- 24 Temmuz 2021
- 575
- 455
- 23
- 29
- Konu Sahibi Nazendeyuregim
-
Hayır bir de ısrarla savunup normali bu diyorlarOnlar insan görünümlü mağara adamları herhalde.
Çiftler bu durumu normal görüyorsa karşılıklı olarak, istedikleri kadar rahat davranabilir.
Ama siz gibi rahatsız olan, öz saygı barındıran birinin evliliğinde osuruktur, geğirmedir bu tür şeyler mümkünatı yok.
Bizim evde istediği gibi davranan bir tek çocuklar, onlara bile aşılamaya çalışıyoruz tuvalete gidin diye.
Ay kuru iftira, simdi buna inananlar da evlileri görünce böyle düşünüyordur, iğrençEvli, her evlilik böyle diyor
Osurmanın samimiyet göstergesi olduğunu sanan bir düşünceTövbe estağfurullah
İğrenç ya, neresi normal
Hiç hiç hiç normal değil.
Nerden biliyormuş her evliliğiEvli, her evlilik böyle diyor
Olması gerekn de bu zaten bence de8 yıllik evliyim doğal felan değil.
Hamileyken kaçmıştı benim utanmıştım esimde daha fazla utanmayayım diye duymamazliktan gelmişti.
Bende olamaz ya dedimAy kuru iftira, simdi buna inananlar da evlileri görünce böyle düşünüyordur, iğrenç
İnsanlık hali ona bir şey diyen yok zaten, bile isteye yapıp esprini yapanları konusuyoruzBu kadar iğrenecek bir şey olduğunu sanmıyorum. Gece uykuda falan olunca ne yapacaksınız?
How i met your mother ın bir bölümü var 7.sezon 20. Bölüm izleyin bence :)
Sen çok takıntılısın bunlar olan ve gayet doğal şeyler diyorNerden biliyormuş her evliliğikocası çok hanzo kendini kandırıyor bence
Kaçabilir onda da duymamazlıktan gelinirİnsanlık hali ona bir şey diyen yok zaten, bile isteye yapıp esprini yapanları konusuyoruz
Benim annem babamın evliliğinde bile isteye yapılıyordu özellikle babam tarafındanİnsanlık hali ona bir şey diyen yok zaten, bile isteye yapıp esprini yapanları konusuyoruz
‘kendi’ normalleri osurmalı mıçmalı ayin ise normal görebilir, ne diyeyim.Hayır bir de ısrarla savunup normali bu diyorlar
Herkesin bu konudaki prensibi farklı o zamanEvli değilim, ama osurmanın insanlık hali olduğunu düşünüyorum. Bile isteye ıkına ıkına osurmak ayrı tabi, bu saygısızlıktır. Ama onun dışında ben de kuzenleriniz gibi düşünüyorum. Evim benim konfor alanım olmalı. Orda da kendimi kasacaksam mutlu olamam. Mümkünse bana bu rahatlığı verecek kişiyle evlenmek isterim.
Osurmanin rahat olduğu yer konfor alani mi oluyor?Evli değilim, ama osurmanın insanlık hali olduğunu düşünüyorum. Bile isteye ıkına ıkına osurmak ayrı tabi, bu saygısızlıktır. Ama onun dışında ben de kuzenleriniz gibi düşünüyorum. Evim benim konfor alanım olmalı. Orda da kendimi kasacaksam mutlu olamam. Mümkünse bana bu rahatlığı verecek kişiyle evlenmek isterim.
içeceğim burnumdan çıktı hahahahahahahah ,Allah iyiliğinizi versinBile isteye ıkına ıkına osurmak ayrı tabi,
Elbette ekstra durumlar olabilir hastalıkta uykuda. Ama diğer türlüsü saygısızca‘kendi’ normalleri osurmalı mıçmalı ayin ise normal görebilir, ne diyeyim.
Elbet uyurken, hastalık durumu vb şeylerden bahsetmiyoruz ama kuzu kuzu film izlerken kahve içerken kısaca insan kendini bilirken zartlamanın manası yok, olamaz da.
O evde iki kişi yaşadığının idrağında olmak gerek, dışarıda bir yabancıya gösterilen saygı ve normlar aynı soyadı taşıyoruz diye azalmamalı.
Bilakis en fazla hassasiyeti ömrünü geçirdiğin insana göstermelisin.
Bana göre öyle size göre değildir. Bunu tartışmayacağım. Salt doğru hiçbir zaman yokturOsurmanin rahat olduğu yer konfor alani mi oluyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?