Ay canım sıkıntılı olmuş senin için de çocuk için de . Umarım simdi daha iyi olur allah yardımcın olsunTeşekkür ederim bu 2. Çocugum birinciyide 3 yaşında bırakmıştım anneme köyde baktılar haftada bir gördüm oglumu çok sıkıntılı benim çalışmam ama onların gelcegi için çalışmak şart tek istegim ikiside kendini kurtarcek meslekler edinsin ay içimi döktüm baya kusura bakma
Kızlar merhaba herkese. Benim bi sorum var evli olup hem esi hem kendisi kazanan çiftler nasıl giderleri oduyorsunuz? Yani herkesin geliri farklı ama ödemeleri nasıl hallediyorsunuz?Eşiniz kirayı siz mutfak masraflarını falan mi? Bu konuda bilgilendirirseniz mutlu olurum merak ediyorum...
Baya iyi olmus canım . mutluluklar dilerim :)Daha biraz önce diğer konuya yazmıştım aynısını kopyalıyorum
Hesap kitap işine gelince evlendikten bir kaç ay sonra benim önerimle aylık ev giderlerine makul bir bütçe, belirlediğimiz miktar kadar ikimizd de eşit bütçe aldık geri kalanlar havuzda toplandı ve birikim oldu. Yeri geldi ben kendi bütçemi bitirip eksiye düştüm, yeri geldi eşim kendi harçlığını dokunmadan kumbaraya attı. Ama ikimizde özel bütçenizi istediğimiz gibi harcadık. Ayda 3 marka ayakkabı aldığım da oldu hediye tatil planladığım :)
Üç yaşına kadar kendiniz baktıysanız sonrasında haftada bir görmüş olmanız elbette ideal durum olmamakla birlikte şartların gerektirdiği , idare edilebilir bir durum olmuş. Allah yardımcınız olsun.Teşekkür ederim bu 2. Çocugum birinciyide 3 yaşında bırakmıştım anneme köyde baktılar haftada bir gördüm oglumu çok sıkıntılı benim çalışmam ama onların gelcegi için çalışmak şart tek istegim ikiside kendini kurtarcek meslekler edinsin ay içimi döktüm baya kusura bakma
İki kredi zor oluyodur tabi. Allah yardimciniz olsunÜstümüzde çok borç var
Eşim kendi kredisini kirayı ve kredi kartını ödüyor
Ben kendi kredimi kredi kartımı faturaları evin diğer giderlerini hallediyorum
İki kredi zor oluyodur tabi. Allah yardimciniz olsun
Dört tane zorlamistir siziAslında 4 tane var
Harcama yaparken güzeldi şimdi ödüyoruz işte zorlana zorlana
Arabanın kredisini ödüyorum eşimin üstüne ama araba :)
küçük hesaplamalar yapmıyoruz hani marketi sen hallet vs gibi
O sırada hangi kartımız müsaitse ondan ödüyoruz.
Ben bütçeyi yapıyorum, ödeme işleri hep bende...
Teşekkür ederim :) umarım sen daha mutlu olursan Allah daha iyilerini nasip etsinBaya iyi olmus canım . mutluluklar dilerim :)
Kızlar merhaba herkese. Benim bi sorum var evli olup hem esi hem kendisi kazanan çiftler nasıl giderleri oduyorsunuz? Yani herkesin geliri farklı ama ödemeleri nasıl hallediyorsunuz?Eşiniz kirayı siz mutfak masraflarını falan mi? Bu konuda bilgilendirirseniz mutlu olurum merak ediyorum...
Peki her harcamada esinize söylüyor musunuz?mesela küçük market alışverişi falan
Eşim bütün masrafları karşılar bende biriktiririmKızlar merhaba herkese. Benim bi sorum var evli olup hem esi hem kendisi kazanan çiftler nasıl giderleri oduyorsunuz? Yani herkesin geliri farklı ama ödemeleri nasıl hallediyorsunuz?Eşiniz kirayı siz mutfak masraflarını falan mi? Bu konuda bilgilendirirseniz mutlu olurum merak ediyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?