Evlilikte kadının akrabası yoksa erkeğin de sülalesi kalabalıksa...

Yorumlar ne kadar felsefik. Daha basit aslında olay. Adam böyle görmüş böyle alışmış bundan hoşlanıyor. Bende böyle severim ne var bunda
Adam böyle seviyorum demiyor ama ruhsal olarak tamamlanmamız lazım o yüzden gidelim gibi “felsefik” açıklamalar yapıyor dalga geçer gibi. Eşinin aklıyla oynuyor resmen. Bencil bir adam kısaca.

Evet canım ruhsal olarak tamamlanmak istiyordu ondan sonra gezmeler olur diyordu ama kendisi aile olabilmemiz için hiçbir çabada emekte bulunmadı.
Anlayamadım ruhsal olarak tamamlanma kısmını yani ne şekilde bir tamamlanma? Ruhsal tamamlanma için sülale gezen birini ilk kez duyuyorum kusura bakmayın. Çoğu insan tibete, nepale falan gidiyor ne bileyim. Enteresan bir kişilik eşiniz. Gezmeler neden ondan sonra oluyor o kısmı hele hiiç anlamadım. Alt tarafı bilet alıp valiz hazırlayıp gidecekseniz neyin hazırlığı bu?

Ben de diyordu ki ona evliliğimizin sağlamlaşması için başbaşa olmamız lazım beraber etkinlik yapmamız lazım.o da ruhsal olarak bütünleşelim onda sonra yaparuz bu dediklerini diyordu.hatta aktivite olsun diye köye ailesinin yanına götürmek istiyordu beni.

Siz bosanmamis mıydınız?
Aynı durumda kimin ne yapacağını doğrusunun ne olduğun ne önemi var şu aşamada?
Sanki şuan yaşanan bir olay gibi sormussunuz.
Bunları düşünemenin size hiçbiri faydası yok, farkında mısınız?
Bırakın eski eşinizi de ailesini de.

Yuva kurmayı amaçlasa nasıl davranırdı?

benim yuva kurma algım önce beraber hayat kurmak, beraber yaşamak ve saygı duymaktır. elbette akraba ve arkadaşlarla görüşülür ama bu sürekliyse ve karşı taraf istemediği halde ısrar ediliyorsa o zaman bence ısrar eden diğerine saygı duymuyordur.
bir yuvada denge olmalı.
bir kere akrabaya gidilirse diğer zaman ötekinin istediği bir aktivite olabilir.

Evet canım ruhsal olarak tamamlanmak istiyordu ondan sonra gezmeler olur diyordu ama kendisi aile olabilmemiz için hiçbir çabada emekte bulunmadı.
Ruhsal olarak tamamlanmayi zaten seninle vakit gecirirek yapmaliydi o sadece seni oyalamis. Insan sohbet muhabbet etmeden birlikte vakit gecirmeden aktivite yapmadan nasil tamamlanir ki? Iyi ki bosanmissin bosver

Ya ahah kusura bakmayın artık kurtulduğunuz için gülüyorum ama çok uyanık biriymiş. Yolunu bulmuş resmen. Köyde Ruhsal bütünleşme nerden de aklına geliyor böyle şeyler.

Ben de sizin dediğiniz gibi söyledim hep ama yok adam önce ruhsal bütünleşme ardından. Beraber vakit geçirme dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…