Bence bir an önce ikna edin.İş hayatı sana göre değil, çalışırsan ben huzursuz olurum, ev işlerini kim yapcak...bunun gibi sebepler.onların kültüründe kadınların çalışması ters çok mücadele ettim ama artık kabullendim bu durumu. ihtiyacımız yok çok şükür ama kendi paramı kazanmak bi başka olurdu tabi. o kadar oku yüksek lisans yap iş hayatını tatmadan ev hanımı ol. koymuyor değil.
Kızlar yeni evliyim ve eşimle para konularını konuşmaya çok çekiniyorum.ailemin yanında bu konular hiç konuşulmazdı alışık değilim yani şimdi açılınca hemen kapatmak istiyorum maddi konuları ama evlilikte ille konuşulması gerekiyo tabi.iyi bi kariyere sahibim ama eşim istemediği için çalışmıyorum bana aylık belli bi para veriyo ev ihtiyaçları ve kendim için ama hesabımı pek bilemiyorum ayın yarısında nerdeyse benim param bitiyo siz nasıl yönetiyosunuz bütçenizi aylık mı yoksa harçlık mı alıyosunuz ne kadar harcama yapıyosunuz? Kişisel gideriniz ne?Ben savurgan biri miyim merak ediyorum bazen eşim bu tarz imalarda bulunuyo gibi geliyo alınıyorum ama belki de öyleyimdir
İyi bir kariyer sahibisiniz ve calışmıyorsunuz pek inandırıcı gelmediKızlar yeni evliyim ve eşimle para konularını konuşmaya çok çekiniyorum.ailemin yanında bu konular hiç konuşulmazdı alışık değilim yani şimdi açılınca hemen kapatmak istiyorum maddi konuları ama evlilikte ille konuşulması gerekiyo tabi.iyi bi kariyere sahibim ama eşim istemediği için çalışmıyorum bana aylık belli bi para veriyo ev ihtiyaçları ve kendim için ama hesabımı pek bilemiyorum ayın yarısında nerdeyse benim param bitiyo siz nasıl yönetiyosunuz bütçenizi aylık mı yoksa harçlık mı alıyosunuz ne kadar harcama yapıyosunuz? Kişisel gideriniz ne?Ben savurgan biri miyim merak ediyorum bazen eşim bu tarz imalarda bulunuyo gibi geliyo alınıyorum ama belki de öyleyimdir
İş hayatı sana göre değil, çalışırsan ben huzursuz olurum, ev işlerini kim yapcak...bunun gibi sebepler.onların kültüründe kadınların çalışması ters çok mücadele ettim ama artık kabullendim bu durumu. ihtiyacımız yok çok şükür ama kendi paramı kazanmak bi başka olurdu tabi. o kadar oku yüksek lisans yap iş hayatını tatmadan ev hanımı ol. koymuyor değil.
Aldığı eğitiminden bahsetmişHani iyi kariyeriniz vardi? Iş hayatini tatmadan nasil iyi kariyer sahibi olunuyor merak ettim?
Katılıyorum . Guzel kariyeriniz varsa neden gençliğinizi en verimli zamanlarınızı heba ediyorsunuz ?Hem çalıştırmayıp hem imada mı bulunuyor ne bekliyormuş acaba. Birde güzel kariyeriniz varmış yazık etmeyin çalışın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?