• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlilikte gerçekten bu durumlar normal olması gereken şeyler mi

Tiksindim zaten.
Beni de bir gör, iki dirhem bir çekirdek hazırlanmışım sabahın köründe. Tırnağımdaki ojeden, saç telimin ucuna kadar mis gibiyim.
İlk buluşma diye de rezillik çıkmasın diye yemesi zor şeyler almadım. Hani dökülüp saçılıp da uğraştırmasın diye. Ama beyfendi karşımda dünyayı yedi, döke saça, geğire hıçkıra. Kıtlıktan çıkmış gibiydi.
Konudan dışı olacak ama bu mesaja istinaden diyorum ki sevgili hanımlar flörtü ilk buluşmada açık büfe kahvaltıya götürün. Ortalama bir Türk erkeği kendini çok net gösterir bu durumda.

Konudan dışı olacak ama bu mesaja istinaden diyorum ki sevgili hanımlar flörtü ilk buluşmada açık büfe kahvaltıya götürün. Ortalama bir Türk erkeği kendini çok net gösterir bu durumda.
Kahvaltı ilk buluşma için fazla olmaz mı, çaya çıkınca elektrik almazsak hemen kaçabiliyoruz 😄

Bilmem evlilik icindeki kişilere göre degişir. Yani oturdugumuz yerde zart zart osuruk yarıştırmıyoruz tabi ama bu konularda çok "özel alan, gizlilik" içerisinde degiliz yani eşim tuvaletteyken tuvalete girip bir şey anlatabilirim o an. Bu bizde saygisizlik, cekici bulmama gibi olaylar yaratmiyor. Bazisini kotu etkiler herkes ayni degil yani genellenecek bir şey yok.

ya ben sunu anlayamadim;

ben 7 senelik evliyim, toplamda 13 senedir beraberiz. benim esim yanimda hic utanmadan gaz cikarir. tasvip ettigim bir durum degil asla, bazi zamanlar tahammul edemedigim boyutta oluyor ve kizip bagiriyorum ama bu durum asla aramizdaki sevgi ve saygi bagini zedeleyemedi.

bu kadar yildir bana birakin kufru, hakaret etmisligi yoktur. kararlarima saygi duyar, sorumluluk alir, dinler, sever sayar.

hersey gercekten bu kadar iyi ve seviyeliyken simdi adam osuruyor diye silip atayim mi napayim? 😂

bu arada savunmasi “ben zaten isyerinde butun gun tutuyorum, kendi evimde de osuramayacak miyim?!” oluyor.

arkadaslar hayat cok kisa, osurukla tiksirikla birbirinize hayati zindan etmeyin. baska ciddi sorunlari cozun, gerisi gelir.

İlk evlendiğimizde eşim evdeyken çok afedersiniz büyük tuvalete gitmeye utanırdım. Ama Allah kimseye vermesin hastalıkta, sağlıkta diyoruz ya evlenirken, o hastalık kısmında inanın adab-ı muhaşeret filan kalmıyor. Bence bu gülünecek bir şey değil, ha keza saygıyla filan da alakası yok. Aksine birbirinizin her durumda yanında olmanız gerekiyor. Eğer iğrenecekseniz uyarayım yani😂

Bir de şöyle farz edelim Allah kimsenin başına vermesin tabi ama tutun ki eşiniz kaza geçirdi ve yatalak kaldı aman allam ne pis adam ben bakamam mı diyeceksiniz🤭 Görgü kuralı ayrı bir şey tabii ki ona bir şey diyemem. Ama evlendiğiniz insanlar da insan yani gözünüzde mükemmelleştirmeyin evliliği.

Ben de yeni evliyken tuvaletimi tutmaya calisiyordum. 😂 İnanilmaz sacma geliyor şuan.
2 defa ameliyat oldum+ bi kaza sonrasi yuruyememistim bir sure ve eşim çok güzel bakmişti bana ve görmediği bir hal kalmadi tuvalet olaylari da dahil. Ha diyecekler o hastalik, kaza ama alakasi yok olay ayni olay sonuçta igrenecek soguyacak olan o zaman da iğrenir. 🙄

:KK53:
Vallahi doğru. Ben salak gibi karşısında salatalık kemiriyorum, kibar kibar sincap gibi.
Bu da karşımda koparmış silah gibi ekmeği tabak sünnetliyor. Yedin ulan yedin, koca açık büfeyi yedin, tabağı bari bırak diyemiyorum tabi. İçime içime ağladım o gün. :olamaz:

Geçen kuzenlerle muhabbet ediyorduk. Evlenince insanlar en doğal haliyle olur afedersiniz gaz çıkarır güler bunlar samimiyettir bunu adam senin yanında yapamıyorsa nasıl rahat etsin dedi biri. Bana göre bunun isteyerek yapılıp gülünmesi ayıp ve saygısızca. Sen evlen gör bakalım diyorlar. Arkadaşlar evlilikte bu tarz durumlar normal mi , insan karşısındakine saygı duymaz ki böyleyse
Hayır her evlilik böyle olmaz. Senin ve eşinin nasıl bir tarzı olduğuna bağlı. Bazı çiftler enseye şaplak şeklinde yaşayabiliyor ama herkes böyle değil. eşin anlayışlı ve ince birisi ise sen de bir süre sonra onun yanında daha doğal oluyorsun ve kasmıyorsun. Ama eşinin yanında gaz çıkarıp çıkarmamak sana bağlı ;)) Ben kendi evliliğimde biraz daha özel alanlarda dikkatli davranıyorum. Eşim de öyle. Onun yanında üstüme başıma temizliğime kokuma dikkat ederim, oturup kalkarken daha ince olmaya Çalışırım. eşimde beni igrendirecek ya da gıcık edecek şeyler yapmaz. Ama bazı arkadaşlarım bizi resmi buluyor. Yani diyeceğim o ki senin ve eşinin tarzına bağlı. Bana cinsellik hakkında da bir sürü şeyler anlatıyorlardı bence herkezin tarzı kendini özel.

:KK53:
Vallahi doğru. Ben salak gibi karşısında salatalık kemiriyorum, kibar kibar sincap gibi.
Bu da karşımda koparmış silah gibi ekmeği tabak sünnetliyor. Yedin ulan yedin, koca açık büfeyi yedin, tabağı bari bırak diyemiyorum tabi. İçime içime ağladım o gün. :olamaz:
Gülmekten koptum resmen 🤣🤣🤣🤣

Hayır her evlilik böyle olmaz. Senin ve eşinin nasıl bir tarzı olduğuna bağlı. Bazı çiftler enseye şaplak şeklinde yaşayabiliyor ama herkes böyle değil. eşin anlayışlı ve ince birisi ise sen de bir süre sonra onun yanında daha doğal oluyorsun ve kasmıyorsun. Ama eşinin yanında gaz çıkarıp çıkarmamak sana bağlı :KK66:) Ben kendi evliliğimde biraz daha özel alanlarda dikkatli davranıyorum. Eşim de öyle. Onun yanında üstüme başıma temizliğime kokuma dikkat ederim, oturup kalkarken daha ince olmaya Çalışırım. eşimde beni igrendirecek ya da gıcık edecek şeyler yapmaz. Ama bazı arkadaşlarım bizi resmi buluyor. Yani diyeceğim o ki senin ve eşinin tarzına bağlı. Bana cinsellik hakkında da bir sürü şeyler anlatıyorlardı bence herkezin tarzı kendini özel.
Herkesin samimiyet anlayışı, evlilik görüşü farklı anladığım kadarıyla. Benim benimsediğim de sizin görüşünüze benzer

Geçen kuzenlerle muhabbet ediyorduk. Evlenince insanlar en doğal haliyle olur afedersiniz gaz çıkarır güler bunlar samimiyettir bunu adam senin yanında yapamıyorsa nasıl rahat etsin dedi biri. Bana göre bunun isteyerek yapılıp gülünmesi ayıp ve saygısızca. Sen evlen gör bakalım diyorlar. Arkadaşlar evlilikte bu tarz durumlar normal mi , insan karşısındakine saygı duymaz ki böyleyse
Bence normal, can sıkıntısından ya da gıcıklığına yapmıyorsa tabi. Sonuçta dakika başı olan bir şey değil bu. Ben sorun olarak görmüyorum

Üç yıllık evliyim, insanın eşi bile olsa başkasının yanında gaz çıkarabileceğini ( bile isteye) hiç düşünmemiştim. Bunun neresi samimiyet, saygısızlık. Hele ki espri malzemesi yapmak🤢

1 akşam önce hastahanede yattım önceki gece ise 38 derece ateş davul gibi karın ve kusma ile evdeydim. Bagirsagim da yara vardı ilaç kullanıyordum ama yetmemiş.
Hastahanede kolonoskopi için tüm hazırlıklara eşim yanımdaydı
Dün akşam kolonoskopi sonrası davul gibi karinla eve geldim, gece 12de eve geldi aç yorgun ve uykusuzken evet o gaz çıksın diye neler yaptı ve o kdr saçma şeylere güldük ki..
Evet evlilikte bana göre bunlar çok normal ama bu genel geçer alışkanlıklarınızı değiştirmiyor sadece iyy iğrenç modunda değilim..
Eşim o benim, en zor zamanlarımda yanımda olmalı en çok benimle rahat etmeli..

Yok öyle bir şey merak etmeyin :)
Bence annesi terbiye vermemiş kuzeninizin eşine.
Benim 6 yaşındaki kızım bile gazını yanımızda çıkarmıyor. Samimiyet bu değil :)

ya ben sunu anlayamadim;

ben 7 senelik evliyim, toplamda 13 senedir beraberiz. benim esim yanimda hic utanmadan gaz cikarir. tasvip ettigim bir durum degil asla, bazi zamanlar tahammul edemedigim boyutta oluyor ve kizip bagiriyorum ama bu durum asla aramizdaki sevgi ve saygi bagini zedeleyemedi.

bu kadar yildir bana birakin kufru, hakaret etmisligi yoktur. kararlarima saygi duyar, sorumluluk alir, dinler, sever sayar.

hersey gercekten bu kadar iyi ve seviyeliyken simdi adam osuruyor diye silip atayim mi napayim? 😂

bu arada savunmasi “ben zaten isyerinde butun gun tutuyorum, kendi evimde de osuramayacak miyim?!” oluyor.

arkadaslar hayat cok kisa, osurukla tiksirikla birbirinize hayati zindan etmeyin. baska ciddi sorunlari cozun, gerisi gelir.

Evet buda var.. karakterle ilgili bir sürü soru işareti varken ne bileyim.. Allah iyi insanlarla karşılaştırsın..

Suratina gulebilen adam ayni mantikla suratina osurabilir de o zaman. Ne boktan muhabbetler bunlar. Kmse kmsenin yaninda osurup gegirmesin lutfen ya

Ben de yeni evliyken tuvaletimi tutmaya calisiyordum. 😂 İnanilmaz sacma geliyor şuan.
2 defa ameliyat oldum+ bi kaza sonrasi yuruyememistim bir sure ve eşim çok güzel bakmişti bana ve görmediği bir hal kalmadi tuvalet olaylari da dahil. Ha diyecekler o hastalik, kaza ama alakasi yok olay ayni olay sonuçta igrenecek soguyacak olan o zaman da iğrenir. 🙄
Çok geçmiş olsun umarım şu an iyisinizdir🤗 katılıyorum söylediklerinize. 14 senelik ilişki 8 senelik evliliğimiz var, bence osuruğa, geğirmeye gelene kadar çok daha önemli şeyler var hayatta. Biz de karşımızdaki pis olsun fark etmez demiyoruz ama yani bence saygı eşine ne psikolojik ne de fiziksel şiddet göstermeme ile, kararlarına, fikirlerine önem verme, dinleme ve anlama ile ölçülür.
Burada okuyoruz türlü saçma sapan sebeplerle boşanmaya kadar gidiyor iş. Bence bu kadar kolay harcanmamalı evlilik de ilişki de.
Ne eşinin yanında osuran insan hadi abartalım buna gülen insan pis, saygısızdır ne de eşinin yanında iki dirhem bir çekirdek oturan insan mükemmeldir.
Bu kesinlikle ilişki dinamiğiyle alakalı kimseye de yargılamak düşmez. Tavsiyem eş seçerken insani ihtiyaçlarını giderme, espiri anlayışından ziyade insanlığına bakmak olmalı. Tecrübeyle sabit maalesef. Zamanında eski erkek arkadaşım psikopat diye anılacak kadar sinirliydi bana karşı bile ama aşırı bakımlıydı ve benim yanımda hiç naniğini görmedim😄 e şimdi bu adam mı iyi diye sorarlar insana

Yani evet 3 yaşına girecek olan kızıma başkalarının yanında ve dışarıda gaz çıkarmaması gerektiğini söylüyorum ve anlıyor o da...

Çok geçmiş olsun umarım şu an iyisinizdir🤗 katılıyorum söylediklerinize. 14 senelik ilişki 8 senelik evliliğimiz var, bence osuruğa, geğirmeye gelene kadar çok daha önemli şeyler var hayatta. Biz de karşımızdaki pis olsun fark etmez demiyoruz ama yani bence saygı eşine ne psikolojik ne de fiziksel şiddet göstermeme ile, kararlarına, fikirlerine önem verme, dinleme ve anlama ile ölçülür.
Burada okuyoruz türlü saçma sapan sebeplerle boşanmaya kadar gidiyor iş. Bence bu kadar kolay harcanmamalı evlilik de ilişki de.
Ne eşinin yanında osuran insan hadi abartalım buna gülen insan pis, saygısızdır ne de eşinin yanında iki dirhem bir çekirdek oturan insan mükemmeldir.
Bu kesinlikle ilişki dinamiğiyle alakalı kimseye de yargılamak düşmez. Tavsiyem eş seçerken insani ihtiyaçlarını giderme, espiri anlayışından ziyade insanlığına bakmak olmalı. Tecrübeyle sabit maalesef. Zamanında eski erkek arkadaşım psikopat diye anılacak kadar sinirliydi bana karşı bile ama aşırı bakımlıydı ve benim yanımda hiç naniğini görmedim😄 e şimdi bu adam mı iyi diye sorarlar insana

Pis insani sevmem ben acikcasi, burada tarif ettikleri gibi yok burun karişma, sumuguyle oynamak, osuruk vs. Tabi ki istemem boyle şeyler olmaz yani ama osuruk duyuldu diye de ögggg igrennncc ayy sogudum filan çok abartili tepkiler bana gore. Osurmakta katila katila gulecek bir sey goremiyorum ama osurunca duymamazliktan gelip kasilacak bir ortama bana gore gerek yok ama herkesin kendi evliligi çokta abartmamak lazim.

Normal değil. Gaz çıkarmak elbette insanın elinde de değil mesela annem şuan şişkinlik sorunu yaşıyor inanılmaz derecede çünkü eskisinden bile karnı şiş ve ilaçlar da fayda etmiyor doktor bir çok işlem yaptı ilaç verdi yok kabızlığı da şişkinliği de geçmiyor arada korkuyorum hatta seslerde :D ciddi sağlık sorunu olduğunda tabi bi şey diyemezsin lakin annem asla babamın yanında osurmaz asdfg benim yanımda osurur düşün :D hadi sıkıyorsa onun yanında yap diyorum yapamam diyor ki babamda aynı şekilde yapmaz çünkü bu arada kaçmadan ziyade sürekli gülerek yapılırsa soğur insan. Bunu normalleştiren arkadaşların da yaptığı için şaşırmam :D

Back
X