Ben de ev kıyafetlerinden aldım. Evlilik öncesi o derde düşmüştüm ben de bu yaz evlendim. Aldıklarımı giyiyorum hem rahat hem de güzel ve sade takımlar. Dışarda bile giyilir kassan.
El yüz, diş, vücut temizliğime özen gösteriyorum. Hoş kokulu bir krem, düzgünce at kuruğu yapılmış saçlar. Bence ev şıklığı için yeterli.
Şortlu takımlarım var, penye tulumlarım var, taytlı takımlarım var, mini penye elbiselerim var, geel ablacım geeel geel akşam pazarı bunlar
Herzaman saç ve makyaj olarak dışarıya çıkacak gibi hazırımdır. Uyanır uyanmaz duşumu alır hazırlanırım. Ruh halime göre giyiniyorum. Şort,askılı body,elbise yazın daha rahat. Kışın tayt body fln. Temiz ol gerisi hikaye
O nasılsa siz de öyle olun :) diyeceğim ama erkek sonuçta bu, makyaj silme derdi yok, saç toplama olayı yok. Normal günlük tişört ve şortla oturur herhalde evinde. Siz de bir kadın olarak normal oturacaksınız yani. İnsan evinde rahat hissetmeli.
Bir ara bir konu vardı. Konu sahibinin eşi evde çıplak geziyordu, en temizi
Bu da dert mi demeyin vallahi dert oldu.
Şimdi eskiden evin içerisinde anında dışarı çıkacakmış gibi giyinir takılırdım.
Sonradan huyum değişti komple salaş, rahatına düşkün biri oldum.
Evleniyorum ben evde nasıl giyineceğimi bilmiyorum.
Kışın eşofman kazak ne bulursam giyerim.
Yazın şort askılı free. Saçım hep tepeden dağınık topuzumsu! yapıyorum.
Bu benim doğal halim, ee ben şimdi ne yapacağım?
Tamam çok çirkin zamanlarımı gördü ama bu farklı bir konu.
Evliliğin ilk gününde saldı demesin bu adam.
Düşüncenizi merak ediyorum. Sizin ev halleriniz nasıl? Anormal değilsin diyin lütfen.
Ev kıyafeti ne oluyor. Örnek resim paylaşır mısın?
Valla ben diz yapmış pijamayla bile duruyorum.
Nasıl rahatsam öyle..
Evde tam takır sür sürüştür gezen kadın aldatılmamış mı?
Soğumaya bahane arayan her türlü bulur.
Sevmeye bahane arayan da en salaş halini bile sever..
Diye düşünüyorum..
Sep en sondaki elbiseyle seni düşündümdeArattım gugılda bunları buldum ev kıyafeti olarak.
İlk üçü benim dışarda giyindiğim şeylere benzer zaten. Sonraki ikisini de evde bile giymem o kadar diyeyim. Şort tişört, penye elbise iyidir.
Eki Görüntüle 1874592 Eki Görüntüle 1874593 Eki Görüntüle 1874594 Eki Görüntüle 1874595 Eki Görüntüle 1874596
Ne güzel yaşanmışlık onların hepsibenim pijamalar da genelde domestos lekeli
bunlar evde mi giyiliyomuşArattım gugılda bunları buldum ev kıyafeti olarak.
İlk üçü benim dışarda giyindiğim şeylere benzer zaten. Sonraki ikisini de evde bile giymem o kadar diyeyim. Şort tişört, penye elbise iyidir.
Eki Görüntüle 1874592 Eki Görüntüle 1874593 Eki Görüntüle 1874594 Eki Görüntüle 1874595 Eki Görüntüle 1874596
bunlar evde mi giyiliyomuş
ben de böyle giyiyorum yazın
aaa buna bayıldım nerden aldın resmii :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?