Evlilikte Maddiyat fikri 🤔

Amin çok teşekkür ederim

Üzgünüm

İncinmez olurmuyum hiç. Dile getirdim konuştum tamam hesap yaparız nereye ne veriyoruz diyor. Bu ay zam alacağım bakalım değişen ne olacak ayın 10'unu bekliyorum

aslında şeytan aldığınız zammı söylemeyin, onu kendinize ayırın diyor ama ne olursa olsun hoş bir tutum değil.
siz çalışmazken nasıl ödüyordu peki ? yanlış anlamadıysam çalışmayaa başlayalı çok olmamış.

Borçlar çok ben büyük borca girmek istemedim o yaparız dedi buna kızgınım sadece

8 aydır çalışıyorum. Biraz birikim yapıp başka yerden ev alıp taşınmak tı amacım Çünkü oturduğum Mahalle çok kötü kavga gürültü eksik olmuyor kendi evinde huzurlu değilim eşim araba alalım en kendi işimi yapayım İyi para kazanırım birikim yapar istediğimiz yerden ev alırız dedi. Ama Evdeki hesap çarşıya uymadı, 200 milyar kredi çektik 2 ay geçti motor arıza yaptı 10 milyar da onun ödemesi Kredi ödemeleri için maaş kartımı almıştı, maaş yatınca çeki ödemeleri yapıyor 200 TL de bana veriyor ben de borçlar yüzünden her şeyden zevk alamaz hale geldim

başka borcunuz var mı ? kredi kartı, ev kredisi vs gibi

aylik 2000 lira harclik verir esim.. sadece ihtiyaclarim icin.. zaten evin ödemelerine karismam.. Allah bereket versin ama zor yetiriyorum.. 200 lira nedir ya bi aksam yemek parasi.. bilemedim durumunuz nasil ama bana biraz bencillik gibi geldi
Aylık 2000 benim maaşım. Herkesin kazancı bir değil demekki

Çok ama çok teşekkür ederim yorum için.

Kart falan vermeyi sevmem hoşuma gitmiyor öyle harçlık almak. Kira fatura vs ödemeleri eşim yapıyor bende mutfak ve oğlumun ihtiyaçlarını karşılıyorum. Kalan maaşlarımızı da ben ayrı hesap açtım oraya atıyoruz eşim sevmiyor hesap kitap işlerini.

Sizde böyle yapabilirsiniz aslında o borçları ödesin sen evle ve çocuğunla ilgili harcama yap en azından kendini daha iyi hissedersin sonuçta öyle de desteksin böylede. Acil birşey olsa 200 lira nedir yani.

Esin biriktiriyordur sen merak etme. Sana 200tl harclik verdigine gore vardir bi yatirimi birikimi.
200tl ile butun ay idare eden bir kadina ben kendi maas kartimi bile verirdim, 5 senede ev alirdi bana

Burda asıl mesele maaş kartını vermeniz ya da ayda 200 lira harçlık almanız değil ki..
Eşiniz hesabını kitabını bilmiyor. Bu ne borç! Sizin fikrinizi aldı mı bu borcu yaparken?Ortak kararınız mıydı bu yatırım?
Değdi mi? Değecek mi bunca sıkıntıya, bunlara cevap verebiliyor içinizi rahatlatıyor mu? Yoksa "sen ver bakayım maaş kartını erkek işine karışma!" tavrında mı? Eğer gerçekten deli cesaretiyle çılgın işlere kalkışıp sürekli borçtan borca girecekse, sizi de kendisiyle böyle sersefil edecekse, senelerce haybeden çalışıp didinecek elinizde avcunuzda ise hiçbir şey olmayacaksa oturun bu evliliği enine boyuna düşünün derim! Mesele 200 liradan maaş kartından daha ciddi görünüyor burdan bakınca.

200 çok azmış gerçekten benim kartımda eşimde ama kredi kartım var birde hwsabımda 1000 tl para kalıyor.Tabi harcıyormuyum o kadar parayı hayır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…