Evlilikte Monotonluk

Cok igreniyordu bir tüy görse kizmaya basliyordu.inanirmisin kendime hic güvenim kalmadi. Benden sömürecegi alacagi birsey kalmayinca en uhtiyacim oldugu dönemde birakti gitti. Terk etti. Hic beraber vakit geciremedim ki onunla. Hic yalniz degildik ki. Hep ailesi önde geldi.

Çok bile katlanmışsın. Sen değerlisin

Bana hic birsey olmaz turkuaz ne yaparsan kendine yaparsin. Bu sözümü hic bir zaman unutma dedi.

Cok sabir etmissin, hala ailenin yanindamisin?

Ailemlerin yaninda kaliyorum suanda. Cok kötüyüm ama üc gündür agzima lokma girmiyor. Migdem icimdeki herseyi disari kusuyor. Icim bombos. Cok kötüyüm aslina bakarsaniz. Cok sevdim. Kiymet bilmedi. Belkide sevgimi gösteremedim. Hakli oldugubtek nokta sinirlenince cirkinlesmem. Ama bu hale o soktu beni.

Böyle çocuklar evlenmesin. Tabi ki aile önemli yanımızda olacaklar. Biz onların yanlarında olacağız. Ama herşeyin sınırı olmalı yaa.

İnşallah en kısa zamanda kurtulursun. Böyle adamlardan koca olmaz. Hep takip ediyorum konularını, o ablası da bu vebali odeyemez. O kocan da. Hastalıklı Bunlar. Seni de hasta ettiler. Rabbim sana kuvvet versin. En az hasarla kurtul.

resmen kendini parçalamışsın bu adam için değmez, zaten o seni yıllar önce bırakmış, kafasında bitirmiş, şu süreç zor olsada insan dibe batmadan yükselmezmiş, senin için artık yükselme zamanı, bunu şuan görmüyorsun tabii ama en yakın zamanda görürsün umarım

bu insanları da anlamıyorum. Desene kardeşine oğlum her izin gününde koşa koşa bana gelme senin evin barkın karın yokmu diye. ondan sonra gelin görümceyi sevmez haksız olur

ona onun gibi davranarak hatasını az da olsa göstermeye başlamışsınız.ruhen güçlenin ancak davranışlarınız böyle kalsın bence

Siz nerde hata yapmışsınız biliyor musunuz? Bir başkasına bu eşiniz olur bu aileniz olur hatta çocuğunuz olur ama sizin dışınızdaki birine kendinizden daha fazla önem vermek olmuş. Önce kendinizi önemseyin kendinize saygı duyun aynaya baktığınızda kendinizi sevin. Çocuğunuz dahi ben nerede hata yaptım diye dövünen bir anneyi aciz zavallı olarak görür. Karşısında dik duran kendine saygısı olan bir anne görmek ister. Siz güçlü olun yazık değilmi size. Çok mu önemli o kişi hayatınızda olmadı yol verin gitsin.

ay çok sinirlendim ablası mı öğretiyormuş kadınlığı aaaaaaaaaaaaa sabah sabah yangın var diye bağırıcam kızım boşasana bu iti.
Ablasıyla arasında sapıklık derecesinde bir bağımlılık var eski konularına bir göz atın

Süpersin . Bu yoruma yüzde yüz katılıyorum.

Ablasıyla arasında sapıklık derecesinde bir bağımlılık var eski konularına bir göz atın
ay bakmayım o zaman bol bol duyduk ne biçim dünya ise babasıyla kızını kardeşi ile ablasını konu sahibi de saf aynı yatakta basmayı mı bekliyordu anlamadım ki..kurtulduğu için kurban kesmesi lazım.

Inanilir gibi degil. Esim bana mesaj yazmis. Benim onu darp ettigimi, ona ve ailesine hakaretler yagdirdigimi, köpek gibi sokak ortasina attigimi esyalariyla. Yazmis. Saka mi bu?

Esyalarimi alip gidecegim diyen oydu. Esyalari koydum bavula esyalarini alabilirsin diye aradim ve mesaj cektim. Ertesi gün geldi eve evden aldi esyalarini. O söyledigi sözleri cok cabuk unutmus. Bu nasil birsey? Sinirden ölüyorum. Olamaz böyle birsey. Gercekten degmezmis.

Cok kötüyüm hala salak gibi sevgim aliskanliklarim geliyor aklima. O evde o yatakta tek basimayim artik. Iki gündür hic birsey yiyemiyorum. Takadim yok. Pisman olmaktan cok korkuyorum.
bir şey sormak istiyorum siz neden o evde kalıyorsunuz mümkünse eğer bi annenize gidin veya kardeşiniz falan varsa onu çağırın sizinle kalsın koca evde iyice kötü olursunuz yanınızda birilerine ihtiyaç duyacaksınız/duyuyorsunuz haliyle bu süreçte. yaşadığınız şey kolay değil ama derdi veren Allah mükafatı da verir ya bu dünyada ya ahirette bu çektiklerinizin karşılığı olduğunu unutmayın ve bununla huzur bulun en azından sakinleşin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…