Ben de çiçeğime yuxugume kadar kendim almıştım,karşı tarafın yol parasını bile ben vermiştim ama ne kadar verici isen o kadar değersiz oluyorsun,karşı taraf ben neymisim havasına girip krndini bişey sanıyorevet aslında ben de sizin gibi düşünüyorum. ama sorun ne biliyor musunuz düğünü bile ben yapacağım sanırım.
Değil başka olaylar da olduğu için tabi bunu buraya anlatmam gayet yerinde bir tabirOğlan hanımcı havalandı
Çirkin yakıştırmalar değil mi sizcede
Karşımdaki kişinin sevdiğine inanıyorsam sorgulamazdimsoruma dürüstçe cevap verir misiniz benim yerimde olsaydınız hiç sorgulamaz mıydınız
evet aslında ben de sizin gibi düşünüyorum. ama sorun ne biliyor musunuz düğünü bile ben yapacağım sanırım.
Benim eşimde 10 bin civarı maaş alıyor. Ben evlenmeden önce çalışıyordum şimdi çalışmıyorum. Bir gün olsun benim maaşım benim param diye bir cümle kullanmadı. Hiç bir harcamama da neden diye sormadı. Evlenmek mesele değil, asıl mesele aile olabilmekte o zaman böyle şeyleri hesaplamak söz konusu etmek aklına bile gelmiyor. "biz" olabilmeyi başarmak lazım. Yaş, maaş denk olanı da gördük biz buralarda.arkadaşlar merhaba. 35 yaşında ve hiç evlenmemiş biriyim. 10 bin tl maaşım evim ve arabam ve bir miktar param var. bir süredir görüştüğüm biri var. kısa bir süre sayılır. aynı yaştayız ve hiç evlilik yapmamış. fakat benim yarım kadar maaş alıyor. evi arabası ve parası yok. ailesinin de durumu yok. yaa sizce çok mu alakasız biri kafam karışık. bu şekilde evlenen var mı
sonuçta dengim olan birini üniversite ya da işte bulurdum. ama olmadı. iş ve üniversite dışında karşıma benimle birebir aynı biri zor çıkar. çıkanlar da boşanmış yaşı büyük ya da çocuklu kişiler. dediğiniz gibi bu kişi ortalama. yani karşıma çıkma olasılığı bundan sonra da bu profil.Sizin imkanlarinniz bana gore ortalamanin uzerinde. Gorustugunuz kisinin se klasik halk dan bir ortalama.
35 yasinda borcsuz ev araba nakit para çok güzel imkanlar. Herkes bukadae kismetli olamiyor. Misal gorustugunuz kisi yada ben. Ama sonucta ortalama bir gekire sahip.
evet kariyerli ve maddi durumu iyi kişilerle evlenip 1 yılda boşandılar bazı arkadaşlarım.Benim eşimde 10 bin civarı maaş alıyor. Ben evlenmeden önce çalışıyordum şimdi çalışmıyorum. Bir gün olsun benim maaşım benim param diye bir cümle kullanmadı. Hiç bir harcamama da neden diye sormadı. Evlenmek mesele değil, asıl mesele aile olabilmekte o zaman böyle şeyleri hesaplamak söz konusu etmek aklına bile gelmiyor. "biz" olabilmeyi başarmak lazım. Yaş, maaş denk olanı da gördük biz buralarda.
Sanırım onda değil ama sizde sıkıntı yaratacak gibi geliyor... aylar yılar sonra bile tartışmalarınızda bunu yüzüne vurmayacağınıza güveniyorsanız -ki sizde bu sıkıntı olacak gibi duruyor- sorun çıkmaz bana göreyaşam standardım çok düşmez gibi geliyor. zaten çok da öyle dışarı çıkayım şunu bunu yapayım diyen biri değilim.ailemin durumu da fena değil. babam gerekirse destek olur. ama herşeyi benim yapmam sonrasında rahatsızlık yaratır mı diye düşünüyorum.
başkasının düşüncelerine takılmıyorum. bence siz de takılmayın. ay eşi şu mesleği mi yapıyor, ne der en son düşüneceğim şeyler.Hayır demem ama degil konumu yükseldiği için düşünün bir ortalama girdiğinizde ilk olarak ne iş yapıyorsunuz diye soruyorlar tabi ben alt üst olmuyormuyum zor eşim üst düzey çalışırken ben daha bi meslek sahibi olamamanın kendi paramı kazanamamış olmanın zorluğunu çekiyorum .
Size gelince bakin oraya bir kac madde yazdim aradığınız belli kriterler varsa tamamdir belki adam takilmaz maaş olayına ama saygısız ezik ukala biriyse tabi ki sorun olur
Kişiyle değil statü ve maaşıyla evlenince öyle olabiliyor ne yazık ki. Maaşını hesaplama yerine başka şeyler hesaplasalar böyle olmaz belki de..evet kariyerli ve maddi durumu iyi kişilerle evlenip 1 yılda boşandılar bazı arkadaşlarım.
arkadaşlar merhaba. 35 yaşında ve hiç evlenmemiş biriyim. 10 bin tl maaşım evim ve arabam ve bir miktar param var. bir süredir görüştüğüm biri var. kısa bir süre sayılır. aynı yaştayız ve hiç evlilik yapmamış. fakat benim yarım kadar maaş alıyor. evi arabası ve parası yok. ailesinin de durumu yok. yaa sizce çok mu alakasız biri kafam karışık. bu şekilde evlenen var mı
arkadaşlar merhaba. 35 yaşında ve hiç evlenmemiş biriyim. 10 bin tl maaşım evim ve arabam ve bir miktar param var. bir süredir görüştüğüm biri var. kısa bir süre sayılır. aynı yaştayız ve hiç evlilik yapmamış. fakat benim yarım kadar maaş alıyor. evi arabası ve parası yok. ailesinin de durumu yok. yaa sizce çok mu alakasız biri kafam karışık. bu şekilde evlenen var mı
mühendis. ileride maaşının artabileceğini söyledi.Verdiğiniz bilgiler yetersiz, Bu konuyu değerlendirmek için daha çok bilgi lazım.
şöyle ki adam 3-5 yıllık mühendistir, şimdi 5 alıyodur ama ilerde sana denk olabilir, yada 3-5 yıllık avukattır ama adını duyurdukça kariyerinde ilerleyebilir, bu gibi durumlarda sorun yapmazdım.
ama atıyorum adam düz memurdur, yada özel sektörde muhasebedir, ik dır falan bu gibi durumlarda kariyeri sana denk olmaz kolay kolay, ben bunu istemezdim.
burda herkes iyilik timsali bakma sen. Parayı veren düdüğü çalar diye atasözü bile var. Maddi yükün tümüyle benim üstümde olduğu bir evlilik istemezdim ben.
Kafanıza uymuyorsa görüşmeynarkadaşlar merhaba. 35 yaşında ve hiç evlenmemiş biriyim. 10 bin tl maaşım evim ve arabam ve bir miktar param var. bir süredir görüştüğüm biri var. kısa bir süre sayılır. aynı yaştayız ve hiç evlilik yapmamış. fakat benim yarım kadar maaş alıyor. evi arabası ve parası yok. ailesinin de durumu yok. yaa sizce çok mu alakasız biri kafam karışık. bu şekilde evlenen var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?