- 30 Ocak 2015
- 1.276
- 822
- 123
- Konu Sahibi bendekidurumlar
-
Maasını eve bırakıyor derken,size bırakıyor gibi algılanıyor ama zaten giderlere harcanıyormus.ben şuan çalışmıyorum. eşim aldığı maaşı eve bırakıyor. kartında da bir miktar para var o yanında ama yanımda nakit para bulunursa harcarım diyor bu sebeple bana bırakmayı tercih ediyor. bende gayet tutumlu veya cimri biriyimdir denebilir.
bende çalışmayı düşünüyorum ve maddi konu açıldığı zaman bana dedi ki kendine para ayırır mısın? evet tabiki kıyafet bakım vs. için falan ayırırım diyorum. o da gerektiğinde yaparsın tabi de kendin para kazanınca ekstra harcama yapar mısın diyor. paranın tamamen ortak olmasını ve bu kendim için olan harcamaları da ortak olarak harcama yapmamı istiyor. ben kendime para ayırıyor muyum ayırsam naparsın falan diyor. yani haklı belki ama bunları konuşması yine de sinirimi bozdu.
ben şuan durumumuz iyi olmadığı için bazı şeyleri almıyorum ama çalışırsam durumumuz iyileşecek ona göre davranıcaz dedim ama bilemiyorum şimdiden böyle konuşması beni gerdi.
üstelik ben tutumlu biriyim şuan durumumuz ancak fatura yeme içme bunları karşılıyor. farklı bir harcama yapmıyoruz giyim için yılda ancak iki kez harcamışımdır. tabi ki gelirimiz fazla olursa ona göre davranırım. niye bu konularda sorguluyor anlamıyorum
yap ama gerektiğinde yap, çalışıyorum diye çok para harcama, ortak yap demek istiyor yani kontrol edecek. şuan bana bırakıyor ama bıraktığı şey market harcamaları yani zaten ekstra para çok az kalıyor. biraz biriktirmeye çalışıyorum sadece.İlk kez çalışacaksanız eğer sizin maddi alışkanlıklarınız hakkında fikir alıyor gibi anladım ben aslında
Yeni durumu sizinle değerlendiriyor işte
Neyden rahatsız oldunuz?
Kendine harcama yapma mı demek istiyor yani eşiniz?
Keyfinize harcama yapsanız harcama mı der size yani?yap ama gerektiğinde yap, çalışıyorum diye çok para harcama, ortak yap demek istiyor yani kontrol edecek. şuan bana bırakıyor ama bıraktığı şey market harcamaları yani zaten ekstra para çok az kalıyor. biraz biriktirmeye çalışıyorum sadece.
Evlilikte senin paran benim param senin maaşın muhabbeti bence hoş değil siz şuan calismiyorsunuz mesela ama ikinizin parası eşiniz getirip size veriyor senin benim muhabbeti bence hoş değil eşinizin maaşı ile örneğin faturalar verilip kirada falan eğer eviniz yoksa sizin maaş ile birikim veya ihtiyaçlarınızı gönderebilirsiniz bunun planlamasını oturup yapmanız lazım ama evet kadınız erkeklere göre daha farklı bakım harcamalari oluyor ağda parfüm işte yok krem aseton gibi gibiben şuan çalışmıyorum. eşim aldığı maaşı eve bırakıyor. kartında da bir miktar para var o yanında ama yanımda nakit para bulunursa harcarım diyor bu sebeple bana bırakmayı tercih ediyor. bende gayet tutumlu veya cimri biriyimdir denebilir.
bende çalışmayı düşünüyorum ve maddi konu açıldığı zaman bana dedi ki kendine para ayırır mısın? evet tabiki kıyafet bakım vs. için falan ayırırım diyorum. o da gerektiğinde yaparsın tabi de kendin para kazanınca ekstra harcama yapar mısın diyor. paranın tamamen ortak olmasını ve bu kendim için olan harcamaları da ortak olarak harcama yapmamı istiyor. ben kendime para ayırıyor muyum ayırsam naparsın falan diyor. yani haklı belki ama bunları konuşması yine de sinirimi bozdu.
ben şuan durumumuz iyi olmadığı için bazı şeyleri almıyorum ama çalışırsam durumumuz iyileşecek ona göre davranıcaz dedim ama bilemiyorum şimdiden böyle konuşması beni gerdi.
üstelik ben tutumlu biriyim şuan durumumuz ancak fatura yeme içme bunları karşılıyor. farklı bir harcama yapmıyoruz giyim için yılda ancak iki kez harcamışımdır. tabi ki gelirimiz fazla olursa ona göre davranırım. niye bu konularda sorguluyor anlamıyorum
adamın bekarlıktan kalma borcunu ödedik napalımSiz de eşinizin sucuk almasına bile karsiydiniz.
Adama sucuk yedirmeyip kendinize kıyafet vs alma ihtimalinize bozulmuş bence.
bekarlıktan kalma borcunu ödedik yapacak birşey yoktuEşe sucuk almayın ama para kazanınca kendime harcayın deyin, güzelmiş
Keser döndü sap döndüadamın bekarlıktan kalma borcunu ödedik napalım
Siz de eşinizin sucuk almasına bile karsiydiniz.
Adama sucuk yedirmeyip kendinize kıyafet vs alma ihtimalinize bozulmuş bence.
Cimri olduğunu kim yazdı acaba?bekarlıktan kalma borcunu ödedik yapacak birşey yoktu
ben şuan çalışmıyorum. eşim aldığı maaşı eve bırakıyor. kartında da bir miktar para var o yanında ama yanımda nakit para bulunursa harcarım diyor bu sebeple bana bırakmayı tercih ediyor. bende gayet tutumlu veya cimri biriyimdir denebilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?