- 5 Mayıs 2013
- 33.842
- 41.292
- 798
- Konu Sahibi Evlat Kokusu
-
Konuştunuz mu?Dün akşam sağlık nedeniyle ilgili kendi Annemde kaldım bugün eve gittiğimde konuşmayı düşünüyorum
Başladığım 2. Ay istediBorcu beraber yüklenmek çalışıp beraber ödemek yemek içmek çok güzel. Ortak hayat evlilik budur zaten. Ama aklınız yetmezmiş gibi kartın onda durması lütfeder gibi içinden 200 vermesi beni rencide ederdi. Borçlar için çeker getirir eline verirdim ödemesi için ama kart bende dururdu. Çalışmayı beceriyorsanız para yönetimi çekip getirmek veya getirmeden bankadan borcu ödemek de becerebileceğiniz şeyler. İki şeyi merak ettim kart ona ne zaman nasıl geçti nasıl kabul edip al dediniz verdiniz ona? Ve Maaşınız asgari mi 200 veriyor?
MerhabaKonuştunuz mu?
Evet konuştum canım. Kartım 5 6 aydır sende bende bu evin borcunu, giderini düşünmesem çalışmazdım dedim. Ben senin kartla kendime özel harcama yapmıyorum idare ediyorum en az senin kadar. Traşım yemem içmemden kısıyorum biz aileyiz sende bende durması fark etmez sana para lazım olsa borç yapar yine bulurum oldu açıklaması..Konuştunuz mu?
Çevremde okadar alışmışı varkiRica ederim şu erkek milletini kadın parası yemeye alıştırmayın..!!
Evlilikte bir eziyet bana göre200 tl derken?
Şaka mı bu?
Yoksa kendinize ettiğiniz eziyetin öbür adı mı?
Konuştum evet kartın sende bende durması farketmez diyor ikimizin toplam aldığı 6000tl krediler, faturalar, mutfak masrafı, İnternet, çocuğun masrafı derken sana fazlası kalsa zaten kalan bizim paramız derim oldu açıklaması. Bu evlilik nekadar zor borç sorumluluk bitmiyor çok çok ağır bir yük bana göreEvlat Kokusu ne yaptiniz konuştunuz mu ?
Haklısın canım, sende bende durması fark etmez ver bundan sonra ikimizin kartı da bende dursun deyin.Konuştum evet kartın sende bende durması farketmez diyor ikimizin toplam aldığı 6000tl krediler, faturalar, mutfak masrafı, İnternet, çocuğun masrafı derken sana fazlası kalsa zaten kalan bizim paramız derim oldu açıklaması. Bu evlilik nekadar zor borç sorumluluk bitmiyor çok çok ağır bir yük bana göre
Şaka gibi.. Resmen çalışıyorsun ve kartı vermiyor istiyorsun yine vermiyor istediğinde vermesi lazım madem kartın kimde kaldığının önemi yok sende dursun ozaman ikiside... Ev hanımları bile eşinden daha fazla para alıyor çalışan bir bayanın böyle ezilmesi.. şaka gibi çok üzücü...Konuştum evet kartın sende bende durması farketmez diyor ikimizin toplam aldığı 6000tl krediler, faturalar, mutfak masrafı, İnternet, çocuğun masrafı derken sana fazlası kalsa zaten kalan bizim paramız derim oldu açıklaması. Bu evlilik nekadar zor borç sorumluluk bitmiyor çok çok ağır bir yük bana göre
Kartı işe
Başladığım 2. Ay istedi
Merhaba
Evet konuştum canım. Kartım 5 6 aydır sende bende bu evin borcunu, giderini düşünmesem çalışmazdım dedim. Ben senin kartla kendime özel harcama yapmıyorum idare ediyorum en az senin kadar. Traşım yemem içmemden kısıyorum biz aileyiz sende bende durması fark etmez sana para lazım olsa borç yapar yine bulurum oldu açıklaması..
Farketmiyorsa kartı alın oradan kendinize en az 500 ayırın sonrasında ödemelerde yardımcı olun.Konuştum evet kartın sende bende durması farketmez diyor ikimizin toplam aldığı 6000tl krediler, faturalar, mutfak masrafı, İnternet, çocuğun masrafı derken sana fazlası kalsa zaten kalan bizim paramız derim oldu açıklaması. Bu evlilik nekadar zor borç sorumluluk bitmiyor çok çok ağır bir yük bana göre
Hesap kitabı önünüze döktü mü?Kartı işe
Başladığım 2. Ay istedi
Merhaba
Evet konuştum canım. Kartım 5 6 aydır sende bende bu evin borcunu, giderini düşünmesem çalışmazdım dedim. Ben senin kartla kendime özel harcama yapmıyorum idare ediyorum en az senin kadar. Traşım yemem içmemden kısıyorum biz aileyiz sende bende durması fark etmez sana para lazım olsa borç yapar yine bulurum oldu açıklaması..
kartım bende dursun kendimi kötü hissediyorum diyinKonuştum evet kartın sende bende durması farketmez diyor ikimizin toplam aldığı 6000tl krediler, faturalar, mutfak masrafı, İnternet, çocuğun masrafı derken sana fazlası kalsa zaten kalan bizim paramız derim oldu açıklaması. Bu evlilik nekadar zor borç sorumluluk bitmiyor çok çok ağır bir yük bana göre
Tatmin etti mi sizi bu açıklama? Söz bir yere kadar oturup hesaplayın nereye ne kadar gidiyor.Kartı işe
Başladığım 2. Ay istedi
Merhaba
Kendine kredi kartı istiycem madem öyle ordan harcama yaparım dedim oda borç ödenir dedimFarketmiyorsa kartı alın oradan kendinize en az 500 ayırın sonrasında ödemelerde yardımcı olun.
Bende o zaman bi kredi kartı çıkarayım onun ödemesini de ilave edelim bitmeyen borçlarımıza dedim otomatik ödeme talimatı da veririm 5 6 aydır idare ettim dedim ya burada okadar bayana danıştım kimsenin kartı eşinde değilTatmin etti mi sizi bu açıklama? Söz bir yere kadar oturup hesaplayın nereye ne kadar gidiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?