yani şöyle söyliyim gelinliği yüzüğü bile ben alabilirim.Ben de çiçeğime yuxugume kadar kendim almıştım,karşı tarafın yol parasını bile ben vermiştim ama ne kadar verici isen o kadar değersiz oluyorsun,karşı taraf ben neymisim havasına girip krndini bişey sanıyor
O kadar da kötü durumdaysa iyi düşünün bence,ben evlendim pişman oldum.Para yok yok deyip eve tikiyorlar,bişey alacaksınız en ucuzuna koşuyorlar.Ya bı de parasına sahip çıkamamış başarısız bir insan.İki ayda baglanmamissinizdir da zaten iyi düşünün denklik çok önemli.yani şöyle söyliyim gelinliği yüzüğü bile ben alabilirim.
En az 10 yıllık mühendis, ne mühendisi bilmiyorum ama maaş az . Bu bizi ilgilendirir mi ilgilendirmez. ama yatırım yaptım battım cümlesi ilgilendirir. parayı yönetmemek sorun, çabalamayıp kariyer yapmamak kabul edilebilir.mühendis. ileride maaşının artabileceğini söyledi.
Niye sırf evlenmek için mi ? Erkek kıymet vermiyor işte buna , ya çok saçma ve salakça biliyorum . Ama erkek emek ve para verdikçe kıymet veriyor.yani şöyle söyliyim gelinliği yüzüğü bile ben alabilirim.
Evlilikten önce alınanlar boşanmada paylaşılmıyorki neden öyle bir anlaşmaya ihtiyaç duymuşYaaa kötü bir örnek olacak ama yine de yazıyorum.Bir arkadaşım böyle bir evlilik yapmış, yaparken de baştan şart koşmuş.Srn yedin içtin kenara koymadım ben çalıştım ev araba aldım benimle bunlar için evlenmiyorsan sözleşme hazırladım imzala,hayat bu belli olmaz belki anlasamayacagiz.Adam bozulmuş ama imzalamış da..1 yıl sonra da bosanmislar..sözleşme imzalamak bence mantıklı
Kendisinin katkısı ne olacakmış evliliğinize peki teşrif etmek dışında?yani şöyle söyliyim gelinliği yüzüğü bile ben alabilirim.
üniversiteye geç gitmiş 6-7 yıllık meslek hayatı var.En az 10 yıllık mühendis, ne mühendisi bilmiyorum ama maaş az . Bu bizi ilgilendirir mi ilgilendirmez. ama yatırım yaptım battım cümlesi ilgilendirir. parayı yönetmemek sorun, çabalamayıp kariyer yapmamak kabul edilebilir.
ben tek başımayım diyor. kimim kimsem yok diyor.sonuçta ben bunları yaparken ailem sapasağlam arkamdaydı.Kendisinin katkısı ne olacakmış evliliğinize peki teşrif etmek dışında?
şimdi tek başına ya , evlenince ailesi ortaya çıkar merak etme.ben tek başımayım diyor. kimim kimsem yok diyor.sonuçta ben bunları yaparken ailem sapasağlam arkamdaydı.
baba ölmüş anne evlenmiş görüşmüyor.şimdi tek başına ya , evlenince ailesi ortaya çıkar merak etme.
Tek olmak çift olmak veya kimin maaşı daha fazla değil bence burada sorun olan. Maaşın fazlalığı veya yatırım sahibi olmamayı anlayabilirim. Sevince sorun da edilmez ama sizin erkek arkadaşınız evlilik için de bir çaba göstermiyor ki. Maaşı var sonuçta bi krediye bakar evliliğinize harcama yapması.ben tek başımayım diyor. kimim kimsem yok diyor.sonuçta ben bunları yaparken ailem sapasağlam arkamdaydı.
Niye sırf evlenmek için mi ? Erkek kıymet vermiyor işte buna , ya çok saçma ve salakça biliyorum . Ama erkek emek ve para verdikçe kıymet veriyor.
çöpsüz üzümbaba ölmüş anne evlenmiş görüşmüyor.
Adam da kendini yetiştirmiş takdir ettim.çok uç bir örnek ama, annemin bir arkadaşının kızı da aynen bunu yaptı. gelinliği, nikah masrafları, nikah yemeği vs hep ondandı.
hatta adam açıköğretimliydi, bilge adam meşhurdu o dönem, oraya gönderdi resmen meslek sahibi yaptı.
adam burada iyi bir yerde iş buldu. sonra dil öğrenmeye amerikaya gitti. orada iş buldu.
o arada çocukları da olmuştu.
neyse, şimdi adam amerikada iyi bir kurumda çalışıyor, kadın çalışmıyor hatta 2. çocukları oldu.
çok da iyi bir hayatları var.
resmen yatırım yaptı ve tuttu.
Buraya yazdıktan sonra benim de aklıma aynı şey geldi bilmem kiEvlilikten önce alınanlar boşanmada paylaşılmıyorki neden öyle bir anlaşmaya ihtiyaç duymuş
Muhtesem bir yorum..Benim eşimde 10 bin civarı maaş alıyor. Ben evlenmeden önce çalışıyordum şimdi çalışmıyorum. Bir gün olsun benim maaşım benim param diye bir cümle kullanmadı. Hiç bir harcamama da neden diye sormadı. Evlenmek mesele değil, asıl mesele aile olabilmekte o zaman böyle şeyleri hesaplamak söz konusu etmek aklına bile gelmiyor. "biz" olabilmeyi başarmak lazım. Yaş, maaş denk olanı da gördük biz buralarda.
evet dedi.çöpsüz üzümşaka bir yana, hevesinizi kırmak istemiyorum. ama normal bir ilişkiden daha fazla düşünülmeli. evlenelim dedi mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?