih etmiyorum biraz daha şıklığa önem veririm Şortlu tulum dışında hiçbirini dışarı giymem

Şıklık gerekmiyorsa şık giyinmem ben. Olayım rahatlık. Rahat olduğum kıyafetin içinde mutlu olurum ve güzel hissederim. Tabi bi akşam yemeğine jean şort tişört spor ayakkabıyla gidilmez ama alışverişe de elbise ve topuklu giyinmem.
Benim çoğu kıyafetim ev kıyafeti modundaymış onu farkettim şu an.

esofmandan nefret ederim. öyle kıyafetlerden de :/ ben hep elbise giyiyorum. bizim ev cok sıcak oluyor bir de kısın da elbıse ustune ince bir hırka. her an dısarı cıkacakmıs gibi olmasa da daha hos duruyor n azından.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…