- 24 Temmuz 2021
- 575
- 455
- 23
- 29
- Konu Sahibi Nazendeyuregim
-
Bence de normal değil çok saygısızcaGaz çıkarmak falan hiç doğal değil, gitsin WC de çıkarsın, bile bile geğirmek falan bana çok iğrenç gelirdi.
Yanında rahat etmek böyle bir şey değil. Kuzenlerin ya bekarlar, evlilerse über rahatlar, evlilerse seni kekliyorlar. Bu üçünden biriEvlenince insanlar en doğal haliyle olur afedersiniz gaz çıkarır güler bunlar samimiyettir bunu adam senin yanında yapamıyorsa nasıl rahat etsin dedi biri.
Tüm evlilikler böyle osurup esprisini yapıyorlar sen kasıntısın diyorlar kendileri hanzoYoo 1 buçuk senedir evliyim. Güldüğümüz birçok şey var ama birbirimizin yanında hiç osurmadık yani
Evli, her evlilik böyle diyorYanında rahat etmek böyle bir şey değil. Kuzenlerin ya bekarlar, evlilerse über rahatlar, evlilerse seni kekliyorlar. Bu üçünden biri
Dediği her evlilikte mi geçerli diye merak ettim, bu durum çok doğal deninceİnsanların anlayışı farklı kimi doğal karşılar, kimi iğrenir. İlişki dinamikleri buna göre şekilleniyor. Şimdi oturup kocalarımızın pırtını mı tartışalım
Sana şaka mı yapıyorlar acabaEvli, her evlilik böyle diyor
Elbette yanlışlıkla olabilir ama konusu geçmez. Bu aşmış osurup espri yapılmıyorsa samimiyet nerde kaldı diyprHayır değil.
7 senelik evliyim, gaz falan çıkarmıyoruz. Kaçacak falan olursa duymazdan geliyoruz.
Evet bir rahatlık geliyor ama insanlıktan çıkmanın alemi yok.
Ciddi, hatta eşimde hiç çekinmez bu konuda dediSana şaka mı yapıyorlar acaba
İstersek 100 senelik evli olalım, karşımda bile isteye gaz çıkarılmasından çok rahatsız olurum. Bence hiç hoş değil.Geçen kuzenlerle muhabbet ediyorduk. Evlenince insanlar en doğal haliyle olur afedersiniz gaz çıkarır güler bunlar samimiyettir bunu adam senin yanında yapamıyorsa nasıl rahat etsin dedi biri. Bana göre bunun isteyerek yapılıp gülünmesi ayıp ve saygısızca. Sen evlen gör bakalım diyorlar. Arkadaşlar evlilikte bu tarz durumlar normal mi , insan karşısındakine saygı duymaz ki böyleyse
Elbette yanlışlıkla olabilir ama konusu geçmez. Bu aşmış osurup espri yapılmıyorsa samimiyet nerde kaldı diypr
Sen kasıntısın, bunlar doğal diyor birde. Diğer evli kuzenimde ona hak verdi. Bu durum böyleyse insan soğur yaRecep İvedik'le falan evlenmediysem -ki evlenmem- normal değil.
Doğal davranacağız diye de ortalığa s.çmanın alemi yok bence.
Ben çabuk tiksinen biriyimdir hele, ıyyyy hiç katlanamam. Asker arkadaşı değilim bir zahmet ayı gibi geğirip osurmasın yanımda da.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?