- 26 Mart 2020
- 236
- 93
- 13
- 40
- Konu Sahibi sadece huzur istiyorum
-
Sürekli o erkeğin akrabaları ziyaret ediliyor.kadının da hobileri var gezmek yeni yerler görmek ya da eşiyle başbaşa vakit geçirmek....
Ama kocası diyor ki ablamlara gidelim seninle şarj olmuyorum.
Diğer yandan diyor ki evliliğimiz sağlamlaşsın ruhsal olarak bütünleşelim ondan sonra gezmelere gideriz yani yerler görmek falan.....
Bu arada da evliliği sağlamlaştırmak adına kadının istekleri olmuyor erkeğin akraba ziyaretleri yapılıyor.
Ne yapar ne düşünürdünüz can dostlar bir bayan olarak?
Sevse farklı davranırdı diyorsunuz yani?Erkek kadını sevmiyor
Kadın ya bunu kabul edip evliliğe devam edecek ya yoluna gidecek
Ne güzel görüşler geliyor.Allah razı olsun kızlarerkek yuva kurmayı amaçlamamış. belki de sadece akrabalarına yalnız gidip "hadi evlen" lafını daha fazla duymamak için evlenmiş.
Yuva kurmayı amaçlasa nasıl davranırdı?erkek yuva kurmayı amaçlamamış. belki de sadece akrabalarına yalnız gidip "hadi evlen" lafını daha fazla duymamak için evlenmiş.
Kesinlikle çocuk yapma ve kendi hayatına onsuz devam et kendi kendine takıl gez eğer kafası dank olursa sana uyar uymazsa boşan gitsin
Evet canım ruhsal olarak tamamlanmak istiyordu ondan sonra gezmeler olur diyordu ama kendisi aile olabilmemiz için hiçbir çabada emekte bulunmadı.Şarj olmak derken? Ruhsal olarak tamamlanmak ondan sonra gezmek mi?
Kulağa saçma sapan bahanelerden başka bir şey gibi gelmiyor üzgünüm.
Yorumlar ne kadar felsefik. Daha basit aslında olay. Adam böyle görmüş böyle alışmış bundan hoşlanıyor. Bende böyle severim ne var bunda
Sizde bencilsiniz yani öyle mi?Yorumlar ne kadar felsefik. Daha basit aslında olay. Adam böyle görmüş böyle alışmış bundan hoşlanıyor. Bende böyle severim ne var bunda
Evet canımBoşandın mı?
Bencillik var ne olacakYorumlar ne kadar felsefik. Daha basit aslında olay. Adam böyle görmüş böyle alışmış bundan hoşlanıyor. Bende böyle severim ne var bunda
Evet akrabalarımıza gidersek evliliğimiz oturur sözünü bizzat söyledi kendisi.Karşısınızdaki kişiyi yok saymayı, hep bana hep bana yapmayı, ‘akrabama gidersek evliliğimiz oturur’ diyerek insanların aklı yok gibi davranmayı mı seversiniz? Konuda sevilecek bişey yok da o sebeple sordum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?