Evlilikte gerçekten bu durumlar normal olması gereken şeyler mi

Bende siz gibi düşünüyorum, osurmanın samimiyet değil saygısızlık göstergesi olabileceğini ancak

Sen kasıntısın, bunlar doğal diyor birde. Diğer evli kuzenimde ona hak verdi. Bu durum böyleyse insan soğur ya
Höfff ne kasıntısı ya! İğrençliğin adı doğallık mı olmuş?
İyi o zaman, tüylerini almayı ve yıkanmayı bıraksınlar madem mevzu doğallık.

Demek ki her evliliğün dinamiği farklı

O kadar da rahat etmeyelim zaten mümkünse.

Höfff ne kasıntısı ya! İğrençliğin adı doğallık mı olmuş?
İyi o zaman, tüylerini almayı ve yıkanmayı bıraksınlar madem mevzu doğallık.
Flört döneminde osurmayıp evlilikte osurma durumu olur mu ki. Valla korktum osuruğu doğal sayacak biriyle evlenirsem diye

Bu kadar iğrenecek bir şey olduğunu sanmıyorum. Gece uykuda falan olunca ne yapacaksınız?
How i met your mother ın bir bölümü var 7.sezon 20. Bölüm izleyin bence :)
İğrenme değilde bile isteye osurup espri yapılması saygısızlık

Kendileri hanzo bence
Belli bir saygı ve mesafeyi korumak lazım. Koruyamayan bir sürü çift var etrafımda. Hepsi de asker arkadaşı gibi, g.te parmak, enseye şaplak kıvamında ilişkileri.
Adam kanepeye yayılmış, üstünde beyaz atlet, bir eli burnunda, bir yandan osuruyor. Hoş mu şimdi bu? Bu muymuş doğal?
Yok anacım, ben doğal moğal istemem. Her gün duşunu alsın, parfümünü sürsün, saçını başını tarasın, yanımda da osurmasın, geğirmesin.

Benim takıntım olan bir şey değilmiş, biz gibi düşünen çok var yorumlardan da gördüğüm kadarıyla sevindim

Onlar insan görünümlü mağara adamları herhalde.
Çiftler bu durumu normal görüyorsa karşılıklı olarak, istedikleri kadar rahat davranabilir.
Ama siz gibi rahatsız olan, öz saygı barındıran birinin evliliğinde osuruktur, geğirmedir bu tür şeyler mümkünatı yok.
Bizim evde istediği gibi davranan bir tek çocuklar, onlara bile aşılamaya çalışıyoruz tuvalete gidin diye.

O kadar güzel ve haklı ki . Sevgi zaten bu şimdi konuyu açıp bakmayanlar gülebilir ama doğru olan annesinin yaptığı imiş . En ufak zorlukta tabanlayıp kacanlar dolu Türkiye

Tövbe estağfurullah
İğrenç ya, neresi normal
Hiç hiç hiç normal değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…