Evlilikte Monotonluk

Direk konusmasaniz bile birseyler yapmayi siz saglayin birseyler planlayin.cinselligin de daha sik olmasini saglayin bir sekilde.

bunları onunla konuşsanız belki hala bitmeyen şeyler vardır

Konusmak istedigimi söyledim konusmak istemedigini söyledi. Üstlemiyecegim simdilik. Kirgin. Zamana ihtiyaci var.

Kocan olacak adam mı kırgın. Ya yuh diyorum başka bişey demiyorum. Adam sizi bu güne kadar eş.olarak kadın olarak görmeyi.bırak insan olarak bile değer vermedi. Şimdi o mu kırgınmış
Ben sizin konularının hep biliyorum
Bu adam ve ailesi sizi hiç sevmedi.istemedi
Ya da siz öyle anlattınız. Nasıl bu kadar bu adama karşı bağımlı hale geldiniz kaçan kovalanır olmuş sizinki sadece bu başka bişey değil.
Bu adamı sevdiğiniz onda biri.kadar bile kendinizi sevmiyorsunuz ki siz. Kendinizi azıcık sevseniz katlanmazdınız
Ya da baştan beri herşeyi abartılı anlattınız. Yok öyle değilse bırakın ablacığıyla mutlu.mutlu otursun.

Hicbirseyi abartarak anlatmadim hatta eksik anlattim. Kendime güvenim kalmadi. Kebdimden vazgecmis gibiyim. Ama izin vermemeliyim. Kendi ayagim üzerinde durmaliyim. O isterse arar ve gelir. Istemezse ben artik kosmayacagim pesinden. Bende kirginim onun oldugu kadar belki daha fazla.

Nasil ayakta kalacagim? Nasil kendime güvenimi kazanacagim? Kebdime ceki düzen vermem gerek. Kendimi saldim. Kendine ceki düzen verip inadina karsisina cikacagim. Kendisi kaybettiklerini görsün.

Nerden baslayabilirm?

Kendinize güvenerek başlayabilirsiniz.
Kendinize özen gösterin.
Kendinize bakın ve en önemlisi kendinizi sevin.

Biraz araştırın, kitap okumayı seviyorsanız okuyun, kendi geliriniz var mi? Yoksa bir işe girebilirsiniz. Kafanızı dağıtacak sizi yormayacak bir is olabilir.
Kitapevleri gibi.

Zamanla toparlarsınız. Özgüvenin yerine gelir.
Kendi maaşını alınca daha güçlü hissedersin.

Sonra baktın yürümüyor yolları ayırırsanız sizin için en sağlıklısını bulmuş olursunuz.

9 yildir esimle beraberim. Bu devrelerden geçtik.
Onceleri telefonla ilgilenmesine falan kizardim. Sonra kendim de ilgilenmeye basladim.
Dizi izlerim vs. Önceden isterdim ki her şeyi birlikte yapalım. Ama bu mümkün mü? Benim zevk aldığım şeyler onu sikabilir, onunkiler de beni. Annenle bile sürekli bir arada olmak istemedim odana kapandığın olurdu esinle neden sürekli dipdibe olacaksin ki dedim?bunu sorun etmeyi biraktim.
Çocuklardan sonra yavaş yavaş yataklar da ayrıldı. Oğlum ve kızım ikisiyle yatıyorum.
Baktim seks dışında paylaşımimiz kalmamış.
Dir dir ederek değil durumu yöneterek el koydum.
Her akşam aynı yatakta yatmayacak olsak da yatakta 10 dk zaman geciriyoruz. Öpüşerek konuşarak sarılarak sevişerek vs nasıl olursa olsun uyanık ve birbirimizi hissederek her akşam. Ki genelde 10 dk diye basladigimiz zamanlar baktim 1 saate cikmaya baslamis.
Böylece yatağa daha erken gitme ihtiyacı hisseder oluyoruz.

Haftada bir film aciyoruz internetten ikimizin de sevecegi.
Her aksam cay demlemeye calisiyorum. Cqy muhabbeti de guzel.
Bosanmaya meyleden evliligim gittikce guzel bi hal almaya basladi.
En onemlisi suclayici dille degil yapici dille konusmak ve EMPATİ.
Ben hep dilimden kaybettim. Simdi yapici dille konustukca esim de dilini duzeltmeye basladi.

birakin monoton olsun evlilik? O monotonlukta mutlulugu yakalamak onemli olan.

Esim cep telefonla ugrasirdi bu sefer bende elime telefon alirdim. Ben yanina sarilirdim o anda saeilmak istemezdi geri cekilirdim. Ama o bana yanastifinda suandada ben yalniz kalmak istiyorum dedigimde. Sen beni sevmiyorsun. Sen bana yakin davranmiyorsun derdi. Bende derdim sen kebdine bak. Ne yapiyorum ki derdi.

Gercekten psikolojik tedavi görüyorum ilac kullaniorum. Bana biraz zaman ver demistim. Ama kizip durdu. Bu sefer bende fevrilestim kizdim. Ikinizinde hatalari var. Düzeltmek ustedim ama hic o firsat olmadi. Bakalim konusursa düzelirse olabilir belki. Ama zamanla belli olacak sanirm.

Kendime ceki düzen vermek istedim. Zamani vermedi bana. Belkide ben ona zaman vermedim.

Konusmak istedigimi söyledim konusmak istemedigini söyledi. Üstlemiyecegim simdilik. Kirgin. Zamana ihtiyaci var.

konuşmadan da hiçbirşey düzelmiyor ki canım. Allah yardımcın olsun ama ben senın yerınde olsam bıraz kendıme bakar ve işe baslardım

konuşmadan da hiçbirşey düzelmiyor ki canım. Allah yardımcın olsun ama ben senın yerınde olsam bıraz kendıme bakar ve işe baslardım

Suanda psikolojik tedavi görüyorum. Doktorum simdilik calismami istemiyor.kendime bakmak istiyorum nerden baslasam bilemiyorum.

Suanda psikolojik tedavi görüyorum. Doktorum simdilik calismami istemiyor.kendime bakmak istiyorum nerden baslasam bilemiyorum.

part tıme bıle olsa çalışmak sızı dınlendırır bence .. fiziksel olarak baslayabılırsınız kuaför saç makyaj vs bunlarda kadınlara ıyı gelen seyler

ıyıce bır konuşşasnız belkı duzelır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…