- 17 Ağustos 2016
- 316
- 816
- 103
- Konu Sahibi Evlat Kokusu
-
Açık hesap olarak taksit yapılan yerler var borç olarak onları çekip götürüp elden vermek gerekiyor. Ben de yoğun çalıştığım için zaman ayıramıyorum eşim hallediyor. Bu durumdan hiç rahatsızlık duymadım şimdiye kadar zaten ben verdim kartı da. Tabi herkesin fikrine saygılıyım:)Bu durumda bile bana normal gelmedi. Her şekilde borc ödemeye, hayatı beraber göğüslemeye varım. Her gider beraber karşılanabilir ama benim kartım bende durmalı gereken yere ben çeker veririm. Ya da zaten otomatik ödeme dedir.
Evi hipotek gösterdik bunu biliyorumbence parasizligi borcu ceken tek sen varsin, kocanin durumu gayet iyi gibi. banka kara kasina kara gözüne vermedi dimi o krediyi. bankaninda güvendigi bir birikimi yada geliri var ki esinin verdi. adam seni ayakta uyutuyo....
İnsan oğluna yaranılmıyor bu bir gerçek...Canim 200 tl nedir ya?Sana tek önerim maaş kartını verme.Ben kartını istiyorum nereye ne ödemë yapılacaksa yardimci olurum de ama maaş kartinin onda olmasini kabul etme
Dün akşam sağlık nedeniyle ilgili kendi Annemde kaldım bugün eve gittiğimde konuşmayı düşünüyorumKonu sahibi eşinizle konuştunuz mu yoksa çekindiğiniz için yine tek kelime bile etmediniz mi ?
Bekarken seni çalıştırma diyordu banaO kadar çalışıp yoruluyorsunuz da size sadece 200tl mi veriyor? Yapmayın etmeyin....
Bende aldığım asgari ücretin çeğreği için çalışıyorumÇalışmıyorum evimiz kira değil eşim asgari ücret alıyor ve yarısını bana veriyor sen düşün halini...
Asgari ücrertin çeyreği 500 tlydiBende aldığım asgari ücretin çeğreği için çalışıyorum
Allah herkese herşeyin hayırlısını versinAsgari ücrertin çeyreği 500 tlydi(
Amin canım ama sen yinede eşine karşı kötü konuşma sakin ol onun harcamaları nasıl belki oda kendine harcamıyordur anlayalım ona göre davran.Allah herkese herşeyin hayırlısını versin
Yok tartışma değil sadece 200tl de olsa o kartı bana verse o benim emeğimAmin canım ama sen yinede eşine karşı kötü konuşma sakin ol onun harcamaları nasıl belki oda kendine harcamıyordur anlayalım ona göre davran.
Böyle uyumlu evliliklere hep özendim örnek olarak sundum ona 1 ay verdi kartı sonra lazım diyip istediNasıl yani ?
Bütün 1 ay boyunca 200 tl için mi çalışıyorsunuz ? Kaldı ki, bir kuaföre gitseniz ayda 150 liradan aşağı tutmuyor..
Bakınız ufak bir hesap.. Geçen gün gittim; komple ağda + kaş + bıyık + manikür + pedikür = 230 tl
Ayrıca sizin kartınız neden eşinizde ? bende çalışıyorum üzerimizde şuan 230 milyar borç var inanın.. ve ona rağmen ben istemiyorsam borca para vermek zorunda değilim..
3 kredi var üzerimizde 1 ini ben ödüyorum kalan 2 sini eşim ödüyor, faturaları o ödüyor aylık market alışverişine ben çıkıyorum. aylık 400-500 lira kendime harcıyorum.. 300-400 tl de her ay birikim yapıyorum.. Bence ödemeleri paylaşın ve maaş kartınızı alın, öyle saçmalık olmaz.
Bir arkadaş söylemiş ve çokta doğru evin sorumluluğu erkeğin üzerinde ben istemezsem ne çalışırım ne kredi öderim, ne münasebet. Tabi ki hayat müşterek, ama böyle müştereklik olmaz ben 200 tl ile geçineceğim ne o sözüm ona borç var hadi ya
Huzursuzluk tatsızlık olucak evet. Yaptığım iş hesap işi zaten bekarken çalıştığım firma çağırdı geri ama zaten borç var huzursuzluk olmasın dedim ilk başta öyle de devam etti.. 8 aydır idare ettik der der der işte...Esınız veliniz mi, siz bes yasında mısınız.
Calıs cabala didin, adamın insafına kalsın harcayacagın para, normal mi sizce bu?
200tl nedir ayrıca?
Calısacak kadar kadın ve olgunsunuz ama paranızı idare edemeyecek kadar, kapasiteniz yok mu? Kart adamda duruyor.
Anlamıyorum sizi. Ve anlamayacagım da.
Neden kendinize bunu reva yoruyorsunuz aklım almıyor.
Kartınızı alın. Ama sizde biliyorsunuz kartı alırsanız veya isterseniz adam size dusman olacak.
Bende ailemden öyle gördüm yıllardır..200 TL nedir yahu
Maas kartımı kimseye vermem.
Evlilikte sorumluluk bölüşülür tamam da bu şekilde değil.
İnternet bankacılığı kullan canım onun hesabını görürsünİşte böyle olmak istiyorum ben kafa yoruyorum sen eksikleri söyle yeter diyor. Bişey al desem alır o ayrı bişey ama nereye ne borç gidiyor bilmiyorum
+1Eşinizin aylık kazancı ne kadar biliyor musunuz ?
Benim eşim maaşını alınca 800 tl veriyor bana harcamalar için inanın 3. hafta tüm para bitiyor. Hatta bazen kartla bile harcama yaptığımız oluyor. Ve eşim maaşından kendisi için sadece 100 tl alıyor. Bazen bazı erkeklere haksızlık yapıldığını düşünüyorum Hepsi bir değil ama şu zamanda ev geçindirmek o kadar zor ki. Bu platformda herkes maddi olarak denk değil. Sizin aylık 200 tl aşmanın kimisi için azken kimisi için çoktur. Bu kıyaslamalar yerine düşünmeniz gereken şey eşiniz size 200 verirken kendisine ne ayırıyor ? Kendinizi doldurmadan önce nedir ne değildir onu anlamaya çalışın bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?