Evlilikte ev halleri?

Aynı benim ev halim vallahi
Genç kızkende senin gibi salaştım ve
yaşım 40 ben hala aynı benim
Sen normalsin

Evde elbise giyerim,son derece salaş bol döküm bir elbise.Saçlar aynı şekilde tepede topuz,zaten bu sıcaklarda aksi bir kıyafetle dolaşmak mümkün değil.
Kışın da eşofman altı üstte tişört (ev sıcak oluyor biraz) saçlar yine aynı
Anormal asla değilsin.
Evden her an çıkacakmış gibi giyinip süslenmek tabiatıma aykırı,üşenirim zaten

Makyaj pek yapmam. O konuda sıkıntı yok. Eşyalarımı topluyorum. Yahu ben ne giyeceğim diye kaç gündür düşünüyorum.
Nisanlim da beni evde hep sort ve topuzumsu saclarla gorur. Hele yaz mevsiminde o da ayni zaten. Sevgiliyken de boyleydi tabi.
Disari cikacakmis gibi olamazsin surekli. Ama tavsiyem: evde giymek icin guzel gecelikler (seksi olanlardan bahsetmiyorum su an ) vucudunuza uygun taytlar ve tatli tisortler alin. Bunlar daha iyi hissetmenizi saglar.

Yakında evin içinde boxer'la gezecek bi' canlı için çok teferruata gerek yok bence.

Biz de don atlet takılıyoruz. (Ciddiyim) Hava çok sıcak. Çatkapı biri gelse yarım saat kapıda bekler herhalde.

Hem zaten yeni evli olacaksın çok kıyafete ihtiyacın olmayacak. Takılma.

Valla baya baya ev topuzu,şort askılı takılıyorum.

Merak etme adamda bir süre dikkat eder salar kendini sonra.

Valla hiç sıkıntıya giremiyorum şuan bu sıcaklarda hele ki

Canim derli toplu temiz pak ol yeter :) yoksa nereye kadar süslü puslu oturacaksin rahat da olman lazım :) hem sürekli öyle dolaşırsan ayda yılda bir yapacağın sürprizleri de anlayamaz adam Yazık sonra anlayamadı sürprizimi dersin onun için rahat takıl ama rahat takilirken de gayet dikkatini çekebilirsin

Yazın şort ve askılı da herhangi garip bişey yok ki, ne giyilecek başka? :) Temiz olsun, eski olabilir ama yırtık veya kloraklı değilse sıkıntı olmaz E bu sıcakta uzun saçlıysanız toplamak zorundasınız, saçı tepeden toplamanın nedeni de saçlar ensemizi yakmasın diye. Yoksa günlük duş alınır, tırnaklar vs temizlenir falan kişisel bakım ihmal edilmiyorsa sorun edilecek bişey görmüyorum ben. Adamlar zaten donla geziyorlar yani

Temiz ve renk uyumlu sort ve askılı tshirt en güzeli ..Kışın da tayt ve tshirt veya esofman tshirt yazın saçlar toplu kışın at kuyruğu ..Evde çoğunlukla gözüme bir kalem çekerim yeter ama temizlik ve güzel kokmak şart.

Kiyafet olarak tabiki kisin esofman kazak yazin sort felan ama her gun makyaj yaparm sacimida banyodan çıktığım gibi birakmiyorm biraz sekil veriyorm ya at kuyrugu yapiyorm yada oruyorum hasta yorgun olursam tabiki hic bisey yapmyrm

O zamanlar ergendim tek derdim aynadaki halimdi.
Ne bileyim dışarıda şık giyinmek var bir de evdeki halim. Böyle pijamalı eşofmanlı falan. Normal değil mi herkes evinde böyle yani.
Saldığım da oluyo çok nadir de olsa.. ama genelde özeniyorum ve eşimi gözlemliyorum da özenli olduğumda daha bi başka.. sen her halinle çok güzelsin dese de süslü halimden daha bi hoşlanıyo :))

Benim kısa elbiselerim ve şortlu tulumlarım var onları giyiyorum evde hem rahat hem de daha bir hoş duruyor bir de bir makyaj tamamdır siz de bu şekilde yapabilirsiniz hem rahat hem şık değerlendirin

Seven her halinle sever canım mesela hamile olduğunu düşün hasta olduğunu düşün iyi günde kötü günde sonuçta, ayy aklıma petek dinçöz geldi kocasıyla o yüzden ayrıldı ya ne saçma

Benim resmimi görmüşsündür hergün makyajlı fönlüyum çünkü çalışıyorum. Ama eve geldiğim gibi şort askılı makyajsız saçlar topuz.Temizliğe başlıyorum yemeğimizi yiyip çocuklarla yürüyüşe. Şimdi evde misafir var vallahi eşimin şortunu giyiyorum uzun diye beni görsen gülmekten kırılırsın.

Ben de evlenmeden önce bunu çok dert ederim kendime. Her gün nasıl bakımlı olucam yahu diye baktım adam ne zaman süslensem farkında bile olmuyor, paspal paspal gezerken daha çok ilgi gösteriyor bende böyle takılmaya devam ettim. Eeee işime gelmiyor degil yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…