Doğumgünün kutlu olsun hayatım

Eşin gayette trip atılmasını uzak durulmasını falan hak ediyor.
Muhtemelende kisasa kısas yapiyor ama anlamadigim birsey var sen neden onun dogumgununu kutlamadın ki ? Evde bir pasta alabilirdin
Ailesiyle gorusmemene suanda oooooohhhh çekiyorum
Gorusmemeye devam et haketmiyor ki ailesi seni
Bi de kendisi de haketmiyor fedakarlik
Evlilik yildonumunde yaptigi da ayip ogun temizlik vardi sizin evde sen adet olmustun hatirladim
Hediye falan almadi mi
Bence zaten evlilik yildonumunde erkek kadina hediye almalı
Dogumgunu vs olunca kadin kocasina almali
Sevgililer gunu sacma birgun ama yine erkek kadina almali
Kadininda icinden geldigi sürece ozel gun olmasa da bir hediye mesela gömlek alip begendim sana cok yakışır hayatim diyip almali
Ben hediye konularinda inanilmaz kompleksliyim ve bence hediye onemli birsey bende boyle senin gibi beklentiliyim beklentilerim. Karşılanıyor cogu zaman ama karşılanmadiginda esime sinir oluyorum
Bizde suanda kusuz
Zannetti ki hemen barışcam onunla benimle konusurken başkasını savundu,dun gece ve sarhostu alkolluydu bana sen kimsin dedi
Aynen boyle ha olay
Simdide gelmis sarhosun mektubu okunmaz iste sen arkadasimin yaninda taramali tufek gibi konustun bagirdin dio
Yalan ha bagirmadim
Sanane dedim sana hakaretmi ettim kufur mu ettim yada ailene
Banane senin annenin arkadaşından sen bana anlatırsan boyle bende cevap veririm tabi yorum yaparim
Ki yuzde 100 hakliyim
Ozur diliyor oglenden beri
Barismicam görür gününü
Az evelde gelsene şu koltugun surasini bir kokla dedi ne kokuyor ki dedim kolumdan tuttu sarildi öpüyor uzak dur benden dedim
Icim yemin ederimki soğumadı..