- Konu Sahibi Evlat Kokusu
-
%100 katılıyorum. Buna benzer bir cevap yazacaktım ama siz zaten yazmışsınız.
İnanın böyle olsun istiyorum sadeceYani nedir bu derece teslimiyet?
200₺ yi nasıl belirlemiş? Sizin ihtiyaçlarınızdan nasıl emin olabilir?
Ben düzenli kuaföre giden bir kadın değilim. Kozmetiklerim de pahalı ürünler değildir sık makyaj yapmam. Alışverişe düşkün değilim. Ama bana asla yetmez 200₺
Biz de borç ödüyoruz. Her ay eksiye düşeriz. Eşimle kartlarımız duruma göre birbirimizin eline geçer. Kimde varsa ondan çekilir kartın bende duracak muhabbeti olamaz..
Bir şey alacağım zaman eşimden izin veya harçlık istemem..
Ben sadece akrep burcuyum hiçbir özelliği taşımamKonuyla tam ilgisi yok ama tanıdığım bütün Akrepler baskın karakterler. Beni şaşırttınız.
Bu nasıl evlilik?
Çalışıp para kazanıyorsunuz ama borçtan, ödemelerden haberiniz yok.
Evlilik bu değil yalnız.
Belki kocanız sizden aldığı parayı ailesine gönderiyor.
Bu kadar saflık fazla.
İşi bırakma gibi bir lüksüm yok çünkü çocuğum için çalışıyorum. Biz ne hedefledik ne oldu aslında bukadar borç olacağını bilemezdim. Okadar bunalım bir hayat ki sadece kızımla mutlu olup ona gülümsüyorum
Canim 200 tl nedir ya?Sana tek önerim maaş kartını verme.Ben kartını istiyorum nereye ne ödemë yapılacaksa yardimci olurum de ama maaş kartinin onda olmasini kabul etmeMerhaba hanımlar.
Sorum evlilikte maddiyat nasıl olmalı mesela ben çalışıyorum 8 aydır Onun dışında ev hanımıydım.
Maddiyata alakalı herşey eşime ait faturalar, alışveriş, mutfak masrafı, çocuğun ihtiyaçları falan. Onun dışında kredi borcu var hepsini eşim ödüyor. Benim maaş kartım onda durur maaşım yatınca 200tl verir bana 1 ay onunla idare ederim. Çalışıyorum sonuçta ufak tefek birikimler yapmak istiyorum ama 200tl 1 ayda bitiyor. Arttırıp birikim yapamıyorum sizler birikim yapabiliyormusunuz? Yada herşeyi eşim yapmasa kendi maaşımla belirli ödemelermi yapsam böyle birikim yapmadan çalışmak zor geliyor 4 yıllık bi borç var. Belki farklı fikirler olur diye buradan sormak istedim sizlere.
Pardon! Trajikomik olan ne????
Borcu beraber yüklenmek çalışıp beraber ödemek yemek içmek çok güzel. Ortak hayat evlilik budur zaten. Ama aklınız yetmezmiş gibi kartın onda durması lütfeder gibi içinden 200 vermesi beni rencide ederdi. Borçlar için çeker getirir eline verirdim ödemesi için ama kart bende dururdu. Çalışmayı beceriyorsanız para yönetimi çekip getirmek veya getirmeden bankadan borcu ödemek de becerebileceğiniz şeyler. İki şeyi merak ettim kart ona ne zaman nasıl geçti nasıl kabul edip al dediniz verdiniz ona? Ve Maaşınız asgari mi 200 veriyor?Merhaba hanımlar.
Sorum evlilikte maddiyat nasıl olmalı mesela ben çalışıyorum 8 aydır Onun dışında ev hanımıydım.
Maddiyata alakalı herşey eşime ait faturalar, alışveriş, mutfak masrafı, çocuğun ihtiyaçları falan. Onun dışında kredi borcu var hepsini eşim ödüyor. Benim maaş kartım onda durur maaşım yatınca 200tl verir bana 1 ay onunla idare ederim. Çalışıyorum sonuçta ufak tefek birikimler yapmak istiyorum ama 200tl 1 ayda bitiyor. Arttırıp birikim yapamıyorum sizler birikim yapabiliyormusunuz? Yada herşeyi eşim yapmasa kendi maaşımla belirli ödemelermi yapsam böyle birikim yapmadan çalışmak zor geliyor 4 yıllık bi borç var. Belki farklı fikirler olur diye buradan sormak istedim sizlere.
Bu durumda bile bana normal gelmedi. Her şekilde borc ödemeye, hayatı beraber göğüslemeye varım. Her gider beraber karşılanabilir ama benim kartım bende durmalı gereken yere ben çeker veririm. Ya da zaten otomatik ödeme dedir.Valla canım benim ayda 7 bine yakın maaşım var eşim de çalışıyor ama o ev kredisi başka ödemeler o kadar çok ki benim maaş öylece gidiyor benim maaş kartım da eşimde ben verdim çünkü zaten maaş yatar yatmaz borçlara gidiyor. Kalan ne kadar para varsa lazım oldukça eşimden alıyorum zaten kredi kartını kullanıyorum. Borçlar bitene kadar idare et derim eğer bizimki gibi fazla para kalmıyorsa ama eğer para kalıyorsa da eşin sana az veriyorsa hakkını söke söke al derim.
İşi bırakma gibi bir lüksüm yok çünkü çocuğum için çalışıyorum. Biz ne hedefledik ne oldu aslında bukadar borç olacağını bilemezdim. Okadar bunalım bir hayat ki sadece kızımla mutlu olup ona gülümsüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?