O zaten çirkin de,secenekler hakkında sana hangisi uyuyorsa ona göre davranacaksın artikKızlar peki daha sağlıklı ve mantıklı olarak nasıl yapılmalı ? Hangisi daha iyi olur. Senin pagan benim param durumları çok çirkin geliyor açıkçası.
Peki her harcamada esinize söylüyor musunuz?mesela küçük market alışverişi falanBizdede hesaplar ortak.Her gider ödenir kalanı da ortaklaşa harcarız.
Bende evlilik yok da ablam için actim konuyu :) o da sizin gibi bende merak ettim diğer evliliklerde nasıl oluyor diyeBen evli değilim ama sevgilim parayı ortaya koyalım evlendigimiz de kalan parayı bölüştürelim diyor bende bunu kabul etmiyorum. Kirayı sen öde faturalar birlikte gıda bende olsun diyorum ona da uzak bakiyor. Sanırım bu konu da anlaşamayacağız
Eğer alacağım yüklü birşey değilse hiç söylemem.Az nakit taşırım,herşeyi kartla alırım.Cok ekstrem durumlarda sorar.Mesela D&r 250 tl fazla olmamismi migrostan fazla almışsın nasıl taşıdın eve kadar gibi.Peki her harcamada esinize söylüyor musunuz?mesela küçük market alışverişi falan
Umarım her şey gonlunuzce olur allah bağışlasın bebisinizi:)Nasil denk gelirse öyle. Bazen esimin parayi tamamen bitirip benimkine geceriz .Bazen ben kirayi oderim .O benim kyk borclarimi faturaları ,bebegin masraflarini filan .Alışverişe çıkınca kim yeni maas aldiysa ondan oderiz.Ortaya karışık.Bu ayki son maasim olacak .Ucretsiz izne çıkıyorum .Bakalim nasil olcak.
Valla evlenmeden önce bu konuda ablan kararını versin. Evlenince tavrı net olsun. Ben çalıştığım halde her harcama mı eşim bilsin istemem. Ay belki ona hediye alacağım hemen anlayacak. Çok kötüBende evlilik yok da ablam için actim konuyu :) o da sizin gibi bende merak ettim diğer evliliklerde nasıl oluyor diye
O da resmen ayni şeyi diyor :) hediye alinca görecek haberi olacak nasıl olacak öyle diyoValla evlenmeden önce bu konuda ablan kararını versin. Evlenince tavrı net olsun. Ben çalıştığım halde her harcama mı eşim bilsin istemem. Ay belki ona hediye alacağım hemen anlayacak. Çok kötü
Ablan ruh arkadaşım olabilirmis :) Bir de ben kişilerin parası kendine kalsın isterim. Mesela bir taraf birikim yapamayan elinde para tutamayan biriyse bile diğer taraf birikim yapıp durumu denetleyebilir. Bu eşinden para kaçırmak yada ayrı kese demek olmuyor kiO da resmen ayni şeyi diyor :) hediye alinca görecek haberi olacak nasıl olacak öyle diyo
Kardi tarafın da tavrı bu konu da çok önemli sanırim. Umarim sizde Gönlünüze göre halledersinizAblan ruh arkadaşım olabilirmis :) Bir de ben kişilerin parası kendine kalsın isterim. Mesela bir taraf birikim yapamayan elinde para tutamayan biriyse bile diğer taraf birikim yapıp durumu denetleyebilir. Bu eşinden para kaçırmak yada ayrı kese demek olmuyor ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?