- 24 Temmuz 2021
- 575
- 455
- 23
- 29
- Konu Sahibi Nazendeyuregim
-
Bende siz gibi düşünüyorum, osurmanın samimiyet değil saygısızlık göstergesi olabileceğini ancakİstersek 100 senelik evli olalım, karşımda bile isteye gaz çıkarılmasından çok rahatsız olurum. Bence hiç hoş değil.
Kazayla olur, insan tutamaz kaçırır bir an, bir şey demem. İnsanlık hali. Ama canı isteyince zart zurt yellenen bir adam istemem şahsen
Höfff ne kasıntısı ya! İğrençliğin adı doğallık mı olmuş?Sen kasıntısın, bunlar doğal diyor birde. Diğer evli kuzenimde ona hak verdi. Bu durum böyleyse insan soğur ya
Demek ki her evliliğün dinamiği farklıKesinlikle her evlilik farklıdır. Siz rahatsız olacaksınız öyle bir eş seçersiniz :) zaren tanışır tanışmaz evlenmezseniz, hele de aynı evde yaşama şansınız olursa anlarsınız merak etmeyin.
Bence gaz çıkarmak gayet doğaldır bu arada. Eşimin çok ağır gaz sancısı vardı bir dönem kıvranıyordu. Rahat çıkartsın diye bebek gibi göbeğini ovuyordum :) çıkartması da beni gram rahatsız etmedi oh dedik rahatlayacak diye. Ama espirisini yapmayız niye komik bir şey olsun?
Bu konuyla ilgili ekşi sözlükte çok beğendiğim bir yazı olmuştu. İlgilenenler için sevgilinin yanında osurmak başladığından:
sevgilinin yanında osurmak
sevgilinin yanında osurulur mu? bizimkiler bundan 38 sene önce tanışmış. peder bey taze tıp öğrencisi, anne kişisi fransız kültür çömezi. annem görüyor babamı, ben bu çocukla tanışıcam diyor arkad…eksisozluk.com
O kadar da rahat etmeyelim zaten mümkünse.Geçen kuzenlerle muhabbet ediyorduk. Evlenince insanlar en doğal haliyle olur afedersiniz gaz çıkarır güler bunlar samimiyettir bunu adam senin yanında yapamıyorsa nasıl rahat etsin dedi biri. Bana göre bunun isteyerek yapılıp gülünmesi ayıp ve saygısızca. Sen evlen gör bakalım diyorlar. Arkadaşlar evlilikte bu tarz durumlar normal mi , insan karşısındakine saygı duymaz ki böyleyse
Kendileri hanzo benceHöfff ne kasıntısı ya! İğrençliğin adı doğallık mı olmuş?
İyi o zaman, tüylerini almayı ve yıkanmayı bıraksınlar madem mevzu doğallık.
Dünyada tek ben böyle düşünüyormuşum gibi konuşuyorlarO kadar da rahat etmeyelim zaten mümkünse.
Flört döneminde osurmayıp evlilikte osurma durumu olur mu ki. Valla korktum osuruğu doğal sayacak biriyle evlenirsem diyeHöfff ne kasıntısı ya! İğrençliğin adı doğallık mı olmuş?
İyi o zaman, tüylerini almayı ve yıkanmayı bıraksınlar madem mevzu doğallık.
İğrenme değilde bile isteye osurup espri yapılması saygısızlıkBu kadar iğrenecek bir şey olduğunu sanmıyorum. Gece uykuda falan olunca ne yapacaksınız?
How i met your mother ın bir bölümü var 7.sezon 20. Bölüm izleyin bence :)
Belli bir saygı ve mesafeyi korumak lazım. Koruyamayan bir sürü çift var etrafımda. Hepsi de asker arkadaşı gibi, g.te parmak, enseye şaplak kıvamında ilişkileri.Kendileri hanzo bence
How i met kalktı netflixtenBu kadar iğrenecek bir şey olduğunu sanmıyorum. Gece uykuda falan olunca ne yapacaksınız?
How i met your mother ın bir bölümü var 7.sezon 20. Bölüm izleyin bence :)
Üstüne konuşulması gülünmesi saçma tabi. Kusura bakma vs denir ancakİğrenme değilde bile isteye osurup espri yapılması saygısızlık
Evet ya çok üzgünümHow i met kalktı netflixten7. Sezonun ortasındaydım.
Benim takıntım olan bir şey değilmiş, biz gibi düşünen çok var yorumlardan da gördüğüm kadarıyla sevindimBelli bir saygı ve mesafeyi korumak lazım. Koruyamayan bir sürü çift var etrafımda. Hepsi de asker arkadaşı gibi, g.te parmak, enseye şaplak kıvamında ilişkileri.
Adam kanepeye yayılmış, üstünde beyaz atlet, bir eli burnunda, bir yandan osuruyor. Hoş mu şimdi bu? Bu muymuş doğal?
Yok anacım, ben doğal moğal istemem. Her gün duşunu alsın, parfümünü sürsün, saçını başını tarasın, yanımda da osurmasın, geğirmesin.
Çok kaba bir şekilde ifade etmemeye de çalıştım amakonu mide bulandırıcı geldi
Evet olabilecek tek ihtimalÜstüne konuşulması gülünmesi saçma tabi. Kusura bakma vs denir ancak
O kadar güzel ve haklı ki . Sevgi zaten bu şimdi konuyu açıp bakmayanlar gülebilir ama doğru olan annesinin yaptığı imiş . En ufak zorlukta tabanlayıp kacanlar dolu TürkiyeKesinlikle her evlilik farklıdır. Siz rahatsız olacaksınız öyle bir eş seçersiniz :) zaren tanışır tanışmaz evlenmezseniz, hele de aynı evde yaşama şansınız olursa anlarsınız merak etmeyin.
Bence gaz çıkarmak gayet doğaldır bu arada. Eşimin çok ağır gaz sancısı vardı bir dönem kıvranıyordu. Rahat çıkartsın diye bebek gibi göbeğini ovuyordum :) çıkartması da beni gram rahatsız etmedi oh dedik rahatlayacak diye. Ama espirisini yapmayız niye komik bir şey olsun?
Bu konuyla ilgili ekşi sözlükte çok beğendiğim bir yazı olmuştu. İlgilenenler için sevgilinin yanında osurmak başladığından:
sevgilinin yanında osurmak
sevgilinin yanında osurulur mu? bizimkiler bundan 38 sene önce tanışmış. peder bey taze tıp öğrencisi, anne kişisi fransız kültür çömezi. annem görüyor babamı, ben bu çocukla tanışıcam diyor arkad…eksisozluk.com
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?