Evlilikte ev halleri?

Ev kıyafeti ne oluyor. Örnek resim paylaşır mısın?

Benim iş güç yokken ergenken öyleydim Tebrik ederim valla. Özlüyorum o günleri.

Kapıdan girer girmez ilk işim eşofmanlarımı giymek olur anormal değilsin hatta değişmemişsem eşim bi üzerini değiş rahatla sonra işini yaparsın der sağolsun

eşimi düşündüm şimdi evdeki halini üstte atlet yıkanmaktan incelmiş diz izleri çıkmış ağ kısmı delik delik olmuş ama çok rahat olduğu için attırmadığı pijama altı ile göbekli göbekli dolaşıyo ama ben onun ohaline bile bayılıyorum bir arkadaşın dediği gibi soğuyacak insan bir bahane buluyor seven en paspal haliyle bile seviyor.

Kıllı mı gezeyim.
Şaka bir yana ben ne kadar kasarsam kasayım olacağına varacak galiba.

evlenmeden önce ki en buyuk derdim di

makyajsız sokağa çıkamam kaşım kirpigim sarı oyuzden gören hastamısın derdi

o yuzden evlendikten sonra ne yapacam ben derdim ,

evlendikten sonra ilk zamanlar biraz kasıldım ama sonra geçti , telaş yapma ,sadece temiz ol

:):) ilk evlendigim zamanlar esim eve gelmesine yakin dusa girer saclarimi duzlestirir belli olmayacak sekilde makyaj yapardim mini mini geceliklerimi giyerdim bu baya bi boyle gitti baktim olmuyo anacim evin isi yuku yoruluyo insan sonrasinda dusuma girdim aksamlari bide guzel bi gecelik yada sort askili oldu bitti ugrasamam ayol kendi cekiyo boxeri oturuyo.. simdide hamile kaldim kolumu kaldircak halim yok zaten beden temizligimi yaparim ceker otururum oda kendim icin ooohh aksama kadar pijama terlik :):)

ben daha paspalım çoğunlukla
:)
bişey olmuyor yani
arada özenirsin
her gün öyle süs bebeği gibi oturulmaz ki

minik şort, askılı, hoş bir koku
saçları da daha az dağınık topuz yap yeter

benim pijamalar da genelde domestos lekeli

Eklentiler

• penti-pijama-takimlari-2015-8.webp
    8 KB · Görüntüleme: 131
Valla işten eve gelir gelmez yemek yapma telaşına,temizlik telaşına düşüyorum,çok fazla kendimle ilgilenmeye zamanım kalmıyo ki..Şort badi giyiyorum bu havalarda,serinse pijema :)Bakımsız değilim lakin çok da evde özenemiyorum kendime işlerden bu da bir gerçek :)Yapanlarada özenmiyor değilim helal olsun onlara :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…