- 13 Mayıs 2011
- 3.943
- 3.661
- 373
Bu tepkiniz çok yersiz.Elbette çok iyi biri benden daha iyilerine layıktır ama Allah birbirimizin gönlüne düşürmüş Kusura bakmayın.Ben bir hakaret Yada küçümsemede bulunmadım okuduysanız çevrem problem yapıyor ben değil yazmıştım.Bu devirde ailesi olmadan iki yıllıkta olsa okumuş, halende bir şekilde yükselmeye çalışıyor...
Üstüne birde biri kız biri erkek iki kardeşine bakıyor öylemi?
Yani bir şekilde bir çaba bir gayret içerisinde.
Haklısın denk değilsiniz.
O senden çoook daha iyilerine layık!
Benim tepkime yersiz diyorsunuz ama yorumların çoğunda avukat olduğunuz için sizin lehinize denk olmadığınızı söylemişler (KK adaleti işte ne beklersin), ve o yorumlara yorumun yersiz demiyorsunuz... Çevreniz adamı küçük görüyor ama onlarada laf yok. Ama benim yorumum yersiz. Peki.Bu tepkiniz çok yersiz.Elbette çok iyi biri benden daha iyilerine layıktır ama Allah birbirimizin gönlüne düşürmüş Kusura bakmayın.Ben bir hakaret Yada küçümsemede bulunmadım okuduysanız çevrem problem yapıyor ben değil yazmıştım.
Hayır sizin yorumunuz da elbet çok değerli demek istediğim ben asla küçük göremem kimseyi haddime de değil zaten.Siz biraz sert bir tepki verdiniz ve bende üzüldüm.Herkes yorum yapıyor burada ayrıca hiçbir yorumda o sende daha iyilerine layık yazısını görmedim.Sizin düşünceniz bu saygı duyuyorum tabiBenim tepkime yersiz diyorsunuz ama yorumların çoğunda avukat olduğunuz için sizin lehinize denk olmadığınızı söylemişler (KK adaleti işte ne beklersin), ve o yorumlara yorumun yersiz demiyorsunuz... Çevreniz adamı küçük görüyor ama onlarada laf yok. Ama benim yorumum yersiz. Peki.
Ailem okuduğum bölümden ötürü diyor yoksa hakir görmekten değil.Babam bir okulda idareci annemde üniversite mezunu Hani kültürlü insanlar ondan bize denk olsun diyorlar.Yoksa kötü niyetten Yada hakir görmekten değil herkes çocuğu en güzel yerlerde olsun ister Yoksa.Tanıdıkça onu seveceklerini düşünüyorum AslındaBazı hukuk mezunları işsiz geziyor maalesef , hakime olmak o kadar kolay değil.Çocuğu hakir görmesin aileniz , kimin ne olacağı belli olmaz.
Bütün bölümlerde işsiz insanlar var önemli olan kişinin azmi.Bazı hukuk mezunları işsiz geziyor maalesef , hakime olmak o kadar kolay değil.Çocuğu hakir görmesin aileniz , kimin ne olacağı belli olmaz.
Yanlış anladınız şuan markette çalışıyor inşAllah polisliğe hazırlanıyor oda olmazsa dgsye tekrar hazırlanacak ömrü boyunca markette çalışmayacak ki çalışsa bile benim param onun parası Yok elimden geleni yaparım bu farkı hissetmemesi adına.tabi dediğiniz gibi şuan böyle düşünüyorum ama iş ciddiyete binince ne olur Allah bilirİleride kocaman komplekslere gireceğini düşünüyorum hadi çok iyi çok eşitlikçi biri böyle yapmadı. Anne yok baba yok. Kardeşleri nolacak düşündün mü hiç? Ben evlendim siz kendiniz yaşayın mı diyecek? Bi marketten aldığı para ne kadar ki hem kendi evine hem kardeşlerine yetsin.
Evlenirsen o artık tek bakmayacak kardeşlerine birlikte bakacaksınız birlikte yaşayacaksınız. Gelirinizdeki uçurum farkı da düşününce sen hepsine birden bakacaksın. Yeri gelecek okutacak yeri gelecek evlendireceksin. İnsan niye yapar ki bunu kendine? Git dengini bul. bugün seviyosun sorunlar çıkınca sevmiceksin.
Canım polis olsun da atansın da sen mezun ol da diye devam etmek istiyorum. Zaten kaç yıllık ilişkin var senin okulun bitsin evlenelim diyor. Elde yok avuç da yok hiç bir şeyi kesin değil. Bu arada çok tepki almak istemiyorum benim fikrim bu 2 yıllık okullardan geçenlerle polislik giderek çığırından çıkan bir meslek oluyor. Düşünmeden hareket eden şiddet yanlısı kolluk kuvvetleri yetiştirdiler.Yanlış anladınız şuan markette çalışıyor inşAllah polisliğe hazırlanıyor oda olmazsa dgsye tekrar hazırlanacak ömrü boyunca markette çalışmayacak ki çalışsa bile benim param onun parası Yok elimden geleni yaparım bu farkı hissetmemesi adına.tabi dediğiniz gibi şuan böyle düşünüyorum ama iş ciddiyete binince ne olur Allah bilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?